Twentelaan 26 7609 RE Almelo

Annelieke Schipper

We zullen haar ontzettend missen.

Informatie
  • Geboortedatum: 25/07/1974
  • Overlijdensdatum: 19/10/2023
  • Aantal Reacties: 20
Gif van een kaarsje

Laat je naam achter


Er zijn 40 kaarsjes aangestoken.

Deze mensen hebben een kaarsje aangestoken

40 KAARSJES

Ine Stegehuis-Hulshof

Odette

Judith

Carole

Michelle Korenhof

Ria

Linda Navarro

Trees van der Hoek

Tanya Rodijk

Esther

Tom en Yvonne

Stella

Erik

David

Els Roerink

Sipy

Epco

Wendie de Vries

conny

Iris

Bea mulder

Nolda

Nicole

Riëtte

Hanneke

Michelle Luiken

Saskia

kimberley

Christine

Brigitte Koeleman

Dia Looman

Dia Looman

Marijke Haverkamp

Carole

Anita Banga

Reacties (20)

Voeg een bericht toe
Marieke, Niels en Lenneke
Titel

Dag Annelieke

Bericht

Wat waren we geschrokken van het bericht dat Annelieke was overleden. We zitten al jaren samen op de Bootcamp. Annelieke was altijd vrolijk, lief en geïnteresseerd in ons allemaal! Een geruime tijd hebben we samen gesport bij ‘De Hondeborg’, na het sporten dronken we samen een kopje koffie en namen we de afgelopen week door en vertelden we elkaar over de weekendplannen. We zullen haar missen en we wensen jullie enorm veel sterkte met jullie grote verlies.

Titel

Dag Annelieke

Bericht

Beste Ouders en Broer van Annelieke, Vandaag melde ik mij bij de bloedbank in Deventer als plasmadonor voor de ik weet niet hoeveelste maal. Ik doneer ongeveer maandelijks. Geschokt was ik bij het zien van het overlijdensbericht van Annelieke. Zoiets verwacht je niet. Ik wist al dat Annelieke van deze lokatie vertrokken was niet lang geleden. Tot mijn spijt want ik kon het wel vinden met haar. Ik zegde haar altijd gedag met haar voornaam en na enige tijd groette ze mij ook met een altijd vrolijk ‘Ha Huib’. We hadden kleine gesprekjes en grapjes. Ik had de indruk van een aardige lieverd. Vreselijk voor jullie om haar te moeten missen. Ze zal bij veel mensen lang in herinnering blijven, ook bij mij. Ik wens u veel sterkte toe bij uw verlies. Gecondoleerd. Vriendelijke groet, Huib.

Titel

Herinneren

Bericht

Lieve Annelieke. zoveel jaren samen gewerkt. Met jou was het altijd fijn. Je was mijn vraagbaak. Wanneer ik iets niet wist, dan kon ik bij jou terecht. Je was zo stabiel. ik denk dat je niet in de gaten had, hoe veel je voor me betekende en me steunde in mijn onzekerheid. Je gezelligheid, de gesprekken over de tuin, tuincentra. Er zijn zoveel dingen waarin ik jou terug zie. Ik vond het afscheid nemen van jou al zwaar toen je uit Deventer wegging, nu moet ik voor altijd afscheid van je nemen. Ik wens iedereen om je heen veel sterkte en kracht om dit verlies te dragen. Liefs Ria

Titel

Herinneren

Bericht

Annelieke is alle jaren in Deventer niet alleen mijn collega geweest maar meer dan dat. Het was altijd fijn om met haar te werken. Ze was mijn vraagbaak en we waren geregeld elkaars sparringpartner . Het afgelopen jaar mocht ik mee met de wandelgroep en spraken we elkaar ook naast het werk. Annelieke was een lieve fijne collega die ik al miste in Deventer en nu helemaal. Ik wens ouders, broer en iedereen om haar heen sterkte en kracht om dit verlies te dragen.

