Twentelaan 26 7609 RE Almelo

Chantal de Vries

Waarom…?

Stel niet uit tot morgen, morgen kan te laat zijn.

Te jong en volop in het leven,
mocht jij jouw droom niet meer beleven.
Je werklust, liefde en glimlach op je gezicht,
zijn voor altijd in ons geheugen gegrift.
Jij gaat nooit meer weg uit ons leven.

Op eerste Kerstdag 2019 is er een einde gekomen aan het leven van Chantal, onze lieve dochter en zus.

Er is gelegenheid om ons te condoleren en om afscheid van Chantal te nemen op donderdag 2 januari van 19.30 tot 20.00 uur in het Uitvaarthuis Twente, Twentelaan 26 te Almelo.

Informatie
  • Geboortedatum: 05/12/1992
  • Overlijdensdatum: 25/12/2019
  • Aantal Reacties: 21
Gif van een kaarsje

Laat je naam achter


Er zijn 194 kaarsjes aangestoken.

Deze mensen hebben een kaarsje aangestoken

194 KAARSJES

Lana

Jeffrey de grijs

Sanne

Babette

Sandra Bokdam

Ron

Frank en saskia

Ineke Nijhuis

Reacties (21)

Voeg een bericht toe
Titel

Kracht

Bericht

Lieve familie,ik heb Chantal nooit ge kent. Maar ze zit in m’n hart… ik wens jullie heel veel kracht met dit grote verlies. Sterkte..

Lujohn en Corine van Gellekom
Titel

Veel sterkte en kracht

Bericht

Woorden schieten te kort! Lujohn en ik wensen jullie ongelofelijk veel sterkte en kracht toe om met dit verschrikkelijke verlies om te gaan!

Titel

Overlijden Chantal

Bericht

Ik vind het vreselijk voor jullie dit te moeten beleven…ik heb het sterke vermoeden dat Chantal begraven is naast mijn beste vriend…mochten jullie ooit contact willen opnemen heb ik daar alle begrip voor en zou dat zelfs fijn vinden. Ik wens jullie alle sterkte toe…Soms zijn dingen zo moeilijk dat ze niet in woorden te beschrijven zijn….

Titel

Veel sterkte

Bericht

We wensen jullie heel veel kracht en sterkte met dit vreselijke verlies.

Titel

Niet te bevatten....

Bericht

Een dierbaar iemand zo plotseling kwijt. Heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.

Janet (woon in de buurt waar Chantal is overleden)
Titel

Dag Chantal

Bericht

Vanaf het moment dat ik hoorde van jouw overlijden, door bruut geweld, ben je dagelijks in mijn gedachten. Ik heb jou persoonlijk nooit gekend, maar jouw naam zal ik nooit meer vergeten, Chantal de Vries! Wat verschrikkelijk en respectloos dat iemand de brutaliteit had, om jou je leven te ontnemen. En wat een bijna niet te verteren verdriet en pijn voor alle mensen die jou zo lief hebben! Zelfs mijn hart doet zeer! Lieve Chantal, rust zacht! Lieve familie, vrienden en collega’s, heel veel sterkte gewenst!!

Titel

Lieve Chantal

Bericht

Ik zie je nog zo staan aan de weg, als huppeltrutteke van een jaar of 2. Wachtend op je vriendje Sander. Dan liepen jullie hand in hand de bouw in. Of die keer dat jullie door de politie thuis werden gebracht omdat jullie samen naar het ziekenhuis waren gelopen omdat Henk daar lag. En toen jullie met zakken vol snoep thuis kwamen die jullie hier in de buurt bij elkaar hadden verzameld. Sander belde aan en jij deed het woord. Niemand kon dat weerstaan!! En die keer dat je me vertelde dat je mama een geheimpje had. En toen je totaal verregend bij ons kwam toen je met je hondje wandelde en werd overvallen door een fikse bui. Het waren herinneringen voor mij maar nu zijn ze me ongewild heel dierbaar geworden. Lieve Chantal, rust zacht. Bert, Herriët, Michael en Robin, heel erg veel sterkte voor een hele lange tijd!!!

Titel

Heel veel sterkte gewenst

Bericht

Niet te bevatten dat zoiets gebeurt… Ik wens jou Bert en je gezin heel veel sterkte met dit vreselijke verlies!

Titel

Condoleance

Bericht

En dan lees je van het overlijden van jullie Chantal. Vreselijk. We wensen jullie heel veel kracht en sterkte. Je oud Urenco collega Herman Evers.

Titel

Chantal

Bericht

Wens de familie heel veel sterkte in deze moeilijke tijd hier zijn geen woorden voor rust zacht Chantal

Titel

Een plekje in mijn hart.

Bericht

Lieve Chantal, ik kende je niet persoonlijk, maar je hebt een plekje in mijn hart.Je stierf in mijn straat. Kerstmis zal nooit meer hetzelfde zijn. Wens al jouw dierbare veel sterkte toe met het gemis , maar misschien een troost voor hen: In Jezus Christus zal er een weerzien zijn. Tot dan

Titel

Veel sterkte gewenst

Bericht

Beste familie en vrienden namens mij als oud collega van Preston Palace wil ik jullie condoleren met dit grote verlies. Ze was altijd een aardige en lieve collega en ik leef met jullie mee.

Titel

Ongelooflijk

Bericht

Sterkte voor iedereen. Sprakeloos.

Titel

Waarom....

sterktemetgedicht
Bericht

In gedachten bij jullie

Titel

Geen woorden voor...

Bericht

Wat vreselijk wat Chantal en jullie is overkomen! Ik heb bij Chantal in de klas gezeten op het Erasmus, ik kan mij herinneren dat Chantal en Naomi altijd samen waren♡ wat zullen jullie haar missen!!! Heel veel sterkte en kracht toegewenst!!

Titel

Soms.....

condoleance-kaart-met-gedicht
Bericht

Heel veel sterkte gewenst!

Titel

Heel veel sterkte!

Bericht

Beste Bert en Herriët, wat vreselijk dat jullie dochter Chantal het leven ontnomen is. Gecondoleerd met dit onvoorstelbare verlies. Ik wens jullie heel veel sterkte toe! Met vriendelijke groet, Paul de Jong (oud-collega Urenco)

Titel

Herinnering aan Chantal

Bericht

Ik ken je vooral via de keren dat je vader over je sprak. Ik vond het leuk je dit jaar kort te ontmoeten tijdens de open dag van Urenco en herinner me hoe je opgewekt met je familie de poort van ons bedrijf binnenstapte. Vriendelijke, sprankelende ogen en een brede glimlach. Veel sterkte voor alle dierbare mensen die jou enorm zullen missen.

Titel

Lieve famillie en vrienden van Chantal

Bericht

Vol ongeloof van wat er gebeurt is… ineens zo dichtbij. Niet te bevatten..😢 Heel veel kracht en sterkte voor jullie gewenst. Warme groet, Karin Badenhop ❤️

Titel

Condoleance

Bericht

Soms is er zoveel wat we voelen maar zo weinig wat we kunnen zeggen. Heel veel sterkte gewenst met dit verdrietige verlies.

Titel

Veel sterkte

Bericht

We wensen familie, vrienden en nabestaanden ontzettend veel sterkte met dit vreselijke verlies.

Stuur reactie

Annuleren

Annuleren

Annuleren
Annuleren