Twentelaan 26 7609 RE Almelo

Gerrit Hendrik Wild

’t Is goed zo!

Informatie
  • Geboortedatum: 06/08/1924
  • Overlijdensdatum: 10/10/2020
  • Aantal Reacties: 43
Gif van een kaarsje

Laat je naam achter


Er zijn 32 kaarsjes aangestoken.

Deze mensen hebben een kaarsje aangestoken

32 KAARSJES

Astrid schokker

Ilse Veldhuis-Kesseler

Bea Vaes

Roel Meulenbeld

de Zonnebloem, afd. Schelfhorst

An de Bot

Fam H.Veneman

Fam H.Veneman

Lucy de Groot

Ria Rensen

Benita Hennep

Carla Hoek

Fam Hammink

Gerda Leus

René en Tine Annink

Rob en Yvonne

Wim en Rita Stegeman

Henriette wild

Ciska

Marloes Bruil

Johan & Anita

Linda Middelman-van der Parren

Corinne

Marielle satink

Carla

Joyce

Marianne van Duiven

Hans, Gerda, Rick en Mijcke

Rene

Reacties (43)

Voeg een bericht toe
Ilse Veldhuis-Kesseler
Titel

Gecondoleerd

Bericht

Lieve Han, Carla, Rob, Dineke en kinderen, Via deze weg wil ik jullie allen nogmaals condoleren met het overlijden van jullie lieve vader, schoonvader en opa. Ik heb prachtige herinneringen aan oom Gerrit en tante Cis. Deze zal ik altijd in mijn hart bewaren. Dat alle mooie herinneringen die jullie samen hebben, jullie troost mogen bieden… Heel veel sterkte! Lieve groet Ilse & Jeroen en kinderen

Titel

Gecondoleerd

Bericht

Mijn welgemeend medeleven. Ik wens jullie veel sterkte.

praktijk schelfhoed
Titel

condoleren

Bericht

Beste familie, gecondoleerd met het overlijden van uw vader, schoonvader , opa en overgrootopa. Heel veel sterkte met dit verlies. huisarts K.C. Start en medewerkers praktijk de schelfhoed

Titel

Condoleance voor de familie Wild

Bericht

Beste familie Wild, wij willen jullie condoleren met het verlies van jullie vader, schoonvader, opa en overgrootvader. Ondanks deze mooie leeftijd die weinigen gegund is, doet afscheid nemen altijd pijn, maar wat blijft zijn de mooie herinneringen. Wij wensen jullie heel veel sterkte. Familie Huiskes uit Hengelo: Berthil, Carola, Martijn, Mirthe, Anniek, Tim en Loua (oude buurtjes van Bettine)

Titel

Familie Wild

Bericht

Beste Han, Carla, Rob, Dieneke en familie , gecondoleerd met jullie verlies. Jullie schrijven ’t Is goed zo! maar het blijft toch altijd je vader! Ik herinner me naast allerlei andere ontmoetingen vooral toch de gezamenlijke zondagochtenden met koffie (én borrels) en vooral ook de gezamenlijke vakanties van Nunspeet tot Oostenrijk (mét en zonder autopech…). Jullie verliezen een heel zorgzame vader. Wij wensen jullie alle sterkte! Roel en Beatrijs (Ik zou graag nog even tel contact willen maar heb geen mob nr meer van jullie. Wellicht kun je dat sturen)

Titel

Ome Gerrit.

Bericht

Beste Han en Carla, Rob en Dineke en kinderen. Gecondoleerd met het verlies van Gerrit. Ik heb goede herinneringen aan ome Gerrit en tante Cis. Ik wens jullie veel sterkte in deze droevige tijd.

Titel

Gerrit Wild

Bericht

Het boek van de heer Wild is gesloten. Pal na het overlijden van jullie moeder en oma, ben ik hem gaan bezoeken als vrijwilliger van de Zonnebloem. Het was een voorrecht dit te doen. Ik genoot telkens weer van de gesprekken met hem en het voelde dan ook nul verplichtend om hem te bezoeken. Zijn genuanceerde visie op de wereld, op de politiek, zijn menselijke kijk op de kleine dingen van het leven, zijn intense betrokkenheid bij al die lieve mensen om hem heen en de oprechte blijdschap dat ik er was. Ik koester de mooie jaren, met name de verhalen die we met elkaar hebben mogen delen. Voor mij zó bijzonder. Ik wens jullie sterkte bij het verwerken van het verlies van deze bescheiden , begripvolle en lieve vader en opa. Ook ik ga hem missen, dat weet ik nu al.

de Zonnebloem, afd. Schelfhorstt
Titel

Condoleance

Bericht

Van harte gecondoleerd met het verlies. Mogen alle goede en mooie herinneringen een steun zijn. Het is goed zo!

