Twentelaan 26 7609 RE Almelo

Jan ter Braak

Tot het laatste toe wilde je leven,

door je sterke wil hiertoe gedreven.

Je geest nog op volle kracht,

maar over je lichaam had je geen macht.

Informatie
  • Geboortedatum: 10/12/1948
  • Overlijdensdatum: 12/05/2021
  • Aantal Reacties: 83
Gif van een kaarsje

Laat je naam achter


Er zijn 44 kaarsjes aangestoken.

Deze mensen hebben een kaarsje aangestoken

44 KAARSJES

Els bokhorst

K. Peeze

Luuk en anny schumer

Ton en Marion Kristend

Anton en Wilma Lesscher

Jeannette Damhof

Hans Perik & Josephien Timmerhuis.

Jan Mulder

Alwy en Betsy

Klaas jansen

Heidy Wilbrink

emilio klaas

Verena Boom

Marije Struijk

Tim en Susanne

Rob ter Braak en Jessica Vieler

Joël wilbrink

Commissie AVT Lageveldlopen

Ans Ossevoort

Bert van Goor

Gerrit Schepers

Ben en Henriëtte

Rene en Wil

Ellen Slooijer

Fennie en Henk Ardesch

Raymond Kroeze

Chantal Westerhoff

Wilma Hoekman

Jam van Lossr

Jan en Fransjje

Frans Zeelen

Albert den Ouden

Willem Wannyn

Jarno Tijhof

Asur Cengiz

Gerrit en Ellen Peeters

Doen en patrick Reekers

Henriëtte en Martijn

Reacties (83)

Voeg een bericht toe
Titel

Condoleren

Bericht

Gecondoleerd met het verlies Jan kende ik van de sportschool .. ik heb veel bewondering hoe hij omging met zijn ziekte … meen aimabele en heel aardige man .. ik wens jullie sterkte

John en Sandra Schumer
Titel

Gecondoleerd

Bericht

Gecondoleerd en veel sterkte met het overlijden van uw man, jullie vader en opa.

Titel

Condoleances mede namens leden FHB: Fayersheide Brigade

Fayersheide
Bericht

Beste Fam ter Braak. Gecondoleerd met het verlies van jullie zo dierbare Jan. Een paar jaar geleden kwam ik Jan bij toeval tegen op zijn zo geliefde Fayersheide. Ik werd meteen geraakt en getroffen door zijn warme persoonlijkheid. Samen kwamen aan de praat op het bankje daar. Tijdens dit gesprek kwam onder andere de FHB ter sprake. Heb je nog vrijwilligers nodig was al gauw zijn reactie. Mensen die zich willen inzetten voor het vrijwillig landschapsbeheer zijn altijd welkom Jan was mijn reactie. Dan doe ik mee was zijn reactie. Maar soms kan ik niet zoveel gezien mijn ziekte zei hij. Dat is totaal niet relevant Jan!! En zo werd hij brigadelid. En van het niet zoveel kunnen hebben we weinig gemerkt gezien zijn inzet. Namens ons allemaal en wat groeit en bloeit op de FH danken wij jouw voor je inzet. We zullen je missen. Hans Kamerling

Titel

Gecondoleerd

Bericht

Gerdie, kinderen & kleinkinderen, heel veel sterkte bij het verwerken van dit enorme verlies. Ik heb Jan leren kennen als een bevlogen, warm mens met aandacht voor de ander en enorm veel passie voor de natuur. Jan, als een strijder heb je gevochten tegen deze vreselijke ziekte. Helaas bleek er uiteindelijk geen houden aan.. We gaan je missen Jan…

Titel

Gecondoleerd namens Team Twenterand/Politie Twente

Bericht

Recent hebben wij kennis genomen van het overlijden van Jan. Jan een oud politieman met een groot warm hart voor zijn omgeving en iemand die je altijd kon bevragen op zijn kennis en kunde. Zelfs na zijn afscheid bij de politie bleef hij verbonden met de groene wetgeving en zette hij zich daarvoor nog volop in. Jan zal voor iedereen die hem kende zeker gemist worden. We wensen familie, vrienden en bekenden van Jan dan ook veel sterkte.

