Twentelaan 26 7609 RE Almelo

Harry Bokdam

Ik zie je voor me
Met m’n ogen dicht
Ik kan je voelen
Met m’n hart op slot
Ik hoor je praten
Maar je bent er niet
Je bent er niet

Informatie
  • Geboortedatum: 26/09/1946
  • Overlijdensdatum: 05/11/2020
  • Aantal Reacties: 70
Gif van een kaarsje

Laat je naam achter


Er zijn 76 kaarsjes aangestoken.

Deze mensen hebben een kaarsje aangestoken

76 KAARSJES

Bethje 💫🙏💗🍀

Bethje 💫 🙏🍀💗

Ronald en Harriët Bolink

H

Anke Tijs

Ilse Larsson

Lia Boerkamp

Steven Bossewinkel

Hetty scholten

Barbara

Arjan Bruins

Jeroen & Mieneke Kuipers

Filip Muriël Tom Nick en Mike Latour

Jeroen en Ilse Veldhuis

Lotte

Andreastraat 19

Renske Bakker

Peter Kole

Hetty en willy wijnholds

Hein en Sylvia van den Berg

Niels Bossink

Tom Oude Lenferink

Mike Wagenvoort

Anita Timmers

Marianne en Johnny Molema

Berry, Marion, Xam, Fynn, Kay ter Horst

Mieke Grave

Jan en Alie

Freddy en Joke Westerhof

Constance westerhof

Pieter en Liesbeth

Ine en Henk van der Wal

André en Jouk Albers

Rob & Monique

Johan Lesscher

Ans Klasens Hengelo

Adriaan, miranda en stefan de jong

Johan Wienk

Jans Weges Enschede

Mike

Benno Molenkamp

Jaap lambeck

Mark Bokdam

Parisa en Dick

Annemieke&Bert

Jannie de jong.schaafsma

Familie Balci

Herman en Hanske Brinkman

Stephan en Anja Leushuis

Bert Olbertz

Betsy bokdam

Lidy Olbertz

Betsy Speksnijder

Nicole Olbertz

Gre en Henk Dekker

Ron de Wit

Marieta Althof - de Jong

Marieke Overbeek

Sandra Wegman

Niels Bokdam

Fleur Bokdam

Sven Oude Lenferink

Steyn

Cas Bokdam

Rob Bokdam

Sandra Bokdam

Reacties (70)

Voeg een bericht toe
Titel

Niet te geloven

Bericht

Betsy, Rob en de rest van jullie familie, gecondoleerd met dit enorme verlies. Geen afscheid kunnen nemen van je dierbare is zo ontzettend hard. Wij wensen jullie veel sterkte voor de komende tijd.

Titel

Lieve familie

Bericht

Lieve familie, wat een verdrietig nieuws en zo ontzettend onverwachts. Ik herinner me jullie als een zeer hecht en fijn gezin, wat zal harry gemist worden door jullie. Betsie vooral voor jou laat hij een enorme leegte achter, geen woorden voor. Ik hoop dat jullie met zijn allen de kracht vinden dit grote verlies een plek te kunnen geven en hopelijk zal de pijn van het missen en verlies draagbaar worden. Heel veel sterkte. Veel liefs Anke Tijs

Titel

Beste Harry

Bericht

Ik was 18 en jij 21 toen we elkaar leerden kennen. Onze meisjes werkten samen op ten Anker . Niet veel later zijn wij beiden getrouwd en kregen kindertjes. Eerst jij , Rob daarna wij Monique toen jij weer Mark en wij Sascha. Wat hebben we samen veel meegemaakt. Van vissen in het Twente kanaal tot samen kamperen met de bekende bbq waarbij de speklappen vaker op de grond lagen dan op het bord. Ook de oudejaarsavonden waren een niet te vergeten hoogtepunten met in de hoofdrol de sjoelbak. Maar een enkele keer zat het ook tegen en daarmee bedoelen we het ongeluk in Zweden. Dorzetters als we zijn gingen we samen golfen alwaar jij je passie hebt gevonden. In het harnas gestorven wordt er dan gezegd maar veel te vroeg. En Rob en Mark wat was Harry trots op jullie. Harry je was een topvriend. We zullen je nooit vergeten. Zoetermeer, 15 november 2020. Karen en Cor.