Titel

Condoleance Gerrit Wild7

Bericht

Beste Han, Rob en familie,in de zaterdagkrant las ik de overlijdensadvertentie van Gerrit.Aad ( overleden 24mei J.l.)zou zeker gewild hebben ,dat ik hierop reageer!!Gerrit was voor hem een zeer dierbare collega,een goede leermeester,altijd geduldig,belangstellend en positief !!!!Voor jullie mijn(onze) welgemeende condoleances.

Woon en Zorgcentrum Friso
Titel

Condoleance

Bericht

Gecondoleerd en heel veel sterkte gewenst. Namens Directie en medewerkers Woon- en Zorgcentrum Friso

Harry en Jannie Vleerbos
Titel

Condoleance

Bericht

Beste Han en Carla en familie, van harte gecondoleerd en veel sterkte.

Sander, Marloes, Femke, Esmée en Luuk Speek
Titel

Gecondoleerd

Bericht

Gecondoleerd met het overlijden van jullie (schoon-) vader, opa en overgrootvader. Prachtige leeftijd, maar wat zal hij gemist worden. We wensen jullie veel sterkte samen.

Louis en Trudy van het Reve
Titel

Veel sterkte toegewenst

Bericht

Familie Wild, veel sterkte gewenst met dit grote verlies.

Bert en Margo Visser-Heuer
Titel

Sterkte

Bericht

Beste Han en Carla, Rob en Dineke, we wensen jullie heel veel sterkte bij het verwerken en gemis van jullie vader, schoonvader en opa. Ik heb mooie herinneringen aan oom Gerrit en natuurlijk ook aan tante Cis. Wat een geweldige leeftijd heeft hij bereikt. Hartelijke groet van Bert en Margo.

Titel

gecondoleerd

Bericht

Beste familie Wild, Gecondoleerd met het verlies van jullie (schoon)vader opa en overgrootvader. Ik heb de heer Wild leren kennen als een lieve, belangstellende en bijzondere man als ik koffie kwam schenken met Diny. Altijd leuk om een praatje met hem te maken. Ik bewaar warme herinneringen aan hem. Heel veel sterkte gewenst met dit grote verlies.

Titel

Condoleren

Bericht

Beste Han en Carla en Rob en Dieneke , gecondoleerd met dit grote verlies. Ik heb hele mooie en dankbare herinneringen aan Gerrit en Cis. Heel erg veel sterkte gewenst.

Titel

Sterkte

Bericht

Gecondoleerd en heel veel sterkte toegewenst.

Jeanne van der Heijden
Titel

Condeleance. Dhr.Wild

Bericht

Beste Familie. Gecondoleerd met het verlies van jullie vader,opa overgrootopa, wat een lieve man was hij,altijd in voor een praatje en zo ontzettend dankbaar voor alles,ik koester de mooie herinneringen .

Titel

Familie, gecondoleerd met dit verlies

Bericht

Ik heb warme herinneringen aan tijden van vroeger waarbij wij als kinderen met opa en oma bij jullie bezoek kwamen. Rust zacht lieve ome Gerrit.

Lutz en Gea Hoogland
Titel

Condoleance voor de familie

Bericht

Allemaal van harte gecobdoleerd met het verlies van Gerrit. Als vroegere buren hebben we warme herinneringen aan hem. Heel veel sterkte gewenst

Titel

Afscheid

Bericht

Wat hebben wij een gezellige jaren beleefd als ik met de Bibliotheekwagen naar u toe kwam. Altijd open voor een gesprek en over hoe het u verder verging. Zal u missen Hr . Wild . Een laatste groet , Rust zacht.

Titel

De gehele familie Wild, gecondoleerd met het verlies van deze bijzonder aardige en kundige man

Bericht

Het moet wel een heel sterke man zijn geweest. Ik zie hem nog zo voor me. Altijd zwaar rokend . Je vraagt je af hoe hij zo oud is geworden. Tijdens mijn baan bij het Verificatiebureau VNG heb ik hem leren kennen als een bijzonder kundige en aardige chef. Ik prijs me gelukkig, dat ik hem heb leren kennen. Hij heeft mij het vak geleerd. Ik hoefde maar een paar woorden te zeggen of hij begreep mijn vraag al. Dat vond ik altijd zeer knap van hem. Hij was mijn grote leermeester. Ik ben hem daar nog steeds dankbaar voor. Hij was een zeer geliefde man bij al zijn collega’s. Tijdens mijn verdere loopbaan heb ik nog vaak aan hem moeten denken. ( Hoe zou meneer Wild dit hebben opgelost?) Ik wens alle familieleden veel kracht en sterkte toe om dit verlies te dragen.

Titel

Condoleances voor familie Wild.

Bericht

Namens Johan en mij gecondoleerd met het verlies van jullie vader en schoonvader, opa. Heel veel sterkte toegewenst met dit verlies. We vonden het een bijzonder lieve en moedige man.

René en Tine Annink
Titel

Condoleren

Bericht

Gecondoleerd met het verlies van jullie vader, schoonvader, opa en overgrootvader. Wij wensen jullie heel veel sterkte voor de komende tijd.