Luuk en anny Schumer
Titel

Condoleren

Bericht

Gecondoleerd met met het verlies van uw man vader en schoonvader en opa wij wensen jullie heel veel sterkte en kracht de komende tijd

Titel

Condoleance

Bericht

Gecondoleerd met het overlijden van uw man, vader en opa. Veel met hem gesproken bij de maandagmorgen groepsles spinning bij de sportfabriek. Heel veel sterkte toegewenst.

Anton en Wilma Lesscher
Titel

Beste familie ter Braak,

Bericht

Wij willen jullie langs deze weg condoleren met het verlies van je man, jullie vader en grootvader. Heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.

Jeannette en Lex Damhof
Titel

Gecondoleerd

Bericht

In 1988 kwam ik werken in Vriezenveen bij de toen nog Rijkspolitie. We hebben heel veel diensten samen gedraaid. Altijd gezellig en leerzaam. Vooral omdat Jan veel kon vertellen over zijn passie; de natuur. Een eerlijke, oprechte man die altijd voor je klaar stond. Gerdie, Mark en Niek en kleinkinderen heel veel sterkte met dit grote verlies.

Hans Perik & Josephien Timmerhuis
Titel

Gecondoleerd

Bericht

Gecondoleerd met verlies en sterkte toegewenst in de deze moeilijke tijd

Titel

Afscheid van Jan

Bericht

Gerdie,kinderen en kleinkinderen gecondoleerd met het verlies van je man,vader en opa. Ik ken Jan vanuit de Rijkspolitie tijd. Samen zetten we de controle van de groene wetten op. Na jaren koos ik voor de functie wijkagent maar Jan bleef met passie trouw aan de groene wetten, hetgeen later ook zijn grote hobby werd. We bleven elkaar tegen komen in het veld maar ook tijdens spinning in de Sportfabriek. Ik zal de vriendschap en de gesprekken met Jan gaan missen.

Titel

Codoleren

Bericht

Gecondoleerd met het verlies van Jan.Heel veel sterkte voor de komende tijd

Titel

Mijn oprechte deelneming

Bericht

Dag Gerdie, kinderen en kleinkinderen, ik ken Jan uit de tijd van de Rijkspolitiegroep Vriezenveen. Jan was een goed mens en een fijne collega om mee op dienst te gaan. Ik heb veel van hem geleerd, natuurlijk vooral met betrekking tot het jachtgebeuren. Ook toen ik hem later regelmatig trof in het trainingscentrum in Borne, maakten we altijd een praatje. Altijd betrokken en positief. Ik wens jullie sterkte bij het dragen van dit veel te vroege verlies en hoop dat jullie kracht putten uit de wetenschap dat velen Jan in hun hart in herinnering houden.

Titel

afscheid Jan

Bericht

Lieve Gerdie, kinderen en kleinkinderen. Gisteren afscheid genomen van Jan. Mooie warme crematie met fantastische inbreng van kinderen en kleinkinderen. 2 jaar na Anton’s overlijden, en voor mij een herbeleving. Ik ervaarde veel gelijkenissen in doen en laten. Dat voelde goed.! Ik ben blij dat ik Jan heb leren kennen. Altijd welkom en een luisterend oor voor mijn verdrietjes, terwijl hij zelf. ook al ziek was. Nu hebben ze beide rust gevonden . Gerdie ik wens jou heel veel sterkte in de komende tijd en zullen steun aan elkaar hebben. liefs Henny.

Titel

Gecondoleerd

Bericht

Beste familie Ter Braak, veel sterkte gewenst met het verlies. Ik herinner mij Jan als een warme persoonlijkheid en kijk met veel goede herinneringen terug op de periode die we samen in het jeugdbestuur van Deto doorbrachten en de voetbalkampen. Sterkte.

