Twentelaan 26 7609 RE Almelo

Dinand Buisman

Lege plekken in mijn hoofd, ik ben van alles kwijtgeraakt.

Het heeft verwarring gebracht, mij tot een ander mens gemaakt.

Er zit een vreemde in mijn hoofd, een mens die ik niet ken.

Ik kan er niet meer mee praten, ik weet niet meer wie ik ben.

Informatie
  • Geboortedatum: 20/03/1946
  • Overlijdensdatum: 04/06/2020
  • Aantal Reacties: 36
Gif van een kaarsje

Laat je naam achter


Er zijn 11 kaarsjes aangestoken.

Deze mensen hebben een kaarsje aangestoken

11 KAARSJES

Shannon en Tara

Betsie de Klerck

Helma Veenhuizen

Henk en Femmie

Margriet Buisman

Familie de Jong

Tineke en Silvester Vollenbroek

Fam van de werfhorst

Reacties (36)

Voeg een bericht toe
Titel

DInand Buisman

Bericht

Beste Mieke, kinderen en overige familie. In de krant las ik dat jullie Dinand is overleden. Ik heb begrepen dat hij al flink ziek was, maar daar had nog nooit iets van gehoord. Dat is ook niet vreemd want de afgelopen jaren hadden we nog weinig contact. Maar in het verleden was dat nogal anders. We hebben veel samen opgetrokken, niet alleen als collega’s in de media, maar ook als vrienden in de kroeg. Ik heb Dinand altijd als een vriendelijke en integer mens ervaren. Een hartelijk mens en een echte familieman. Ik ben wel wat laat, maar ik was het zeker niet vergeten: ik wil jullie van harte condoleren met dit voor jullie ongetwijfeld groot verlies. Jammer dat het niet mogelijk was om persoonlijk afscheid te kunnen nemen, anders had ik dat zeker gedaan! Ik wens jullie heel veel sterkte. Warme groet van mij!

Titel

condoleance Dinand Buisman

Bericht

Annebel en familie , wij wensen jullie veel kracht en sterkte met het verwerken van dit verlies.Bouke en Marian Klaren.

Titel

condoleance Dinand Buisman

Bericht

Annebel en familie

Titel

Sterkte

Bericht

Mieke, Sandra, Annebel en familie , Gecondoleerd met het overlijden van Dinand . Ik wens jullie veel sterkte bij het verwerken van zijn overlijden . Woorden schieten te kort maar mijn gedachten zijn bij jullie. Jan Schutmaat.

Titel

Sterkte

Bericht

Annebel, Martijn, Mae, Luca, Roxx, Liam en de rest van de familie Buisman. Gecondoleerd met het verlies en heel veel sterkte.

Titel

Dinand Buisman

Bericht

Beste familie, gecondoleerd met het overlijden van Dinand. Ik ben een vriendin van Sandra en ken Dinand daardoor als de vader van Sandra. Zij sprak altijd vol trots over hem. Zij hebben een hele goede band met elkaar. Een erg lieve en zorgzame vader. Wat ik zo bijzonder vond aan Sandra’s verhalen, dat hij een echte lieve, sociale vader was, dat hij het heerlijk vond om met haar op pad te gaan, de stad in, een paar winkels in, gezellig wat drinken samen. Een echte lieve papa. Ik wens jullie allen heel veel sterkte toe.

Titel

Sterkte

Bericht

Heel veel sterkte toegewenst met het verlies van Dinand ,voor nu en de toekomst. Familie Egberts

Titel

Sterkte gewenst

Bericht

Lieve familie toen ik vanmorgen het bericht las dat Dinand was overleden dacht ik , hier doe ik een condoleance naartoe, ik werkte vroeger bij Drogisterij Reuten in de Boddenstraat, en Dinand kwam regelmatig in de winkel, Potters linia kopen, altijd even aardig, en altijd bezig met fotografie , wat was hij trots op zijn gezin, ik wil jullie dan ook heel veel sterkte wensen, en de mooie herinneringen koesteren,.

Titel

Sterkte

Bericht

Beste familie,

Heel veel sterkte en kracht gewenst bij het verwerken van dit verlies.
Dinand was een geliefde collega bij de krant.
Vele gesprekjes gevoerd als hij weer eens snel het kantoor bezocht.
Vaak hadden we het over zijn mooie Honda die maar bleef lopen.
Mocht hem graag.

