Twentelaan 26 7609 RE Almelo

Hilly Baas

In liefdevolle herinnering.

Informatie
  • Geboortedatum: 05/09/1928
  • Overlijdensdatum: 27/10/2020
  • Aantal Reacties: 17
Gif van een kaarsje

Laat je naam achter


Er zijn 20 kaarsjes aangestoken.

Deze mensen hebben een kaarsje aangestoken

20 KAARSJES

Hilly Baas

Henko Reuvekamp

Ruth

Wout en Wilma Borger

Bart en Rita Martensen Wit

Henk en Herma Nap

Jetty Reuvekamp

Eline van der Vijver

Fred en Marieke

Gerrit en Janneke

IJzebrand en Marianne Wit

Jordy

Yvette

Erica & Gerard

Eric en Elize

Niels van der Vijver

Reacties (17)

Voeg een bericht toe
Titel

Hilly Baas

Bericht

Hilly Baas, wat kwam die naam vaak langs. collega van mijn vader Bert Vooijs bij Rijkswaterstaat. wij kenden haar als kinderen als een lieve warme vrouw. mijn vader sprak altijd liefdevol over haar. sterkte met het verwerken van dit grote verlies.

Titel

Tante Hil

Tante-Hil
Bericht

Lieve tante Hil,

Als ik aan u denk, denk ik aan een gezellige, warme vrouw met een
ontzettend groot hart. Als kind kwamen we vaak bij u in Almelo op bezoek
en hebben we veel mooie tijden met elkaar beleefd. Altijd in voor een
spelletje, gezellig praatje en wandeling in de natuur.

U laat mooie herinneringen achter en heeft voor altijd een speciaal plekje in
ons hart. Veel sterkte oma Truus met het verlies van uw geliefde zus.

Liefs,

Erica, Gerard & Lauren

Titel

tante Hilly

Bericht

Tante Truus en alle neven en nichten gecondoleerd met het overlijden van onze bijzondere tante Hil. Zij was een zeer bijzondere lieve aardige, betrokken vrouw. We zullen nog vaak aan haar denken en over haar praten!

Titel

Tante Hilly

Bericht

Lieve tante Truus, van harte gecondoleerd met het verlies van uw zus, onze tante. Wat fijn dat u tot het laatst bij haar was en wat verdrietig dat u niet mee kunt naar het laatste afscheid. We zullen onze bijzondere tante ook missen. We wensen u heel veel sterkte toe. Met een hartelijke groet, Bart en Rita.

Titel

Onze bijzonder lieve tante Hil!

Bericht

Lief, wijs, hartverwarmend en gul, wat hielden we veel van u tante Hil! Voor altijd in ons hart, we zullen u nooit vergeten!

Titel

Tante Hil

Bericht

Tante Hil was als:

Zonlicht in de bergen
Zonlicht in het dal
Zonlicht in je hartje
Zonlicht overal

De zon zal voortaan minder schijnen…

Titel

Tante Hil

Bericht

Gecondoleerd met het overlijden van Hilly. Veel sterkte gewenst! Liefs Jetty ❤

Eline van der Vijver
Titel

Tante Hil

Bericht

Lieve tante Hil, wat was u een een ongelooflijk mooi persoon met het hart op de goede plaats. Altijd stond u klaar voor anderen, met een grote glimlach op uw gezicht. Kerst was altijd compleet als u op bezoek was bij oma Truus en de rolletjes rijkelijk werden uitgedeeld. Ook het regelmatig herhalen van de uitspraak “hè?” omdat we elkaar weer eens niet verstonden, ga ik missen. Het kan niet missen dat het daarboven ontzettend fijn is voor u. Doet u de groetjes aan opa? Lieve oma Truus, u heel veel sterkte met het verlies van uw lieve zus. Heel veel liefs, Eline

Titel

Tante Hil

Bericht

Het bericht van het overlijden van tante Hil heeft ons diep geraakt. Wij herinneren tante Hil als een spontane, vrolijke en betrokken vrouw. Ze zal zeker worden gemist. Als kind heeft Bert vele mooie momenten beleefd aan de Dahliastraat. Veel bewondering is er ook voor haar goede zorgen voor haar vader. We kijken met een glimlach terug op de vele reunies waar tante Hil een stralend middelpunt was. Wij wensen tante Truus, verdere familie en vrienden veel stekte toe.
Bert en Marja Kevelam