Henk Kamerhuis lid vriezenveense jagersvereniging
Titel

condoleance

Bericht

gecondoleerd met dit grote verlies. Heel veel sterkte gewenst.

Alwy en Betsy Westendorp
Titel

Gecondoleerd.

Bericht

Hallo Gerdie, kinderen en kleinkinderen. Al vanuit de Rijkspolitie-periode ken ik Jan al als collega. Altijd even rustig. Geweldig wat een collega. Gewoon een fijn mens. Daarnaast hadden wij allebei grote interesse voor het groen. Daardoor bleef ook na zijn pensionering er contact. De mooiste avonden hadden wij met jullie bij het palingroken bij jachtopzichter Wim Kutterik . Wij wensen jullie ontzettend veel sterkte bij het verlies van Jan.

Titel

Codolease Jan ter Braak

Bericht

Gecondoleerd met het verlies van Jan. Ik ken Jan van de sportfabriek hele fijne en aardige man,zal hem missen .Sterkte.

Titel

Familie, gecondoleerd en heel veel sterkte met dit verlies van de jullie dierbare.

Bericht

Kende Jan van de voetbal tijdens onze Rijkspolitie tijd en later tijdens onze gezamenlijke inzet voor het BOT. (Bedrijfs Opvang Team). Hij was een fijne kerel om mee te werken.

Chris en Heidy Wilbrink
Titel

Sterkte

Bericht

Gecondoleerd en heel veel sterkte toegewenst we zullen voor jullie bidden.

Titel

Gecondoleerd

Bericht

Gecondoleerd en veel sterkte toe gewenst.

Titel

gecondoleerd

Bericht

Familie ter Braak, heel veel sterkte in deze zware tijd.

Titel

Gecondoleerd

Bericht

Beste Familie, Wij willen jullie heel veel kracht en sterkte toewensen met dit grote verlies.

Frits Jonker ( sbb )
Titel

Gecondoleerd

Bericht

Gerdie en ( klein ) kinderen gecondoleerd met het verlies van Jan. Heel veel sterkte voor nu en de komende tijd.

Titel

Gecondoleerd

Bericht

Ik wens jullie heel veel sterkte met dit grote verlies.

Rob ter Braak en Jessica Vieler
Titel

Gecondoleerd

Bericht

Gecondoleerd met het verlies van oom Jan. Heel veel sterkte!

Titel

Gecondoleerd

Bericht

Namens Landschap Overijssel. Ik ken Jan al bijna 10 jaar, in die tijd heb ik altijd bewondering gehad voor de passie en betrokkenheid van Jan voor de natuur. Hij had een uitgebreid netwerk en omgekeerd wist iedereen in het buitengebied wie Jan was. Een groot natuurliefhebber welke dit ook goed wist over te brengen op de jongere generaties. Veel steun gewenst voor de familie.

Titel

Gecondoleerd!

Bericht

Namens Sportvisserij Oost-Nederland. Ik ken Jan vanaf 2012 via de Stichting Toezicht buitengebied Twenterand waarvoor hij als handhaver optrad. Via de stichting controleerde Jan ook sportvissers voor onze organisatie, een man met het hart op de juiste plek. Heel veel sterkte met het verlies…..

Titel

Gecondoleerd

Bericht

Ik herinner me oom Jan altijd van de stevige handdruk toen nog ik jong was werden regelmatig mijn vingers geplet, later ging het beter. Rust zacht lieve oom Jan. Tante Gerdie, neef Mark en Niek, Bertine en Antoinette en kleinkinderen sterkte met het verlies van Jan.