Titel

niet te bevatten

Bericht

Betsie, Rob en Mark. We begrijpen het niet. Waarom. Een antwoord is er niet. Laat de mooie herinneringen jullie troost brengen.

Titel

Verdriet en ongeloof

Bericht

Ik wens de familie en vrienden heel veel sterkte en kracht in deze moeilijke tijd!

Titel

Heel veel sterkte

Bericht

Beste familie Bokdam, van harte gecondoleerd met dit grote verlies. Ik wens jullie veel kracht toe om dit een plek te geven. met vriendelijke groeten, Carla Rupert

Titel

Onverwacht

Bericht

Beste Betsie, en familie, kort geleden kwam Mariëtte nog thuis dat ze je gesproken had en dat je zo enthousiast was over alle positieve dingen die jullie nog deden. En nu? Dit is wel heel onverwacht. Ik heb Harry leren kennen als een zeer aimabel mens die zich met hart en ziel en zeer consciëntieus inzette voor alles wat hij deed. Maar hij kon ook zo betrokken zijn omdat zich door jou gesteund wist. Ik ben altijd blij geweest dat we met elkaar hebben mogen en werken. Hij heeft mij vaak gesteund in de moeilijke beslissingen die soms genomen moesten worden. Mijn condoleance voor jullie en sterkte gewenst met het verwerken van dit verlies.

Titel

Sterkte

Bericht

Lieve Betsie wat een verdrietig nieuws dat Harry is overleden. Ik wens jou, kinderen en verdere familie heel veel sterkte!

Titel

Sterkte!

Bericht

Beste Rob, beste familie, gecondoleerd met het plotselinge verlies van jullie man, vader, schoonvader en opa. Vooral heel veel sterkte in de moeilijke tijd. Let goed op elkaar!

Titel

Sterkte

Bericht

Beste familie Bokdam, heel veel sterkte gewenst bij het verwerken van dit grote verlies. Ik denk met veel plezier terug aan een bijzonder gedreven en rechtvaardig collega. Arjan Bruins

Titel

Condoleren

Bericht

Betsie gecondoleerd met het verlies van je man jullie Vader en Opa en heel veel sterkte gewenst Bert en Joke Welhuis

Titel

In memoriam Harry.

Bericht

Lieve Betsie en kinderen.

Ik heb Harry leren kennen in een periode die nogal bewogen was na zijn ongeluk in Zweden.
In de herstel periode hierna liet hij zien wat een enorme doorzetter hij was. Geen tegenslag die hem tot stoppen kreeg. En hij vond hierbij zijn weg op een geweldige manier.
Wij waren in het begin enorm gretig naar golfballetjes. We zochten als de beste. Zo gingen we, als in de winter de sneeuw begon te smelten, voor dag en dauw de baan in omdat we dan zoveel ballen konden vinden. Die liefde voor het zoeken en vinden maakt dat Betsie thans over een ruime hoeveelheid ballen kan beschikken.
Ook hebben we wat reisjes gemaakt met golf in het vaandel. Een broodje voor tussen de middag, Harry ging, naar hij vertelde, nooit zonder een rolletje plasticzakjes op weg en daar hebben wij mooi van kunnen profiteren.
Harrie was een aantal jaren de captain van ons kompetitieteam. Alles perfect, want hij hield niet van aanrommelen. Geen verrassingen in de organisatie.
Zo werd hij eens tijdens een golfweekje in Turkije beloond voor zijn regelen met een speciaal voor hem in de eetzaal gecreëerde “De Captains Table” waaraan ons team ook mocht aanzitten.
Al met al, we zullen een markante vriend die het spelen met één arm perfect wist te beheersen missen.

Lieve Betsie, Sini en ik wensen jou en de kinderen sterkte toe.

