Twentelaan 26 7609 RE Almelo

Janny Hop – van Barneveld

We zijn er naartoe gegroeid. Zij was moegestreden

en verlangend naar het einde. Het is goed zo, eindelijk rust.

Informatie
  • Geboortedatum: 28/09/1942
  • Overlijdensdatum: 05/01/2021
  • Aantal Reacties: 31
Gif van een kaarsje

Laat je naam achter


Er zijn 24 kaarsjes aangestoken.

Deze mensen hebben een kaarsje aangestoken

24 KAARSJES

Leny Klaassen - Veltman

Janneke

Henk Vis

Hennie ten Berge

riekie olthof-scholten-in,t hof

Maarten, Ellis, Sepp en Daan

Henk en La-JIng

joke en ben sannen

joke en ben sannen

Bernd W. Schmidt

Coen Grooten

Kees en Froukje

Marten Bijenhof

MartenBijenhof

Aart en Lini Klos

corrie van der Slot

Hanneke

Marian van Urk.

Joop en Marja Wessels

Anny Ekkerink

Anneke Stolk

Nynke Hop

Reacties (31)

Voeg een bericht toe
Gerard en Nardy Kerkhof
Titel

Fijn, dat wij Janny leerden kennen.

Bericht

Beste Kees , Van harte gecondoleerd met het verlies van Janny, wij hopen dat je veel steun zult hebben, aan alle mooie momenten die jij met haar mocht hebben , en ook dat je haar in alle liefde hebt verzorgd.Wij kennen Janny zoals velen, via de bridge. Wij hebben aan haar een hele leuke gezellige vriendin gehad, en samen veel ondernomen en genoten. Ook wij zullen haar missen, maar zeker nooit vergeten.

Titel

Condoleance

Bericht

Het overlijden van Janny kwam voor ons onverwacht en veel te snel.Je schrikt en gedachten vliegen op hol.Fijn dat we Janny bij jullie thuis nog hebben kunnen zien.We hebben aan haar fijne herinneringen.Ze was lief en spontaan in de omgang.Aan haar verlies ik een geliefde bridgevriendin.Lammert heeft van haar het bridgespel geleerd op een cursus in Rijssen.Waardoor in de jaren die volgden belangstellend contact is onderhouden.Denkend aan Janny zal gepaard gaan met fijne herinneringen.Cees wij wensen jou en familie sterkte en gezondheid in de toekomst.

Titel

Janny

Bericht

Janny was een lieve, aardige en bijzondere vrouw en een goede vriendin van Maria. Ze was altijd belangstelled en meegaand. Ik wens jullie veel sterkte, liefde en kracht toe nu en in de toekomst.

Titel

condoleance jannie

Bericht

kees , gecondoleerd. met het verlies van Jannie we zullen haar missen,altijd graag een praatje met haar vriendelijke lach gezellig in het Rietpoortje, Jannie je was er voor ons. Kees heel veel sterkte.

Henk en La-JIng Supheert
Titel

condoleance

Bericht

Beste Kees en familie, Wij hebben jou en Janny leren kennen toen wij een tijdje hebben gewoond in de Rietpoort,een hartelijke vrouw. En menig jaar later vernamen wij dat ze heel ziek was, begrijpen daarom ook de tekst op haar kaart. We zullen ons haar herinneren als een sterke en positieve ingestelde vrouw. Wij wensen jou en jouw familie, steun aan elkaar bij het verwerken van dit verlies.

Titel

Een dierbare bridgevriendin

Bericht

Dag Kees, nu ook nog een een persoonlijk bericht van Greetje en mij. Gecondoleerd met dit grote verlies. Wij bewaren warme herinneringen aan Janny. N.a.v. een kleine advertentie in het Almelo’s weekblad meldden wij ons aan voor een beginnerscursus bridge in Bornerbroek, in het voorjaar van 2006. Janny was onze bridgejuf en bracht ons op buitengewoon plezierige wijze de grondbeginselen van het mooie bridgespel bij. Eigenlijk was er vanaf het begin een klik. Na 3 cursussen dacht Janny dat wij wel lid van een vereniging konden worden, maar dat moest dan wel haar club zijn, BCEnter. Inmiddels leerden we jou ook kennen en begonnen we met enige regelmaat bij elkaar thuis te bridgen. En zo werd onze juf een dierbare bridgevriendin. Tot bijna het laatst aan toe zijn we blijven bridgen, de laatste tijd niet meer in Wierden, maar alleen nog bij jullie aan de Veldkersstraat. Ondanks haar ziekte bleef Janny altijd positief en opgewekt. We kijken met heel veel plezier terug op de vele gezellige bridgemiddagen met Janny en jou. We wensen jou, Hein en Marjet, Lars en Timo veel sterkte en hopen je binnenkort te mogen ontmoeten.