Titel

Tante Hilly

Bericht

Lieve tante Hilly, we gaan u missen. De fijne herinneringen aan u zullen wij niet vergeten en blijven met veel liefde aan u denken. De hemel heeft geluk en is een engel rijker. Gecondoleerd en sterkte gewenst aan alle nabestaanden en we wensen onze oma Truus heel veel sterkte en moed met het dragen van het verlies van uw zus. Liefs Mark, Jenny, Jay en Max Noort

Titel

Tante Hil

Bericht

Lieve tante Hil,

We denken met warme gevoelens terug aan alles wat u gedaan hebt voor onze moeder. U kwam vrijwel elke week bij haar langs toen ze in de Stoevelaer zat. U was een beetje doof en mijn moeder nauwelijks verstaanbaar. Toch was het altijd gezellig en helemaal als tante Truus erbij was. We wensen tante Truus sterkte, want wat zal het zwaar en vreemd voor haar zijn zonder u. Ook wij gaan uw gezelligheid, uw hartelijkheid en niet te vergeten uw familiereünies missen.

Janny & Jan, Marieke & Fred en Janneke & Gerrit

Titel

Tante Hil,

Bericht

Lieve tante Hil, We zijn met u opgegroeid u was altijd met de feestdagen bij oma. Ik kijk daar met veel plezier op terug. De klassieke rolletjes die er altijd steevast waren als u kwam. Soms hilariteit omdat u t andera had verstaan dan er werd gezecht wat soms leidde tot een babylonisch spraakverwarring. We gaan u missen. Oma heel veel sterkte met t verlies van u zus. X

Titel

Dag lieve Tante Hilly

Bericht

Dag lieve Tante Hilly, wat gaan we uw gezelligheid missen. Altijd vrolijk, in voor een spelletje en gek op de rolletjes met slagroom! Bedankt voor alle fijne herinneringen. Ik wens oma Truus heel veel sterkte toe met het verlies van haar lieve zus. Hoop is een lichtje in je hart, dat vandaag moed geeft en morgen kracht. Liefs Jordy en Yvette

Niels van der Vijver
Titel

Tante Hil

Bericht

Lieve tante Hil, u was een inspitatie bron voor mij en ik denk voor velen door altijd naar de positive kant te kijken. Altijd met een lach op het gezicht genietend van alle kleine mooie dingen in het leven. Het doet mij pijn dat u heen bent gegaan, maar ik zal de mooie herineringen met name kerst altijd bij me houden. Gecondoleerd en sterkte gewenst aan alle nabestaanden. Groet Niels van der vijver.

Titel

Tante Hil

Bericht

Lieve tante Truus en ook de fijne buren van tante Hil die zo goed voor haar waren en familie , gecondoleerd met het overlijden van zo’n lieve tante. Wij hebben fijne herinneringen aan haar, ze was vrolijk en belangstellend. Wat fijn dat ze in haar eigen huis afscheid heeft kunnen nemen van het aardse bestaan in bijzijn van haar zusje en familie. We zullen met warme herinneringen aan haar blijven denken. Tante Truus we wensen u veel sterkte deze dagen !

Titel

Tante Hil

Bericht

Lieve tante Hil, wat een fijne herinneringen blijven er over aan u, zo’n mooi en vrolijk mens. Zo geïnteresseerd en zo liefdevol. Alle lieve mensen die u nog om zich heen had wil ik graag condoleren en sterkte wensen. Veel liefs Christine Ros (dochter Willem en Ina)

Titel

Tante Hil

Bericht

Lieve tante Truus, we condoleren u van harte en met pijn in het hart met het overlijden van uw zus, onze tante Hil. We vinden het heel fijn dat u deze dagen bij haar hebt kunnen zijn. We zullen aan haar blijven denken, als zus van onze moeder, als een tante die de grote Baas-familie een uiterst warm hart toedroeg en een belangrijke bindende factor was.

Stuur reactie

Annuleren

Annuleren

Annuleren
Annuleren