Irene en Han Hoogstraten
Titel

Condoleance

Bericht

Beste Betsie Onze condoleances bij het plotselinge overlijden van Harry, die we gekend hebben als een altijd opgewekt en optimistisch mens. Een gedreven golfer die iedereen heeft laten zien wat een doorzetter hij was. We wensen jou en jullie kinderen en kleinkinderen alle kracht toe dit grote verlies te dragen. Lieve groet Irene en Han

Titel

Gecondoleerd

Bericht

Rob en familie, gecondoleerd met het overlijden van jullie man, vader en opa. Ik wens jullie en heel veel sterkte in deze moeilijke periode. Miranda Nijland

Titel

Gecondoleerd

Bericht

Paul en familie, gecondoleerd met het overlijden van jullie man, vader en opa. Ik wens jullie heel veel stertke toe in deze moeilijke periode! Miranda Nijland, gemeente Almelo

Anne en Gerrit de Minnik
Titel

Schrikken

Bericht

Afgelopen donderdag stond ik klaar op hole 1 om af te slaan, toen duidelijk werd, dat Harry onwel was geworden. Ik wist, dat Bernard van Driel in de buurt was en ook Albert Kienhuis zag ik al snel in de auto langs rijden. Harry is in goede handen, dacht ik nog. Helaas heeft het niet zo mogen zijn. Betsie, kinderen en kleinkinderen willen wij condoleren met dit zo onverwachte verlies. Regelmatig heb ik met Harry mogen golfen op de heren woensdagmiddag. Ook hebben we elkaar regelmatig getroffen bij de bos- en schapenploeg. Ik bewaar daar plezierige herinneringen aan. Harry was altijd vriendelijk en bereidwillig om te helpen. Ik wens jullie allen heel veel sterkte toe om dit onverwachte verlies te verwerken. Mede namens Anne, hartelijke groet van Gerrit de Munnik

Titel

Gecondoleerd

Bericht

Beste Betsie, kinderen en kleinkinderen. Ik wens jullie heel veel sterkte toe in deze moeilijke tijd. Ik herinner me Harry van de golfbaan als een vrolijke, goedlachse lieve man. Wat zal hij gemist worden! Heel veel sterkte

Hans, Roelien & Anne
Titel

Overlijden Harry

Bericht

Een aantal keer per jaar kwamen we je tegen, op bezoek bij Mark op de Luciastraat met de verjaardagen van Mark of één van de kids. Altijd geïnteresseerd in een ander en trots op je kinderen en kleinkinderen. Nog zo goed vitaal en genietend van de mensen om je heen, altijd plezierig om elkaar te treffen en een praatje te maken. De volgende keer zal er een stoel leeg zijn, een groot gemis voor allen die je lief hebt. Een goede herinnering laat je bij ons achter. Rust zacht Harry.

Titel

condoleance

Bericht

Beste Betsie ,kinderen en kleinkinderen.Gecondoleerd met dit grote verlies.Ik heb regelmatig met Harrie mogen golfen op de herenmiddag en dat was altijd plezierig.Ik had ook bewondering op de manier hoe hij met zijn handicap omging.Ik leef met jullie mee ,en weet wat jullie doormaken, omdat vorig jaar ook in deze maand mijn vrouw overleed.Het word een moeilijke tijd maar ik heb troost geput door terug te kijken op het mooie leven dat we gehad hebben.Ik hoop dat jullie dat ook kunnen.Nogmaals veel sterkte en liefs van mij

Renee en Nelie Krol.
Titel

Condoleance.

Bericht

Beste Betsie, Gecondoleerd met het overlijden van Harry. Wij wensen jou en je (klein)kinderen heel veel kracht en sterkte toe bij het verwerken van dit enorme verlies.

Marcel en Minke Everink
Titel

Condoleance

Bericht

Beste Betsie, Rob en Mark, Van harte gecondoleerd met het plotselinge overlijden van Harry.Ik herinner mij Harry als een prettige collega. Wens jullie heel veel sterkte de komende tijd om dit grote verlies te dragen.

Ans Wevers en Harrie Bijker
Titel

Condoleance

Bericht

Betsy en (klein)kinderen, gecondoleerd met het verlies van Harry. Wat schrikken was dat. Wij wensen jullie erg veel sterkte de komende tijd.

Titel

Sterkte

Bericht

Heel veel sterkte bij het verwerken van dit ongelofelijk grote verlies.

Fokke en Tonny Althof.
Titel

Condoleance.

Bericht

Familie Bokdam, gecondoleerd en sterkte met het verlies van jullie man, Vader en opa.

Hein en Sylvia van den Berg (buren Luciastraat)
Titel

Sterkte!

Bericht

Gecondoleerd en heel veel sterkte samen! Wat onverwachts, onwerkelijk en niet te bevatten. Koester de mooie herinneringen.