Corrie ver der Slot
Titel

Janny Hop

Bericht

Beste Kees gecondoleerd met het grote verlies van je lieve vrouw.Ik wens je heel veel sterkte . Hartelijke groeten Corrie van der Slot

Titel

Een groot verlies voor BCEnter

Bericht

Dag Kees, namens BCEnter wil ik jou condoleren met het overlijden van Janny. Met Janny hebben wij een geliefd lid van onze vereniging verloren. Janny was vanaf de oprichting in 1986 lid. Ze heeft veel voor BCEnter betekend. Vooral dank zij haar lessen kwam onze vereniging tot bloei. in 1987 telde de vereniging 20 leden. In 2008, toen ik lid werd, waren dat er ruim 100 en was er zelfs een ledenstop. De meeste nieuwe leden kwamen dankzij Janny’s lessen. Het was dan ook direct te merken toen Janny om gezondheidsredenen stopte met haar lessen. Na haar verblijf in het hospice kwam Janny nog even terug, maar op een gegeven moment lukte dat niet meer. Maar nu is het afscheid echt definitief. Wij zullen haar missen en wensen jou en je dierbaren veel sterkte. We hopen jou te zijner tijd weer te kunnen verwelkomen in Rijssen. Namens BCEnter, Wulbert.

Titel

Jannie

Bericht

Beste Kees, gecondoleerd met het overlijden van Jannie. Ik herinner me Jannie als heel plezierig en altijd opgewekt. Het was fijn om tegen jullie te spelen op de bridgeclub. Ik wens je heel veel sterkte voor de toekomst en wens je veel moed en kracht om de draad weer op te pakken.

Titel

Janny Hop

Bericht

Beste Kees en familie ..Ons bereikte het bericht van het overlijden van Janny mett haar overlijden condoleren wij jullie welgemeend
Haar ziekte doorstond zij dapper Als het even weer ging toch maar bridgen .Altijd opgewekt.alhoewel jullie bridge biedingen nooit synchroon liepen ging het toch meestal goed of helemaal niet.Als het te gek werd zei Janny :Kees doet maar wat .Altijd bleef ze opgewekt vriendelijk en belangstellend. Wij zullen haar missen.Het allerbeste gewenst.Guus en Betty van Dam.

Truus van Steen-Jordens
Titel

Condoleance Janny Hop

Bericht

Beste Cees en familie, ik heb aan Janny altijd een goede vriendin gehad. Ze zal gemist worden. Veel liefs en sterkte,

Bericht

Liebe Janny,

einen besonderen Platz hat auf dem Schreibtisch im Büro seit langem ein Foto, das festhält, warum sich mein damaliges, studentisches Leben in diesem Spanienurlaub durch das Kennenlernen von Thea und dir gravierend veränderte. Zum Besten für mich, mit 50 glücklichen Jahren mit Thea. Es ist ein Schnappschuss aus der „Casa Sebastián“ in Calella mit euch beiden braun gebrannt sowie zwei geleerten, gläsernen Sangria-Krügen vor uns. Ich glaube, ohne deine positive Reaktion auf die sich anbahnende Beziehung zu deiner Herzens-Freundin hätte mein Weg leicht sehr viel anders verlaufen können.
Wie ich dich damals kennengelernt habe – so bist du unverändert geblieben. Herzlich, unternehmungslustig, verlässlich, großzügig und mit einem ansteckenden Lachen. Ich kann mich an keine einzige Minute erinnern, an der du nicht optimistisch und zuversichtlich gestimmt warst. Thea und ich, wir haben uns beide immer schon weit im Voraus auf unsere Treffen gefreut. Gern hätte ich dir noch persönlich alles erdenklich Gute gewünscht, doch leider war das ja krankheitsbedingt nicht mehr möglich.