Commissie AVT Lageveldlopen
Titel

Gecondoleerd

Bericht

Beste familie Ter Braak, gecondoleerd met het overlijden en verlies van Jan. Jan was de laatste seizoenen vaak als fotograaf aanwezig bij de AVT Lageveldlopen en maakte dan de mooie foto’s van de lopers. Dat werd erg op prijs gesteld door de lopers en als organisatie waren wij hem daar heel dankbaar voor. We wensen jullie heel veel sterkte samen met het dragen van dit verlies. Jan Koning, Rudi Wiegman en Marjolein van Sermondt

Titel

Gecondoleerd

Bericht

Gecondoleerd met jullie verlies, heel veel sterkte en godszeggen.

Titel

gecondoleerd

Bericht

veel sterkte toegewenst.

Herman en Ans Ossevoort
Titel

Gecondoleerd

Bericht

Lieve Gerdie, kinderen en kleinkinderen, gecondoleerd met het moeten missen van Jan in jullie leven. Wij bewaren de beste herinneringen aan Jan vonden hem altijd een hele fijne, sympathieke man. We hopen dat jullie veel liefde en steun bij elkaar vinden om dit grote gemis te dragen. En we wensen jullie veel dierbare herinneringen als troost

Titel

Gecondoleerd.

Waterlelie
Bericht

Ik heb Jan heel veel jaren gekend. Als lid van de telgroep Engbertsdijksvenen kwam ik hem dikwijls tegen in het veld, in – en buiten functie. Dat waren altijd plezierige ontmoetingen, waarbij we vaak bijzondere waarnemingen en ook persoonlijke zaken uitwisselden. Net als wij hield Jan van de natuur en van het buiten zijn.

Peter en Herma en dochters
Titel

Gecondoleerd

Bericht

Gerdie en familie, gecondoleerd met het verlies van Jan. We zullen hem herinneren als een lieve, rustige man en trotse vader en opa die prachtige foto’s kon maken! Heel veel sterkte gewenst

Titel

Gecondoleerd

Bericht

Dag familie, jarenlang heb ik met Jan samengewerkt bij het toezicht in Engbertsdijksvenen, voor Staatsbosbeheer. Maar ook na mijn pensionering kon ik hem altijd bereiken voor als er wat aan de hand was in het buitengebied. Verder hebben we beiden meegedacht in de werkgroep Wies met de Patries, voor het opfleuren van het buitengebied van de gemeente. De laatste keer dat ik hem sprak was ook nog weer in het veen, afgelopen winter in de sneeuw. Hij was toen nog vol goede moed, maar het mocht niet meer zo zijn. Ik wens jullie alle kracht toe met dit verlies.

Fam. Veldhuis Hoge Hexel (SBB)
Titel

Condoleances

Bericht

Beste fam ter Braak, gecondoleerd met het verlies van jullie man, vader en opa. Sterkte bij dit verlies.

Titel

Gecondoleerd

Bericht

Gerdie,kinderen en kleinkinderen gecondoleerd met het verlies van je man,vader en opa. Ik zal zijn kundigheid gaan missen voor onze stichting, waarin hij als penningmeester was voor de Educatiecommicie jacht en Natuurzorg. We zullen zijn betrokkenheid enorm missen tijdens de gastlessen,fair of de scholendagen. We wensen jullie heel veel sterkte.

Angelique Lemmen-Schumer
Titel

Gecondoleerd

Bericht

Gerdy, kinderen en kleinkinderen gecondoleerd met het verlies van jullie man, vader en opa. Heel veel sterkte…..