Ko en José van Wijland
Titel

Moeilijk te bevatten

Bericht

Beste Betsie,
Harry stond prominent op het lijstje met uitnodigingen voor mijn FLO-afscheidsreceptie, die vanwege corona niet door kon gaan en nu moet ik afscheid nemen van Harry. Ik kan het maar moeilijk bevatten.
Ik kwam als jonge verdwaalde Brabander bij brandweer Hengelo werken en had vanaf het begin een goeie klik met Harry. Hij heeft me veel geleerd en het nodige geholpen om mijn weg binnen de Hengelose brandweerorganisatie te vinden. Ik bewaar nog immer goede herinneringen aan de tijd dat we ploegchefs waren, waar we samen met Gerard een prachtig team vormden die veel dingen voor elkaar hebben gekregen.
Ook de vele avonden dat we samen op stap waren voor oefeningen en cursussen in de regio en de uitstapjes naar Zweden zal ik nooit vergeten, wat hebben we veel gelachen samen.
Alhoewel onze contacten de laatste jaren wat zijn verwaterd, zag ik Harry nog altijd als een goede vriend en zou hem nog zoveel willen zeggen. Nu kan ik hem slechts dankbaar zijn, dat hij destijds op mijn pad is gekomen.
Wij wensen jou, de kinderen en kleinkinderen veel sterkte met het verwerken van het verdriet van dit zo plotselinge verlies.
Ko en José van Wijland

Titel

Condoleance bericht

Bericht

Beste Rob (en familie), in deze bijzondere tijd wil ik je/jullie veel sterkte wensen en gecondoleerd met dit grote verlies. Gr. Niels Bossink

Titel

Condoleance

Bericht

Lieve familie Bokdam, gecondoleerd met dit enorme verlies. Veel sterkte de komende tijd.

Titel

Sterkte

Bericht

Betsy, Rob en Mark, gecondoleerd met het plotselinge verlies van jullie man, vader en opa voor de klein kinderen. Heel veel sterkte toegewenst bij het verwerken van dit verlies.

Titel

Condoleance

Heel veel sterkte
Bericht

Onze vroegere buurman uit de Dahliastraat. Lieve Betsy en familie, gecondoleerd met dit enorme verlies. Heel veel sterkte allemaal.

Marianne en Johnny molema
Titel

gecondoleerd

Bericht

We willen jullie veel sterkte wensen met het gemis van Harry . Het is lang geleden, maar we denken met plezier aan die tijd terug dat we samen op wintersport zijn geweest en aan de tijd gezellig bij elkaar op visite. Gelukkig hebben we Harry mee mogen maken. Johnny en Marianne Molema

Chris en Jansje Timmers
Titel

Condoleance

Bericht

Dag Betsy, we wensen jou en verdere familie heel veel sterkte toe met het verwerken van dit enorme verlies.

Jan en Truus Wilmink
Titel

Condoleance

Bericht

Gecondoleerd en heel veel sterkte.

Evert en Rita Koeslag
Titel

Sterkte

Bericht

Beste Betsie en familie. Gecondoleerd met het overlijden van Harry. Wij wensen jullie veel sterkte

Titel

Condoleance

Bericht

Beste familie Bokdam, ik wens jullie heel veel sterkte na het plotseling overlijden van jullie (schoon)vader en opa.

Titel

Overlijden Harry Bokdam

Bericht

Betsie,kinderen en kleinkinderen,Als een mokerslag het bericht ontvangen van het overlijden van Harry. Alie en ik willen je in deze moeilijke tijd bijstaan zover dat in onze mogelijkheden ligt.Harry en ook jij Betsie hebben mij in moeilijke tijden bijgestaan waarvoor ik nog steeds dankbaar ben. Ook het weer opnieuw starten van onze vriendschap hebben ons samen deugd gedaan.Heel veel sterkte toegewenst,Jan en Alie

Titel

geschokt op de golfbaan is Harry van ons heengegaan

Bericht

Betsie, GECONDOLEERD met het overlijden van Harry. GESCHOKT vernamen wij die donderdag op de golfbaan, na ons rondje golf, dat het Harry was, waarvoor de ambulances kwamen aangesneld. VERSLAGEN keerden wij huiswaarts.
Wat een intens VERDRIET en GEMIS, voor jou en je familie. In onze GEDACHTEN zijn wij bij jullie. Met innige deelneming, Allard en Mieke ‘The saddest moment is when the person who gave you the best momories of life, becomes a memory himself.’