Nogmaals veel sterkte.

Helma Veenhuizen

Henk en Ria Schipdam
Titel

Condoleance Dinand Buisman

Bericht

Lieve Mieke, kinderen, kleinkinderen, Henk, Anneliese en Hennie, gecondoleerd met het verlies van Dinand. Heel veel sterkte gewenst. Wat een prachtige tekst op de kaart.

Titel

berichtje

Bericht

Lieve Mieke en kinderen en kleinkinderen, wat een schrik was dat toen de brief werd bezorgd. Gecondoleerd met het overlijden van Dinand en jullie papa en opa. Wij wensen jullie heel veel sterkte de komende tijd. liefs Henk en Femmie Raggers.

Bettie ter Braake Buisman. Ben ter Braake
Titel

Veel sterkte.

Bericht

Mieke, kinderen en kleinkinderen, wij wensen jullie heel veel sterkte toe in deze moeilijke tijd.

Titel

Veel sterkte

Bericht

Lieve familie Buisman, het bericht over het overlijden van Dinand kwam voor mij natuurlijk volkomen uit de lucht vallen. Ik heb voor en na de fusie van de Twentsche Courant en Tubantia soms wel dagelijks met hem gewerkt. Ik als schrijvend journalist, hij als fotograaf. Waar de verstandhouding nog wel eens schuurde in de tijd dat we nog concurrenten waren, was Dinand altijd hartelijke en vriendelijk. En snel … dat kan ik me ook nog wel herinneren. Ik wens jullie heel veel sterkte met het verlies .

Niels Jansen en Tamara Israël
Titel

Met oprechte deelneming ...

Bericht

Annebel, Martijn, de kinderen en verdere familie van dhr. Buisman…. Wij wensen jullie sterkte om dit grote verlies een plek te kunnen geven.

Titel

Helma en Bart Buisman

Bericht

Beste familie, Van harte gecondoleerd met het verlies van echtgenoot, vader en opa Dinand.
Toen ik het overlijdensbericht van Dinand vanmorgen ontving gingen mijn gedachten terug naar het begin van de jaren zestig waar wij als neven samen optrokken. Hij bracht me de eerste beginselen van het schaken bij. Gaandeweg verloren we elkaar uit het oog. Dinand bleef in Almelo en ik vertrok naar elders.
We zagen elkaar niet zo vaak meer. De laatste keer was op een begrafenis. Zo gaat dat.
Dinand is de eerste van onze Buisman generatie die de reis in de eeuwigheid begint. Wij volgen hem als het onze tijd is.
Wij wensen jullie veel sterkte toe. Met vriendelijke groet, Bart Buisman (Barend Jan Buisman)

Jose en Margriet Suarez Buisman.
Titel

Condoleance Dinand Buisman

Bericht

Mieke en kinderen, Gecondoleerd met het verlies van Dinand .We wensen jullie veel sterkte de komende tijd.

Tanja Van Nieuwland
Titel

Dinand Buisman

Bericht

Lieve Annebel en familie, gecondoleerd met het verlies. Heel erg veel sterkte en kracht gewenst in deze moeilijke periode. Veel liefs, Tanja

Marri en Maarten Herfst
Titel

Dinand Buisman

Bericht

Lieve Mieke, Sandra, Annabel en verdere familie, van harte gecondoleerd met het overlijden van Dinand. We zijn getroffen door de mooie test bovenaan de rouwkaart. Het geeft goed weer hoe de echte Dinand langzamerhand uit het zicht verdween. We wensen jullie allen veel sterkte toe in deze moeilijke periode.

Gerard en Henny Holland .
Titel

Overlijden van Diand

Bericht

Wij condoleren jullie met het grote verlies van Dinand en wensen jullie veel sterkte toe .

Titel

Dinand Buisman.

Bericht

Lieve Mieke Sandra Annebel en verdere familie. Wij wensen jullie heel veel sterkte de komende dagen. Wat is het snel gegaan, kort geleden liep hij nog door de tuin helaas niet meer de Dinand van toen, toen hij nog niet ziek was , vaak met een verrekijker of fototoestel . Wat was hij druk met het broeikastje waar de mooiste komkommers en tomaten in groeiden. Wij zullen hem missen.

Titel

Dinand Buisman

Bericht

Lieve Annebel en familie. Gecondoleerd en heel veel liefde en sterkte gewenst.