Eine schöne Vision ist für mich, es gäbe irgendwann ein Wiedersehen und wir würden alle zusammenfinden. Wann, wo und wie auch immer…

Ich bin froh und dankbar, dass ich dich kennengelernt habe…
Bernd

Titel

ons buurvrouwtje uit Uden

Bericht

Beste familie, Kees, Hein, Marjet, Timo, Lars; Ik/wij hebben alléén maar leuke en goede herinneringen aan Janny. Veel humor en nuchterheid staat ons bij. Je was altijd welkom, ik kreeg een lekker snoepje bij woensdagmiddag kinderuurtje kijken en ik leerde kinderkoffie drinken! Veel melk en suiker erin. Onvergetelijk. Ook namens mijn broers en zus wensen we jullie veel sterkte! Groeten uit Uden.

Tineke en Jan.Veluwenkamp
Titel

Janny Hop

Bericht

Wij hebben Janny en Kees jaren geleden leren kennen bij het bridgen.Enthousiast en zeer betrokken bij de dindagclub uit Enter en als voorzitter heb ik jaren het voordeel gehad dat Janny zorgde voor nieuwe leden en steun gaf aan de spelers om het spelletje beter te beheren. Ook hebben wij vooral in de begin jaren regelmatig gezellige huiselijke tournooitjes gehad waar zij toen nog de handtelling deed en alles goed liet verlopen. Wij wensen Kees met de familie heel veel sterkte toe met het grote verlies van Janny.

Titel

Condoleance

Bericht

Beste Kees en familie, Gecondoleerd met het overlijden van Janny. Ze is voor ons heel inspirerend geweest bij het geven van de bridgelessen. Maar ook altijd het enthousiasme tijdens het bridgen als zij als A speler tegen de C speler op een vrije speelavond mocht spelen. Hoe leuk en gezellig ze het vond om weer met je te spelen. Altijd positief. En samen met jou Kees was het altijd een voorrecht om samen te spelen. Ze heeft een onuitwisbare indruk op ons achtergelaten. We wensen jou en de kinderen en kleinkinderen heel veel sterkte toe. Koester alle dierbare herinneringen. Lieve groet Ria en Ruud Calis

Titel

Overlijden Janny

Bericht

Beste Kees en familie, Hierbij willen wij jullie condoleren met het verlies van Janny. Wij herinneren ons Janny, vanaf de eerste kennismaking tijdens de bridgelessen die wij van haar kregen, in de kelder van ’t Witte Hoes, als een bridgelerares vol enthousiasme voor het spel met daarbij altijd een vrolijke noot. Toen wij rijp waren voor een bridgeclub, gaf zij aan dat BC Enter een bridgeclub was , waar gezelligheid de boventoon voert, het mes niet op tafel komt en op dinsdag gespeeld wordt. Daarna gaf ze bij BC Enter, als er iets fout ging tijdens het spelen, tekst en uitleg hoe we het beter hadden kunnen doen. We zullen haar vriendelijkheid en betrokkenheid erg missen. Kees en verdere familie veel sterkte de komende tijd met het verwerken van dit vreselijke verlies. Henk Linker en Harry van der Wal

Titel

Janny Hop

Bericht

Beste Kees en kinderen. De rouwkaart gaf treffend weer zoals wij haar hebben leren kennen. Van harte gecondoleerd en sterkte gewenst bij het verwerken van dit verlies.

Christine Busger op Vollenbroek-Ten Berge
Titel

Familie Hop

Bericht

Gecondoleerd met het verlies van uw vrouw,moeder en schoonmoeder. Wens jullie sterkte

Titel

Een geliefde mede bewoner.

Bericht

namens de mede bewoners Lukie Ruiter en Lydia Mol leven we mee met het verlies van uw vrouw. Steeds even vriendelijk, steeds vol goede moed ondanks haar ziek zijn. We beseffen wat het is, alleen verder te moeten en wensen u veel sterkte en moed toe . Tevens voor u en de kinderen ….

Titel

Overlijden Janny,

Bericht

Kees, gecondoleerd met het overlijden van Janny. Wij wensen jou en familie sterkte met dit verlies. Vriendelijke groeten van Diny en Gerrit uit Markelo.

Titel

Janny

Bericht

In mijn beleving is Janny de altijd lieve, betrokken en positieve schoonzus geweest en zal zo in mijn hart bewaard blijven. Ik wens jullie veel kracht en sterkte toe bij het verwerken van dit verlies!