Bert en Gea van Goor
Titel

Een laatste groet

Bericht

Beste familie ter Braak, gecondoleerd met het overlijden van Jan en heel veel sterkte nu en in de komende tijd. Ik ken Jan vanuit de politie maar ook van onze geweldige mountainbike tochten. Ik zal niet snel die keer vergeten dat wij na een tocht door de oldemeijer terug fietste vanaf Marienberg richting Vroomshoop en al ben ik jonger dan Jan ik mij het snot voor de ogen moest fietsen en Jan dan toch moest laten voorgaan.. Jan keek even om met die bekende glimlach op zijn gezicht.. die lach die velen zullen herkennen en herinneren. Zo herinner ik mij Jan graag

Titel

Gecondoleerd

Bericht

Beste Gerdie, kinderen en kleinkinderen, hiermee wil ik jullie condoleren met het overleiden van Jan. Een gedreven en altijd opgewekte man waarmee ik binnen de Engbertsdijksvenen en bij de foto exposities in de Peddemors boerderij uren heb mogen praten over van alles en nog wat. Een man die altijd verschrikkelijk trots was op zijn kinderen en kleinkinderen. Ik wens jullie veel sterkte en kracht dit grote verlies te dragen Gerrit Schepers

Titel

Condoleance

Bericht

Beste familie Ter Braak, wij hebben uw man, vader, schoonvader en opa bij de Sportfabriek leren kennen. Jan was altijd vriendelijk en hield van een praatje. Wij waardeerden zijn kennis over de natuur en genoten van zijn mooie foto’s. Wij condoleren u allen met dit grote verlies en wensen u sterkte. Herna en Arie visser

Rite en Wim Oude Wolbers
Titel

Condoleance

Bericht

Beste Gerdie, kinderen en kleinkinderen. Hierbij willen wij jullie condoleren met het verlies van Jan. Hij heeft gevochten als een leeuw, maar kon de ongelijke strijd niet winnen. Mogen de mooie herinneringen jullie verdriet verzachten. Een hartelijke groet en heel veel sterkte. Rite en Wim Oude Wolbers.

Titel

Condoleance

Bericht

Beste Gerdie, kinderen en kleinkinderen. Hierbij willen wij jullie condoleren met het verlies van Jan. Hij heeft gevochten als een leeuw, maar kon de ongelijke strijd niet winnen. Mogen de mooie herinneringen jullie verdriet verzachten. Een hartelijke groet en heel veel sterkte. Rite en Wim Oude Wolbers

Marinus en Cobi Doosje
Titel

Gecondoleerd

Bericht

Familie ter Braak, gecondoleerd met het overlijden van Jan en veel sterkte gewenst met dit grote verlies. Ik, Marinus ken Jan vanaf de politieopleiding in 1974 als een fijne en integere collega. De laatste jaren zagen en spraken we Jan en Gerdie vaak op de eindejaar bijeenkomst van de gepensioneerden politie Twente.

Hans en Jeanne Krommendijk
Titel

condoleance

Bericht

fam. ter Braak , gecondoleerd met het verlies van Jan, je man, jullie vader , schoonvader en opa. Ik heb Jan leren kennen bij vv DETO en heb ongeveer 7 jaar in het jeugdbestuur met hem mogen samen werken. Jan was iemand waar je op kon bouwen en vertrouwen, eerlijk en oprecht. Een geweldige kerel !!! Wij wensen jullie heel veel sterkte bij het dragen van dit verlies.

Titel

Met diep medeleven

Bericht

Gerdie, Mark, Antoinette, Thijmen, Esmee, Niek, Bertine, Lotte en Eva heel veel sterkte gewenst met het verlies van onze oudste broer en zwager; Jan. Na vijf jaar strijd met oplevingen en nieuwe hoop gevolgd door diepe dalen moest zijn lijf het opgeven. Hij was tot het eind strijdbaar en had altijd een positief woord en daad naar ons toe. Zijn hele leven lang haalde kwam hij op voor anderen en in het bijzonder voor zijn kinderen, kleinkinderen, broers en zus, zwagers en schoonzussen. Hij stond positief en rechtvaardig in het leven en met beide benen in de natuur. Zo houden wij hem voor altijd in ons hart. Ben en Henriëtte.