Titel

Lieve Annelieke

Bericht

Lieve Annelieke, je was in eerste instantie een hele fijne collega voor mij. Al gauw gingen we samen carpoolen naar Deventer. We hebben zoveel fijne gesprekken gehad en begonnen ook in onze vrije af te spreken. Onze wandelingen, etentjes, weekendje weg en alle andere uitstapjes waren altijd zo gezellig. Die gezelligheid met jou, onze goede gesprekken, onze vriendschap en je liefde voor de natuur ga ik zo missen. Ik hoop je ooit weer te zien. Je was een prachtig mens. Ik betwijfel of je zelf wist hoe geliefd je bij iedereen was.Ik zal je nooit vergeten. Dikke kus, Trees

Tanya Rodijk-Telgenkamp
Titel

Lieve Annelieke

Bericht

De afgelopen jaren heb ik jouw leidinggevende mogen zijn. Je was een fantastische collega, breed georiënteerd, lief, behulpzaam, veel kennis. Wat schrok ik toen het bericht kwam dat je ziek was en kort daarna ook al overleden was. Veel te vroeg. Ik wens alle nabestaanden heel veel kracht en sterkte toe bij het verwerken van dit grote verlies. Het is moeilijk afscheid nemen van iemand die zoveel gaf om te herinneren.

Titel

herinnering

Bericht

Voor de ouders en broer van Annelieke, 16 maart van dit jaar kreeg ik een app van Annelieke. Ze wilde mij laten weten dat ze de overstap naar locatie Enschede had gemaakt. Minder reistijd en een frisse start! Onze samenwerking was goed, veel geleerd en veel kansen gekregen zo schreef Annelieke naar mij. Onze samenwerking was “het beste in elkaar naar boven halen” , het was zo fijn om met haar samen te werken. Ik besef op dit moment nog niet goed dat Annelieke niet meer bij “ons” is. Heel veel sterkte samen. Warme groet. Els Roerink

Jacobien Barmentloo
Titel

Annelieke

Bericht

In de beginperiode dat Annelieke op de Bloedbank in Deventer kwam werken heb ik met haar samengewerkt. Een fijne, lieve collega. Toen ik een paar jaar later bij het Klinische Aferese Team ging werken sprak ik haar af en toe nog op de Bloedbank. Annelieke bleef altijd Annelieke. Geïnteresseerd, rustig, vrolijk en altijd in voor een praatje. Op maandag 2 oktober kreeg ik een aanvraag binnen voor een plasmawissel op de IC in het ZGT Almelo. Mw. Schipper van 1974. Het zal toch niet. Nee natuurlijk niet, er zijn vast nog meer Schippers van 1974. Tot mijn grote schrik was het Annelieke wel. En dat kwam binnen. Ze heeft gevochten en ik mocht haar daarbij helpen. Maar helaas het mocht niet baten. Annelieke is niet meer. We gaan haar missen!

Titel

Missen

Bericht

Lieve Annelieke wat ik ik jou missen als lieve leuke gezellige vlotte collega. Familie, vrienden en collega’s van Annelieke heel veel sterkte gewenst met het verlies van deze lieve vrouw . Helaas kunnen we niet nog langer van je genieten in ons team.

Titel

Lieve collega

Bericht

Annelieke, een hardwerkende, rustige, lieve, betrokken collega. Je had veel kennis en het was je niet gauw teveel. Je Twentse accent sprak me aan, ik als geboren en getogen Enschedese, herkende dat zo en het gaf ook verbinding. Je wandelde graag in de bergen in Zwitserland en we hebben regelmatig mooie tochten gedeeld en besproken. In februari namen we afscheid, je bleef een collega maar ging naar team Enschede. Onze afscheidswoorden waren: “we zien elkaar zeker weer terug”, helaas, het mocht niet zo zijn. Ik denk met een fijn gevoel terug aan een mooie collega.