Ella en Ben van Duinkerken
Titel

Overlijden Janny

Bericht

Kees namens Ella en mij ons meeleven met het overlijden van Janny. Op de rouwkaart stond dat het niet onverwachts was, maar het verlies is er wel.Jij moet nu alleen verder en dat is moeilijk. We wensen je alle sterkte toe. Van jouw Janny hebben we het bridgen geleerd. Zij wist dat op een fijne manier over te brengen. Altijd duidelijk en nooit te beroerd om de problemen nog eens een keer te verduidelijken. We zullen haar herinneren als een aimabele, vriendelike vrouw. We hopen dat je de kracht krijgt om verder te gaan mer steun van je kinderen en anderen die dichtbij je staan

Joop en Marja Wessels
Titel

Janny Hop

Bericht

Kees en verdere familie, gecondoleerd met dit verlies. Wij kennen Janny als een goedgemutste en altijd belangstellende vrouw, zeer begaan met anderen. Wij wensen jullie heel veel sterkte! Joop en Marja Wessels

Titel

Thea en André Grouwe ( oude buren van Marjet)

Bericht

Kees Hein en Marjet en kleinkinderen gecondoleerd met het overlijden van Janny. We wensen jullie sterkte voor nu en de de tijd die komen gaat .

Titel

Gecondoleerd

Bericht

Gecondoleerd, met het verlies van Janny. Zij was een vrouw, waar ik veel bewondering voor had. Een respectvolle vrouw voor en naar iedereen toe. Een vrouw met klasse, hoe zij in de bridge zich presenteerde, ik zal haar erg missen in onze bridgeclub. Ik wens jullie heel veel sterkte toe met het verlies van deze karaktervolle lieve vrouw.

Magda en Gerrit Stolk
Titel

Janny Hop,

Bericht

Wij , de onderbuurtjes, hebben Janny in de drie jaren dat wij haar hebben gekend ervaren als een charmante, enthousiaste, aimabele vrouw. Vol levensvreugde ondanks de steeds toenemende benauwdheid. Met bewondering hebben wij haar blijvende betrokkenheid ervaren. Wij zullen onze lieve buurvrouw erg missen. Wij wensen Kees en de (klein)kinderen veel sterkte toe.

Titel

Het was goed elkaar te hebben mogen ontmoeten

Bericht

Beste Cees en familie, zoals altijd als je een bericht krijgt van een overlijden schrik je. Zo ook het bericht van het overlijden van Janny. Wij zijn blij dat we haar hebben mogen ontmoeten op jullie familie bijeenkomsten en hier bij ons thuis. Als je Janny iets kon toeschrijven was haar posiviteit, enthousiasme en opgewektheid die ons telkens opvielen. In goede tijden was dat, maar ook als het minder goed was kwam er geen klacht over haar lippen, maar werd je door haar moed in gesproken. Wij hopen dat jullie hier kracht mogen uitputten bij het afscheid nemen. Met groet Wim en Zwiertje.

Titel

overlijden Janny Hop

Bericht

Kees en verdere familie. Gecondoleerd met het overlijden van Janny.
Het is 25 jaar geleden dat Erna en ik ons hadden opgegeven voor een bridgecursus, maar vanwege vakantie konden we de eerste lessen niet volgen. Janny is toen bij ons thuis geweest om met ons de achterstand in te halen. Dat heeft toch altijd een band gegeven. En wat heeft Janny vaak moeten allerteren om het voor ons vreemde biedsysteem van Kees te verduidelijken.
Jullie moeten nu verder zonder Janny, daar wens ik jullie veel sterkte bij. Gerrit ten Brinke

Nynke, Sjoerd, Elise, Femke en Lieke
Titel

❤️

Bericht

Dag lieve, leuke en bovenal gezellige tante Janny…. Heel veel sterkte oom Kees en familie.

Titel

Janny Hop

Bericht

Beste Kees Gecondoleerd met dit grote verlies. IK wens je heel veel sterkte en hoop dat de mooie herinneringen aan Janny je helpen dit gemis te dragen. Hartelijke groeten Anneke Stolk BC Enter

Titel

Een geliefd en betrokken lid van BC Enter

Bericht

Janny was bij de bridgeclub Enter een geliefd en betrokken lid. Voor iedereen had ze altijd een warme belangstelling en leefde mee met blijde of droeve gebeurtenissen die iemand was overkomen. Ze was de grondlegger van de bridgeclub en heeft velen het bridgespel geleerd. Mede dank zij Janny hebben we een prachtige club waar de onderlinge betrokkenheid mede har verdienste is. In die zin zal ze betrokken blijven bij de BC Enter. Veel sterkte met dit voor jullie grote verlies.

Stuur reactie

Annuleren

Annuleren

Annuleren
Annuleren