Twentelaan 26 7609 RE Almelo

Dick Roelofs

Altijd voor een ander toegewijd,

soms een tikkeltje eigengereid.

Sneller dan het leven dat hij heeft geleid,

werd hij ingehaald door de tijd.

 

Zijn liefde, kracht, warmte en zijn lach…

We zullen hem missen, iedere dag

(Kalm ‘an!)

Informatie
  • Geboortedatum: 28/04/1949
  • Overlijdensdatum: 25/04/2021
  • Aantal Reacties: 25
Gif van een kaarsje

Laat je naam achter


Er zijn 32 kaarsjes aangestoken.

Deze mensen hebben een kaarsje aangestoken

32 KAARSJES

Melanique Kottink

Marieke Gerrits

ankie ve

Katja

fam. Louwes

Anton Niggemann

Anton Niggemann

Anton Niggemann

Anton Niggemann

Anton Niggemann

Anton Niggemann

Anton Niggemann

Bianca Kroezen - Varma

Cindy en Marcel

Rafaëla en Marm

Renate Hannink-Dierink

Rik en Hilde

John tharner

Saskia Bik

Wendy Bleumink-Kooistra

Susan

Ciel Scheinck

Piet&Miny&John en Léon Zuidema

Familie Buunk

Andre Missler

Joan krukkert

Johan Dierink

Anouk Groen

Chris Faber

Reacties (25)

Voeg een bericht toe
Titel

Mijn oprechte deelneming.

Bericht

Mijn oprechte deelneming. Ik heb Rick als een bevlogen collega mogen meemaken op het bureau in Almelo.

Titel

Enthousiaste lieve collega

Bericht

Mijn herinneringen aan Dick zijn zo groot en veel. Hij stond altijd klaar voor een praatje maar ook om dingen te regelen samen in Almelo. Vooral de sportieve kant heb ik met hem gedeeld. Ik zal hem enorm missen met het wadlopen. Samen een Nobeltje drinken op Ameland. Lekker sjouwen en stom |”lullen”. Niet te geloven dat de tijd hem ingehaald heeft. We gaan hem enorm missen.

Titel

Condoleren

Bericht

Gecondoleerd met het verlies van Dick. Heb altijd genoten van de mooie discussies met Dick bij de trainingen bij Heracles.

Hans en Ankie Veldscholten
Titel

Condoleren

Bericht

Sieny en kinderen, gecondoleerd met het overlijden van jullie geliefde Dick. Wij wensen jullie veel sterkte toe dit verlies te verwerken.

Chris Looms (zoon van Jan)
Titel

Gecondoleerd

Bericht

Langs deze weg wil ik jullie heel veel sterkte wensen in deze moeilijke tijd.

Titel

Trauer um einen Radfahrfreund

Bericht

1999 habe ich Dick kennen gelernt. Es war die 7. Internationale Völkerverständigungs-Fahrradfahrt der Polizei von Münster nach Utrecht. Mit Teilnehmern aus den Niederlanden, Polen, Brandenburg und Nordrhein-Westfalen haben wir seit dieser Zeit in jedem Jahr mehrtägige Fahrradtouren im Sinne des europäischen Gedankens durchgeführt. Dick war Organisator, Motivator, herzensguter Freund der gesamten Truppe, Chef der niederländischen Mannschaft und großartiger Planer der Touren in den Niederlanden. Das Rad wird sich weiter drehen – Dick bleibt unvergessen.

Titel

Veel sterkte

Bericht

Via deze weg willen wij jullie nogmaals heel veel sterkte toewensen de aankomende tijd bij het verwerken van dit verlies.

Titel

We gaan je missen

Bericht

Lieve dick/ lieve buurman, we gaan je ontzettend missen. Namens ons wensen wij Sieni, de kinderen,familie en vrienden heel veel sterkte toe.

Titel

Familie vrienden en kennissen, gecondoleerd met het verlies van Dick

Bericht

Niet meer gezien of gesproken sinds 1972, maar al die jaren tot op heden in mijn gedachte gebleven. Toen al een uitstekend leider en was dan ook pelotonoudste in ons KMar peloton 72-1. Ik bewonderde hem vooral door zijn kwaliteiten, zoals concessies doen tussen het kader en de leden van het peloton. Veel sterkte de komende tijd.

Ger en Leonie Nijlant
Titel

Gecondoleerd

Bericht

Lieve fam. Roelofs, we willen jullie allen condoleren met het verlies van Dick, jouw man, jullie vader, schoonvader en opa. Wij hebben Dick ervaren als een behulpzaam, vrolijk, altijd belangstellend en actieve collega. Wij wensen jullie heel veel sterkte en kracht voor nu en de komende tijd.