Titel

Herinnering

Bericht

Lieve Annelieke, ouders, broer en verdere familie. Wat zal ik je missen. Hoe geïnteresseerd je altijd was in anderen, zo lief en veel te bescheiden soms. Zo hardwerkend maar moeilijk nee kunnen zeggen. Toen ik in Enschede ging werken verhuisde je mee. Dat vond ik reuzegezellig. Praten over wandelen en je bootcampen. Die mooie wandeling langs ons huis in Deventer gaat niet meer gebeuren vrees ik, maar ik zal hem voor je gaan lopen en hem aan je beschrijven.

Titel

Herinnering Annelieke

Bericht

Lieve Annelieke, ouders en broer, op zaterdagochtend bootcampen, eerst bij Erve Hondeborg en later bij de combibaan en bij de Stroom Eschvijver. Annelieke is altijd fit, fanatiek en gewoon gezellig. Je vertelde over je werk, je tuin en de wandelingen die je had gemaakt. Ik ken je als serieus, gezellig en ook in voor een grapje. We zullen het samen sporten en samen naar de combibaan fietsen gaan missen. Lieve Annelieke, het is niet eerlijk. Ik wens je broer en ouders heel veel sterkte met dit verlies. Liefs Riëtte

Titel

Herinnering aan Annelieke

Bericht

Lieve Annelieke, Elke zaterdagochtend samen bootcampen, dat deden we al een paar jaar. We begonnen je al te missen, maar dat je zo ziek was, hadden we ons niet kunnen voorstellen. We schrokken ook enorm toen we in eerste instantie hoorden wat er gebeurt was. De schrik (en het ongeloof) werden alleen maar groter toen het nieuws ons bereikte dat we nooit meer samen met jou in het gras zouden staan. We zullen je enorm missen! Je was een prachtig mens en je straalde altijd, altijd geïnteresseerd in een ander en altijd vrolijk. Zo zullen we nu herinneren. Liefs Michelle (Je bootcamp-maatje)

Titel

Herinnering

Bericht

Lieve Annelieke, iedere zaterdag stonden we met ons vaste Bootcampclubje in Borne dubbelgevouwen op de mat. Je liep voorop bij het warmlooprondje en je moedigde aan als iemand een oefening beu was om nog net even door te gaan. Wat hadden we een lol met z’n allen en soms ook flink commentaar op de muziekkeuze van de trainer. Jij was degene die voorstelde om een appgroepje aan te maken, zo konden we zien wie er ging sporten en sprak je af voor het meefietsen. Vaak stonden er dan drie gekleurde stippen op een screenshot van Googlemaps. Ineens kwam je niet naar de les, niets voor jou.. Het is dan ook niet te bevatten dat je er niet meer bent. De zaterdagochtend zal nooit meer hetzelfde zijn. Ik wens de familie heel veel sterkte met dit enorme verlies.

Titel

Herinnering

Bericht

Ik heb bijna 3 jaar mogen werken met Annelieke als collega bij Sanquin cluster Deventer.. Wat heb ik met haar gelachen, en wat was ze een mooi, grappig en lief persoon! Ik, die het niet zo nauw nam met het scheiden van het plastic afval, werd meerdere malen door Annelieke met de neus op de prullenbak gedrukt dat ik wéér plastic in de verkeerde bak had gegooid.. Tuurlijk deed ik het weleens als grapje in de verkeerde bak als zij toevallig voorbij liep, waarbij ze zei; wacht maar, ik blijf dat stemmetje dat je eraan herinnert dat je het in de juiste bak moet gooien! En zo ook bij het eten, standaard een pakje drinkyoghurt bij de lunch.. Lieve Annelieke, wat ben ik geschrokken dat je zo ziek was, het blijft niet te bevatten dat je er nu niet meer bent, Ik ga je missen! Ik wens iedereen die jou gekend heeft, en met name je ouders & broer heel veel sterkte toe!