Titel

Dinand Buisman

Bericht

Beste familie, Wat heeft Dinand voor de krant veel foto,s gemaakt van mijn leerlingen in actie. Altijd kwam hij met een lach binnen en wist hij de leerlingen op hun gemak te stellen. Veel van hem geleerd en hij van het technisch onderwijs. Mooi dat ik hem heb ontmoet. Veel sterkte de komende tijd . Wim van de Merwe metaal docent (Technisch School/VMBO school Reggesteyn Rijssen)

Ernst-Jan Nijkamp en Linda de Jong.
Titel

Condoleance Dinand Buisman.

Bericht

Gecondoleerd en heel veel sterkte gewenst.

Titel

Dinand Buisman

Bericht

Lieve Annebel en familie, gecondoleerd met jullie verlies. Heel veel sterkte en kracht toegewenst.

Titel

Dinand Buisman

Bericht

Lieve Annebel en familie. Gecondoleerd en heel veel sterkte gewenst in deze moeilijke periode.

Titel

Dinand

Bericht

Beste familie en vrienden van Dinand,

Vandaag heb ik het droevige nieuws van Dinands overlijden, in “onze krant” Tubantia gelezen. Gecondoleerd met dit verlies.
Dinand heb ik vele jaren gekend. Eerst als fotograaf bij de “concurrent” , Dagblad van het Oosten en
later nog vele jaren als fotograaf bij de fotoredactie van Tubantia, waar ik ook werkzaam was. Ik heb Dinand leren kennen als een aimabel mens en fijne collega.
Heel veel sterkte wens ik jullie allen in deze moeilijke tijd. Vriendelijke groet Paul Neuray

Bas en Martine Horenberg-Pol
Titel

Condoleance Dinant Buisman

Bericht

Annebel en familie gecondoleerd met dit grote verlies, veel sterkte toegewenst.

Titel

Dinand Buisman

Bericht

Lieve Mieke en familie, wat moet het moeilijk zijn geweest voor jullie om Dinand langzamerhand te zien verdwijnen. En zeker voor hemzelf. Denk aan hem zoals hij vroeger was. Veel sterkte.

Betty Hilbink-Buisman en Hans-Hilbink.
Titel

Condoleance Dinant Buisman.

Bericht

Met oprecht medeleven in deze moeilijke tijd.

Titel

Condoleance Dinand

Bericht

Lieve Mieke, Sandra, Annebel, echtgenoten en kinderen, gecondoleerd met het verlies van Dinand. Een lieve buurman, die we af en toe in een drafje tegenkwamen, op weg met fototoestel in de hand omdat hij een mooie vogel had gezien. Toch altijd nam hij dan wel even de tijd voor een praatje. Jammer dat hij ziek werd en een deel van zichzelf verloor. Onthoud de mooie tijd! Jullie zullen hem ongetwijfeld enorm gaan missen. Veel sterkte gewenst bij het verwerken van dit verlies.

Titel

Condolance

Bericht

Geachte familie Buisman, Gecondoleerd met het immens grote verlies van uw echtgenoot en jullie vader en opa. Dinand was een begaafde fotograaf en bovenal een heel prettig mens. Vele foto’s heeft hij voor TC Tubantia en voor mij in Vroomshoop gemaakt. Altijd correct en altijd vriendelijk, een feest om met hem samen te werken, RIP Dinand. Veel sterke gewenst bij het afscheid.

Titel

Dinand Buisman

Bericht

Annebel en familie, gecondoleerd met het verlies. Heel veel sterkte deze zware periode.

Maatschap fysiotherapie het Schol
Titel

Dinand Buisman

Bericht

Lieve Annebel en familie. Wij wensen jullie veel sterkte en steun toe in deze moeilijke periode.

Titel

Condoleance Dinand Buisman.

Bericht

Gecondoleerd en veel sterkte in de komenden tijd.

Daniëlle van de werfhorst
Titel

Dinand Buisman

Bericht

Lieve Mieke, Sandra, Annebel en verdere familie, we willen jullie heel veel sterkte wensen in deze moeilijke tijd en de tijd die komen gaat. Gecondoleerd. Nico en Daniëlle, Noa Bo

Herman en Rita steffens
Titel

Condoleance dinant buisman

Bericht

Wij wensen jullie heel veel sterkte met dit verlies

Stuur reactie

Annuleren

Annuleren

Annuleren
Annuleren