Titel

Condoleren

Bericht

Lieve familie gecondoleerd met het verlies van deze bijzondere man.Vaak leuke gesprekjes gehad wanneer wij koffie kwamen brengen.namens Lucy en mij sterkte.Tevens namens de Clienteraad van WZC. Friso.

Ciska Bakker h.h friso
Titel

Condoleren

Bericht

Beste familie gecondoleerd met dit grote verlies. Ik heb veel fijne gesprekken gehad met meneer .en weet dat het goed was .ik wens jullie veel sterkte in deze moeilijke tijd

Femmie Steunenberg Jansen
Titel

Gecondoleerd

Bericht

Heel veel sterkte toegewenst.

Rob Kosters en Yvonne Wild
Titel

Condoleance

Bericht

Beste Han, Carla, Rob, Dineke en kinderen. Gecondoleerd met het verlies van jullie (schoon)vader, opa en overgrootvader. Wij wensen jullie sterkte met het verwerken van dit verlies.

Wim en Rita Stegeman
Titel

Dankbaarheid

Bericht

Onze herinneringen aan Gerrit en Cis gaan terug naar het jaar 1956. Tot 1968 hebben we samen gewerkt. Ik heb als vroegere collega heel veel goede herinneringen aan hem. Tijdens zijn verblijf in Huize Friso hebben we daar meermaals gesprekken over gevoerd. Helaas moesten we ons laatste gesprek vanwege een coronamaatregel uitstellen. Gerrit heel veel dank. Han en Carla, Rob en Dineke gecondoleerd met dit verlies, maar jullie kunnen met grote dankbaarheid op jullie ouders terug zien. We blijven aan jullie pa en ma een hele goede herinnering houden, ons hele leven lang.

Titel

Condoleance

Bericht

Beste familie, Gecondoleerd met het verlies van jullie vader en opa. Een lieve man die ontzettend dankbaar was voor alle zorg en aandacht Hij was altijd belangstellend naar ons toe en hij sprak vol liefde over jullie maar had ook zorgen over dingen. Een luisterend oor of even samen een kopje koffie drinken deed hem dan zichtbaar goed. Mooie herinneringen aan een lieve man. Sterkte gewenst samen. Een hartelijke groet, Corinne Leus(Friso)

Eline Stege (Boshoeve)
Titel

Gecondoleerd

Bericht

Beste familie, gecondoleerd met het verlies van deze bijzondere man. Door zijn warme persoonlijkheid heeft hij een speciaal plekje in mijn hart gekregen. Ik wens jullie veel sterkte toe.

Anneke en Dinand Derksen
Titel

Gecondoleerd

Bericht

Beste familie Wild, wij wensen jullie veel sterkte om dit verlies te dragen. Hoewel jullie vader/schoonvader/opa lang in jullie midden is geweest doet afscheid nemen altijd pijn.

Titel

Condoleren

Bericht

Lieve Allemaal, Gecondoleerd met het verlies van jullie(schoon)vader, opa en overgroot opa. Liefs Marloes, Hans, Suuz, Mex, Fien en Hanne

Titel

Gecondoleerd

Bericht

Namens ons gecondoleerd. Wel uit het oog, maar nooit uit het hart. Heel veel sterkte, Johan Lookamp en Anita Schoemaker

Titel

Condoleren.

Bericht

Gecondoleerd en heel veel sterkte!

Titel

Gecondoleerd

Bericht

Gecondoleerd met het verlies van deze lieve en bijzondere man. Bijzonder, onder andere, vanwege zijn bescheidenheid en oprechte dankbaarheid richting de zorg van Woon,- zorgcentrum Friso. Het was een plezierige man in de omgang. Hij zal gemist worden maar, zoals de koptekst zegt, ‘t is goed zo. En zo dacht hij er echt over. Veel sterkte de komende periode.

Titel

Condoleren

Bericht

Gecondoleerd en veel sterkte gewenst

Titel

Gecondoleerd.

Bericht

Heel veel sterkte toegewenst. Ik werk bij friso. Op de boshoeve.

Titel

Gecondoleerd

Bericht

Lieve familie Wild, pijn vervaagd in de tijd, maar wat blijft zijn de mooie herinneringen die jullie met je meedragen! Heel veel sterkte met het verwerken van dit verlies.

Jan en Ina Hooiveld
Titel

condoleren

Bericht

Beste familie gecondoleerd met het overlijden van oom Gerrit. Heel veel sterkte.

Marianne van Duiven
Titel

Sterkte

Bericht

Ik wens iedereen heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.

Hans en Gerda Kesseler
Titel

Beste familie, gecondoleerd met dit verlies

Bericht

Wij hebben veel goede herinneringen aan oom Gerrit en tante Cis. We hebben al vanaf mijn jonge jaren vaak met elkaar opgetrokken en veel mooie dingen gedaan. De goede herinneringen blijven.

K.J. Wild - ten Brink
Titel

condoleren

Bericht

ik wens jullie sterkte voor de komende tijd

Stuur reactie

Annuleren

Annuleren

Annuleren
Annuleren