Eric van Wulfften Palthe
Titel

Voor Harry Bokdam

Bericht

We zullen hem missen onze joviale altijd goedmoedige Harry. Heel veel sterkte Betsie en kinderen en kleinkinderen.

Titel

Sterkte Betsie, kinderen en kleinkinderen

Bericht

Wij zijn erg geschrokken door het plotselinge overlijden van Harry. We zullen het missen, af en toe een praatje over ditjes en datjes, vakanties, de gulle lach, altijd een vriendelijk woord. Een blij en tevreden mens, zo is hij op ons overgekomen. Wij wensen Betsie en de familie veel kracht om deze moeilijke tijd samen aan te kunnen. Zeker weten dat er een heleboel prachtige herinneringen zijn waar jullie straks met liefde en dankbaarheid op terugkijken. Hij zal altijd in jullie harten voortleven. Rob & Monique

Freddy en Joke Westerhof
Titel

Sterkte

Bericht

Gecondoleerd en wij wensen jullie veel sterkte met dit grote verlies.

Constance westerhof
Titel

Condelatie

Bericht

Betsie en familie ik wen jullie heel veel strekte met dit plotselinge verlies van Harry vader en opa

Theo Geltink oud collega
Titel

Condoleance

Bericht

Beste familie Hierbij mijn medeleven met het plotselinge verlies van Harrie il wens jullie heel veel sterkte.

Hans en Truus Legtenberg
Titel

Overlijden Harry

Bericht

Betsie, nadat wij afgelopen woensdagmiddag nog gezellig met je gebabbeld hadden, kwam donderdagavond het trieste nieuws dat Harry ‘s middags plotseling was overleden. Wij wensen jou en de (klein)kinderen veel sterkte toe de komende tijd.

Titel

Condoleance bericht

Bericht

Beste familie Bokdam. Gecondoleerd namens Joop en Lenie Dekker.

Titel

Gecondoleerd met het overlijden van Harry.

Bericht

Beste familie Bokdam, gecondoleerd met dit grote verlies, sterkte en kracht toegewenst met dit grote verlies. Groeten Bert en Mirjam Bolte

Titel

Maandagmorgengolf

Bericht

Harry, wat zal ik je missen. Op maandagmorgen rond 08.00 uur gingen we altijd de baan in, eerst met z’n tweeën later kwamen Harm Jan en Wim erbij, we hebben veel lol gehad in de flight, onderweg vertelde je vol trots hoe het met de kinderen en kleinkinderen ging. Na afloop gezellig bij elkaar zitten op het terras, koffie met appeltaart nuttigen. Betsy, kinderen en kleinkinderen ik wens jullie heel veel sterkte tijdens de komende moeilijke periode.

Titel

Overlijden Harry

Bericht

Beste familie Bokdam, Van harte gecondoleerd met het plotselinge verlies van Harry. Ik herinner mij Harry als een gedreven, betrokken en aimabel persoon uit mijn periode bij Het Beraad van Acht aan de Marskant in Hengelo. Ik wens jullie heel veel sterkte toe voor de komende tijd. Jacques Koedijk

Arenda Könnecke (collega Rob)
Titel

Sterkte..

Bericht

Rob en familie gecondoleerd met het verlies van je vader/schoonvader en opa. Ik wil jullie heel veel sterkte wensen in deze moeilijke tijd.

Ine en Henk van der Wal
Titel

Heel veel sterkte

Bericht

Lieve familie Bokdam, gecondoleerd met het plotselinge overlijden van Harry. Onze gedachten zijn bij jullie.

Ben en Paula Voorhuis
Titel

Condoleance Harry Bokdam

Bericht

Beste Betsie en familie. Vorige week donderdag kregen we bericht, dat Harry tijdens zijn geliefde golfsport plotseling was overleden. Met Harry als captain vele jaren met heel veel plezier in ons competitieteam gespeeld. Hoogtepunten waren met name de trainingskampen in het buitenland. Hele fijne herinneringen aan deze tijd. Harry, positief gedreven had altijd de zaken perfect geregeld en als captain “streng maar rechtvaardig!” Van harte gecondoleerd met dit verlies en we wensen jullie allen heel veel sterkte de komende tijd. Ben en Paula Voorhuis.