Titel

Herinnering

Bericht

Vele jaren was Annelieke mijn collega bij Sanquin, cluster Deventer. Ik herinner mij haar als een rustige en fijne collega! Tijdens een etenspauze was ze, toen ik boerenkool met piccalillysaus at, heel verbaasd over de combinatie met dat gele goedje. Ze kende dat spul niet en heb haar toen een potje gegeven. Ze vond het lekker zei ze. Toen ze een tijdje niet goed in haar vel zat ging me dat aan het hart. Omdat ze graag in de natuur is vond ik schaapsherder iets voor haar! Ze moest hier erg om lachen en ik als ik dat weer eens benoemde zag ik een grote glimlach… Dat leek haar wel wat maar het is er niet van gekomen… Dag Annelieke, wat zal iedereen je missen!!! Ik kan helaas niet as donderdag. Ik wens iedereen , met name de ouders en broer veel sterkte toe!! Groet, Elma

Wim, Jenny, Monique, Linda en Ralph
Titel

Ons lieve nichtje

Bericht

Ons vrolijke en altijd gezellige nichtje, met zo’n lief en zacht karakter…….we kunnen het gewoon niet bevatten dat je er niet meer bent. Dag lieve Annelieke, we zullen je missen. Liefs Wim, Jenny, Monique, Linda en Ralph

Titel

MOOI MENS

Bericht

28 Februari 2023 afscheid van collega Annelieke in Deventer i.v.m. haar vertrek naar Hengelo/Enschede. Gelukkig heb ik toen nog persoonlijk tegen haar gezegd hoe bloed mooi, bloed fanatiek en bloed serieus ze was. We hadden de rode loper voor haar uitgelegd. Wat heeft ze hiervan genoten. Dit was ook duidelijk te zien op alle foto’s die er toen gemaakt zijn. Ze straalde!!!!!!!!!!! Dit zijn waardevolle momenten. Maar nu afscheid nemen voor altijd, zo onwerkelijk. Ik koester de mooie momenten die ik met haar heb gehad als collega, maar ook het wandelen in het mooie Twickel, lunchen bij de Karmeliet, praten over onze gemeenschappelijke hobby’s, wandelen, tuinieren, Pilates etc. Ik ga je missen MOOI MENS

Titel

Een laatste lieve groet

Bericht

Lieve ouders en broer, Ontzettend geschrokken en verdrietig toen ik hoorde dat Annelieke is overleden. Wat een groot verdriet en groot gemis. Annelieke heb ik leren kennen als collega in Zwolle. Allebei als analiste op het sscreeningslaboratorium. Als analiste werkte Annelieke heel precies en was ook een hele prettige collega. Na de reorganisatie is Annelieke op de afname in Deventer gaan werken. Ik ging aan de slag als ambtelijk secretaris en in de kantine, tijdens de pauzes, spraken we elkaar regelmatig. Enthousiast vertelde ze over de vakanties in Zwitserland samen met broer en ouders. Zorgen om haar broer heeft ze gehad toen hij een aangezicht verlamming had, die gelukkig is genezen. Analytisch denken was een gave van Annelieke en zo kreeg ze ook de taak om de roosters te maken. Inmiddels ben ik met pensioen. Wanneer ik op het werk kwam was Annelieke altijd geïnteresseerd hoe het met mij ging. Een mooi mens is helaas veel te jong overleden en een groot gemis voor iedereen wie haar liefhad. Ik wens de familie heel veel kracht en sterkte toe tijdens het afscheid

Titel

Herinnering Annelieke

Bericht

Lieve Annelieke, we hebben jarenlang samengewerkt als opleiders (DASIO). Ik heb dit altijd heel fijn gevonden. Jij was met computers en voorschriften altijd heel goed. Ik deed de praktische kant. We vulden elkaar goed aan en waren een sterk team. Ook ben je bij mij thuis geweest op de boerderij. En hebben we samen onze tuin bewonderd. Nu zou je op 16 oktober bij mij komen om ons nieuwe huis te komen kijken. Lieve Annelieke ik ga je ontzettend missen.

Stuur reactie

Annuleren

Annuleren

Annuleren
Annuleren