Titel

Dick

Bericht

Beste Sieny en kinderen, Gecondoleerd met het overlijden van Dick! Heel veel sterkte gewenst! Rik en Hilde

Wendy Bleumink-Kooistra
Titel

gecondoleerd

Bericht

familie, vrienden gecondoleerd met het overlijden van Dick en heel veel sterkte voor nu en de toekomst. Ik ken dick als sociaal en altijd vriendelijk collega. Altijd in voor een praatje. We zullen je missen Dick

Erwin en Jolanda te Kortschot
Titel

Gecondoleerd

Bericht

Sieny, kinderen en kleinkinderen, gecondoleerd met het overlijden van jullie man, vader en opa. Heel veel sterkte voor de komende tijd. Fam. te Kortschot

Titel

Gecondoleerd

Bericht

Beste Sieny , kinderen en kleinkinderen en familie. Wat een verlies voor jullie. Jullie Dick zo snel verloren. Woorden schieten te kort. Ik wens jullie heel veel sterkte en kracht bij het dragen van van dit grote verlies.

Piet en Miny Zuidema
Titel

Condoleance voor Familie Dick Roelofs

Bericht

Lieve mensen, We willen jullie allen condoleren met het overlijden van Dick, jou man en jullie vader en schoonvader en Opa. Dick was zover wij hem kennen een oprecht mens met z’n hart op de juiste plaats. Wees trots op hem in jullie nagedachtenis. In gedachten zijn we bij jullie. We wensen jullie alle kracht om dit verlies te verwerken. Lieve Groet Piet & Miny Zuidema Nijverdal

Titel

Rust zacht Dick.

Bericht

Familie Roelofs gecondoleerd met het overlijden van Dick. Dick is net als ik bij de Koninklijke Marechaussee begonnen en zaten enige jaren op de brigade te Oldenzaal. Na het behalen van het politie diploma zijn wij naar de politie overgestapt. Dick naar Almelo en ik naar Enschede en kwamen elkaar meermalen tegen. Ook kende ik Dick goed vanuit de PSOVT. Ik wens de familie Roelofs alle sterkte toe in deze moeilijke periode.

Titel

gecondoleerd

Bericht

Sieny, kinderen en kleinkinderen, gecondoleerd met dit grote verlies. Mijn gedachten zijn bij jullie.

Titel

Gecondoleerd

Bericht

Lieve familie Roelofs, heel veel sterkte met dit grote verlies. Uit het oog maar niet uit het hart 💖. Heel veel sterkte in deze tijd en voor de tijd die komen gaat. Liefs Familie Buunk

Titel

afscheid van een fijne, sportieve en sociale collega.

Bericht

Langs deze weg wil ik jullie graag condoleren met het verlies van Dick. Ik heb hem ervaren als een fijne en actieve collega met af en toe zijn eigen mening maar met respect voor een ieder. Ook een actieve klootschieter zoals ik hem de laatste jaren heb mogen meemaken bij wedstrijden in o.a. Rossum. Ik wens jullie erg veel sterkte om dit plotselinge verlies te kunnen verwerken en aanvaarden.

Johan en Jeanne Gijsbers
Titel

Gecondoleerd

Bericht

Gecondoleerd met het verlies van Dick Veel sterkte met dit verlies

Titel

We"ll meet again...

Bericht

Soms zijn duizend woorden te weinig en is een woord te veel, ik heb er geen woorden voor. Dank beste Dick voor de fijne samenwerking in de afgelopen jaren bij de club die wij beide een warm hart toedragen. Ik wens de familie heel veel sterkte toe in de zware tijd die hen te wachten staat.

Titel

Afscheid van een sociaal bewogen mens.

Bericht

Jammer dat we nu al afscheid moeten nemen van Dick. Ik hen hem leren kennen als een prima politiemens met een blauw hart. Een verbinder binnen de kring waar hij werkte. Vaarwel Dick.

Titel

Gecondoleerd allen.

Bericht

Lang met Dick gewerkt in Almelo tot aan zijn pensioen. Vreselijk om te horen dat hij er niet meer is. Als collega zeer gewaardeerd. Wetende dat hij er niet meer is zullen we hem missen. Ik wens jullie allen veel sterkte en kracht toe de komende tijd.

Titel

Gecondoleerd

Bericht

Sieny en familie, gecondoleerd met dit verlies. Veel sterkte toegewenst!

Titel

Rust vredig Dick, bedankt voor wat je voor de maatschappij hebt betekend.

Bericht

Dick, wat een naar bericht. Ik las twee weken geleden het bericht dat het echt niet goed met je ging. Wat een schok was dat. Ik herinner mij jou als een vrolijke energieke man die voortdurend bezig was. Vooral met de TWA en uiteraard met de kwaliteit van “stukken” die geschreven werden door de collega’s. Ik wens het gezin en de familie van Dick heel veel sterkte bij het dragen van dit verlies.

Stuur reactie

Annuleren

Annuleren

Annuleren
Annuleren