Titel

Mooie herinneringen aan Harrie

Bericht

Beste familie Bokdam. Wat een triest bericht van het overlijden van Harrie. Ik mocht een aantal keer als instructeur met hem samenwerken op het oefencentrum in Revinge en bewaar mooie herinneringen aan deze samenwerking. Een mooi mens en gedreven vakman. Jammer dat hij er niet meer is. Ik wens u alle kracht om dit verlies te kunnen dragen.

Titel

Eerbetoon

Bericht

Beste familie Bokdam, wat een vreselijk bericht dat Harrie zo plotseling van jullie is overleden, ik heb Harrie bij de brandweer Hengelo leren kennen, een vakman in hart en nieren. Veel heb ik van hem mogen leren, daarom zal ik hem blijven waarderen. Veel sterkte met dit grote verlies. Groeten Johan

Titel

Betsie en kinderen gecondoleerd

Bericht

Betsie en kinderen en kleinkinderen gecondoleerd en heel veel sterkte met het verlies van je man Harrie..Papa en Opa …
ouwe buurtjes………..Ik woonde aan de Socratesstraat 10 in Hengelo……

Adriaan, miranda en stefan de jong
Titel

Heel veel sterkte

Bericht

Allereerst gecondoleerd en heel veel sterkte met het verlies van harry. Ook wij kunnen het nog niet bevatten en waren geschokt toen we het donderdag hoorde. Zo plotseling en veel te jong. We denken aan jullie…

Titel

Zoals gezegd een bevlogen collega

Bericht

Ik heb Harry mogen kennen vanaf 1980 als een bevlogen en gedreven collega. Vele uren met hem samengewerkt. In verschillende situaties, Meldkamer, Opleiding, Repressieve inzetten klein en groot, Oefening groot en klein. Training Engeland,Zweden, enz. Groot respect. Ik wens Betsy en naasten heel veel strekte in de komende tijd met het verwerken van dit grote verlies.

Titel

Bedankt

Bericht

Bedankt voor de fijne samenwerking bij de schapen ploeg. Een laatste groet Willie Asteleijner

Toine & Brenda van Gool
Titel

Heel veel sterkte

Bericht

Lieve familie, gecondoleerd met het verlies van jullie man, (schoon) vader en opa. Heel veel sterkte toegewenst voor de komende tijd.

Titel

Heel veel sterkte

Bericht

Beste familie Bokdam, gecondoleerd met het plotselinge verlies van jullie man, vader, schoonvader en opa. Vooral heel veel sterkte in de moeilijke tijd, met veel leegte zonder Harry, die komen gaat. Ik denk aan jullie!

Titel

Lachende doorzetter

Bericht

Met bewondering heb ik zijn doorzettingsvermogen om goed te kunnen presteren ondanks zijn handicap mogen meemaken. Een bewogen golfer die altijd opgewekt de baan inging. Een geziene gast tijdens de heren senioren woensdagmiddagen. Sterkte voor hen die heel dicht bij hem stonden.

André ten Bolscher
Titel

Gecondoleerd

Bericht

Rob, Sandra en Fleur en Niels gecondoleerd met het verlies van je vader/schoonvader en opa. Ik wens jullie heel veel sterkte bij het dragen van dit grote verlies!!

Marlaine Lubbers-Höfte
Titel

Gecondoleerd

Bericht

Heel veel sterkte met het onverwachte overlijden van Harry. Vanochtend lazen wij dit in de Tubantia. Onze vaders, Henny Lubbers en Wim Höfte, kenden elkaar goed omdat zij lid waren van de vrijwillige brandweer. Wij wensen jullie heel veel sterkte om dit grote verlies te dragen! Lieve groet Gerard en Marlaine Lubbers- Höfte

Titel

Gecondoleerd met het zo onverwachts wegvallen van Harry

Bericht

Besty, Rob en Mark, Wij kunnen het nog niet bevatten. We hebben Harry leren kennen als een man met een eigen karakter, rechtdoor zee en nog belangrijker van binnen een warm mens. Wij wensen jullie en de schoondochters en klein kinderen sterkte de komende tijd.