Titel

Gecondoleerd

Bericht

Gerdie, kinderen en kleinkinderen gecondoleerd met het overlijden van Jan, jullie vader en opa. Ik heb Jan echt goed leren kennen op de Sportfabriek. Ik zal Jan blijven herinneren als een warme persoonlijkheid en een leuke vriendelijke man waar je goede gesprekken mee kon voeren. Ik wens jullie heel veel sterkte met dit grote verlies.

Titel

Gecondoleerd

Bericht

Veel sterkte.

Rene en Wil Bouwmans
Titel

Gecondoleerd

Bericht

Lieve Gerdie en familie. Wij wensen jullie heel veel sterkte met het verlies van Jan.

Titel

Condoleance

Bericht

Beste Gerdie, kinderen en kleinkinderen, Langs deze weg wil ik jullie, mede namens alle mensen van de opvangcentra, condoleren met het overlijden van Jan. Jan heeft zich altijd voor meer dan 100% ingezet voor de natuur en in het bijzonder voor het ree. Wij allen zullen Jan herinneren als een warme persoonlijkheid op wie je altijd een beroep kon doen. Wij wensen jullie allen heel veel sterkte met dit grote verlies voor nu en in de komende tijd.

Titel

Condoleance

Bericht

Het zijn vaak de kleine dingen,
die in je herinnering blijven:
De vredige momenten samen,
een glimlach, een bepaald gebaar.
Hoe zwaar het nu ook is,
op den duur zullen deze kleine
dingen het verdriet verzachten.
Heel veel sterkte.

Titel

Condoleren

Bericht

Gecondoleerd met het verlies van Jan heelveel sterkte toe gewenst dekomende tyd

Jan en Mieke Uit de Weerd
Titel

Condoleance

Bericht

Beste familie ter Braak,

Langs deze weg willen wij onze deelneming betuigen bij het overlijden van je echtgenoot, jullie vader, schoonvader en opa. Wij wensen jullie de komende tijd alle kracht toe om dit verlies te verwerken en een plaats te geven in jullie verdere leven.

Jan en Mieke Uit de Weerd

Titel

Gecondoleerd

Bericht

Heel veel sterkte gewenst samen!

Gerrit en Jannie Dragt
Titel

Condoleance

Bericht

Gerdie, kinderen, kleinkinderen, gecondoleerd en sterkte gewenst.

Titel

Ik ga je foto’s missen, Jan

Vogeltje
Bericht

Gecondoleerd en heel veel sterkte gewenst.

Fennie en Henk Ardesch
Titel

Gecondoleerd

Bericht

Gecondoleerd en het verlies en heel veel sterkte

Jannie en Peter Voogd
Titel

Condoleance

Bericht

Beste familie, Gecondoleerd met het verlies van je man, jullie vader en opa. Ik herinner me Jan als een goed collega met hart voor de natuur. Wij wensen jullie samen voor de komende tijd heel veel sterkte.

Gert / Jolanda van den Belt
Titel

Condoleances

Bericht

Gerdie, en (klein)kinderen, heel veel sterkte gewenst met dit grote verlies. Jan blijft in onze herinnering als een warme persoonlijkheid, waarop je kon vertrouwen.

Jan en Fransje Huizinga,
Titel

Gecondoleerd

Boot
Bericht

Onze vriendschap stamt uit de tijd dat we samen bij de marine dienden en deze vriendschap kreeg een vervolg in de jaren daarna. Gerdie wij wensen jou, kinderen en kleinkinderen heel veel sterkte toe. Lieve groet van Jan en Fransje.

Titel

Gecondoleerd

Bericht

Enige jaren terug heb ik als neef contact met Jan gezocht na tientallen jaren. Ik ben toen samen met Jan als hobbyfotograaf de Egbertsdijkvenen in geweest en daarna via Facebook nog regelmatig contact. Jan was een fijne vent en ik wens zijn zijn familie veel sterkte met dit verlies.