Titel

Sterkte

Bericht

Zo onverwacht, nooit gedacht, maar voor altijd in jullie hart…en dat geeft jullie kracht! Wij wensen jullie heel veel liefde en sterkte voor de komende tijd. Bert & Annemieke

Titel

Beste Betsie,

Bericht

ik heb net van mijn dochter vernomen dat Harry is overleden. Onze condoleance gaat naar de hele familie Bokdam. Moge Harry rusten in vrede. We wensen jullie veel sterkte in deze donkere dagen bij het verwerken van jullie dierbare Harry……..vriendelijke groeten uit Turkije van familie Balci

Titel

Sterkte

Bericht

Ik weet nooit goed wat je kunt zeggen op een moment als deze. Alle woorden doen waarschijnlijk geen recht aan het verdriet en gemis wat jullie ervaren. Toch wens ik jullie veel kracht en sterkt toe! En laat de mooie herinneringen zegevieren.

Titel

Plotseling

Bericht

Wat een schrik en wat een gemis. Rob, Sandra, Niels en verdere familie: heel veel sterkte en kracht om dit te dragen. Warme groet van Frans Peter, Chantal, Tom en Nick Schraa

Titel

De wereld stond even stil

Bericht

Hallo Betsie,
Gecondoleerd met het overlijden van Harry. Wij kunnen het nog steeds niet bevatten. Diep triest. Wat een klap moet dit voor jou, de jongens, hun partners en de kleinkinderen zijn.

Toen Mark ons donderdag belde waren aan de wandel met het zoontje van Lotte en stond de wereld even stil. Het enige wat blijft zijn de mooie herinneringen. Ik wil er paar noemen.
De eerste jaren van mij bij de brandweer samen met Harry en Wim in de ploeg. Twee ervaren rotten die mij veel hebben geleerd.
Het bouwen van ons huis in Hengelo waarbij Harry veel werk heeft verzet met o.a. het aanleggen van de CV.
Onze duiktrips naar zeeland. Altijd mooie en gezellige weekenden.
Jullie bezoek aan ons in Domburg op de camping zodat ik met Harry kon gaan duiken. Onze meiden hebben hier nog steeds mooie herinneringen aan.
Het jaren lang samen met Harry lesgeven aan bevelvoerders in Twente.
Spannend was het om samen met Harry de eerste trip naar Zweden te maken. We hebben toen de basis gelegd voor al die jaren van training die erop volgden. Jaren lang hebben we elkaar afgelost om de coördinatie van de trainingen te verzorgen.
Heel speciaal vond ik de dagen toen we samen teruggingen naar Zweden na Harry’s ongeval. Heel emotioneel maar ook erg mooi om te doen.
De laatste jaren hebben nog een aantal keren samen gegolfd.

Harry, altijd gedreven en recht door zee. Wij zullen hem herinneren als een mooi mens waarmee we veel hebben beleeft en gelachen.

Wij wensen jou en je naasten heel veel kracht om dit zware verlies te kunnen dragen.

Ans en Gerard Effing

Marieta Althof en familie
Titel

Sterkte

Bericht

Lieve familie, wij zijn geschokt door het plotselinge en veel te vroege overlijden van jullie lieve man, vader, opa en onze oom. Heel veel sterkte, onze gedachten zijn met jullie!

Titel

Condoleance bericht

Bericht

Betsy, Rob en Mark, gecondoleerd met het verlies van jullie man en vader. Ik vind het erg dat hij zo plotseling is overleden. Dat zal moeilijk te verwerken zijn. Zonder afscheid te kunnen nemen van mijn broer, wens ik jullie allemaal heel veel sterkte

Titel

Gemis

Bericht

Harry, normaal zaten we nu aan de koffie met appeltaart en bespraken we de 18 holes. Jij mopperend over het gemiste putje op hole 12 en ik over mijn dankbaarheid dat je hem miste, immers 1 up voor ons. Opeens zit ik nu op maandag een berichtje te typen terwijl ik met je appeltaart wil eten! Je zult niet snel vergeten worden, je fanatieke inzet (op een plezierige manier), maar ook je dankbaarheid als je eens een uitje had waarop niet gerekend, maken dat ik altijd met een glimlach aan je terug zal denken. Maar die glimlach is er nu nog niet, nu overheerst slechts het gemis. Ik had je dat putje moeten geven!

Stuur reactie

Annuleren

Annuleren

Annuleren
Annuleren