Titel

Fijne (oud)collega

Bericht

Jan was kundig, loyaal en goed in zijn werk! Toen ik in Almelo werkte ben ik hem vaak tegen gekomen. Aardige , rustige en fijne collega. Ik wens iedereen die hem moet missen heel veel sterkte toe.

Wilma Schrotenboer Hoekman
Titel

Gecondoleerd

Bericht

Familie en vrienden, gecondoleerd met dit grote verlies.

Wilma Schrotenboer Hoekman
Titel

Gecondoleerd

Bericht

Familie en vrienden, gecondoleerd met dit grote verlies. Veel sterkte.

Titel

Gecondoleerd

Bericht

Gecondoleerd en veel sterkte samen.

John en Joke Mokkelenkate
Titel

Gecondoleerd

Bericht

Gecondoleerd met het zware verlies en heel veel sterkte de komen de tijd.

Sien en Patrick Reekers
Titel

Condoleance

Bericht

Beste fam ter Braak, allen gecondoleerd en heel veel sterkte.

Titel

Gecondoleerd

Bericht

Gerdie , kinderen en kleinkinderen, van harte gecondoleerd met het verlies van Jan. Ik zal de herinneringen aan de samenwerking met Jan aan de Scholendagen van de KNJV altijd blijven koesteren. Heel veel sterkte gewenst.

Titel

Gecondoleerd

Bericht

Beste familie ter Braak, Heel veel sterkte toe in verdriet en gemis.

Titel

Gecondoleerd

Bericht

Ik wens alle nabestaanden heel veel sterkte met dit zware verlies.

Titel

Koester al het moois...

Bericht

Jan, je mocht mij wegwijs maken in de Engbertsdijksvenen. Je kende het gebied als je broekzak. Niets ontging je daar in de natuur die jij zo koesterde. We hebben uren gekletst over wat ons interesseerde. Dank voor al je interessante uitleg. Rust maar…

Jarno Tijhof + familie
Titel

Gecondoleerd

Bericht

Gecondoleerd en heel veel sterkte!

Titel

Heel veel sterkte

Bericht

Jan : Altijd rustig, betrouwbaar, attent en alert. Grote bewondering voor je moed en doorzettingsvermogen. Veel goede herinneringen aan je:). Rust nu maar. Veel sterkte voor Gerdie en (klein)kinderen.

Mariel en Julia Bredewold
Titel

Gecondoleerd met jullie man, vader, schoonvader en opa.

Bericht

Heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.

Titel

Gecondoleerd

Bericht

Van harte gecondoleerd met het verlies van Jan. Sterkte samen.

Titel

Gecondoleerd

Bericht

Wij wensen jullie heel veel sterkte met jullie verlies.

Titel

Gecondoleerd

Bericht

Gerdie, kinderen en kleinkinderen, gecondoleerd met het overlijden van jullie man, vader en opa. We wensen jullie heel veel sterkte voor de komende tijd. Gerrit en Ellen Peeters

Jan en Yvonne Matel
Titel

Gecondoleerd

Bericht

Gerdie, Mark, Niek en kleinkinderen gecondoleerd met het verlies van Jan. We wisten dat het minder ging, maar kwam toch nog onverwacht. Veel sterkte toegewenst.

Titel

Gecondoleerd

Bericht

Met het verlies van jan ik koester mooie herinneringen aan hem en dat zal ik nooit vergeten heel veel sterkte met dit verlies hij was een warme persoonlijkheid

Titel

Condoleances

Bericht

Gerdie en (klein)kinderen gecondoleerd met dit grote verlies. Heel veel sterkte gewenst.

Titel

Gecondoleerd

Bericht

Gecondoleerd met het zware verlies en heel veel sterkte de komen de tijd

Henriette en Martijn
Titel

Gecondoleerd

Bericht

Wij wensen jullie heel veel sterkte toe voor nu en de komende tijd.

Stuur reactie

Annuleren

Annuleren

Annuleren
Annuleren