Twentelaan 26 7609 RE Almelo

Marcel Pieter Bogers

Voor jou ging het sterven niet ineens,

je hebt er moedig voor gestreden.

Niemand kan weten wat je hebt gevoeld,

ook niet wat je hebt geleden.

Informatie
  • Geboortedatum: 18/04/1955
  • Overlijdensdatum: 15/06/2020
  • Aantal Reacties: 7
Gif van een kaarsje

Laat je naam achter


Er zijn 12 kaarsjes aangestoken.

Deze mensen hebben een kaarsje aangestoken

12 KAARSJES

Edith Wanschers

Dianne

Bram Smeenk

Geert Smeenk

Jose Smeenk-Boezer

Hotze Smeenk

Andre

Jan-Willem en Hanny

Gilia Smeenk

Lieke

Mirthe

Reacties (7)

Voeg een bericht toe
Titel

Poes Bas

Bericht

Marcel, Graag wil ik, dochter van fam. Smeenk, poes Bas even voorstellen. Die kan hier helaas niet aanwezig zijn. Ik praat namens en samen met hem over Marcel: ” Het was een speciale band die we samen hadden. Hij zag me staan. Hij deed de deur voor altijd voor me open vooral als ik geen zin had in mensen. Zo was Marcel soms ook, zag ik hem ineens binnen komen en hadden we het heel gezellig samen. Ik kreeg alles wat ik nodig had; aaien over mijn kop en lekkere snoepjes. En zo was hij ook ineens weer weg. Soms was het moeilijk om te pijlen wat hij nodig had. Ik geloof samen zitten en kijken, dat dit de juiste intentie was tussen ons. Ik hoorde hem vaak uitgebreide verhalen vertellen, woordspelingen maken, lachen en grappen maken. Hij kon punctueel zijn en zaken tot de bodem uitzoeken. Ik kon genieten om vanuit mijn kussen naar hem te kijken, hoe druk hij voor de ander was. En ik, poes Bas, kon de knuffel geven, die hij nodig had.” Gaat goan! Dianne, Daan, Mathilde, Marin en Lova.

Titel

Marcel

Bericht

Marcel, je was voor mij wel onderdeel van de familie Smeenk. Het was altijd gezellig om jou erbij te hebben, mooie verhalen kon je vertellen en ook met de nodige humor! Wat gek dat je er nu niet meer bent, zo snel gegaan. Gek om je niet meer te zien en spreken als we bij oma zijn. Voor oma was je er altijd en dat deed me goed! Dankjewel Marcel voor de persoon die je was!

Titel

Marcel, vriend in hart en nieren

Bericht

Al vanaf onze jeugd kenden we elkaar al.
Op de MULO werden we boezemvrienden.
Daarna ging ieder van ons onze eigen weg.
Maar we verloren elkaar niet uit het oog.
Samen op LCGJ kampen naar Denenmarken.
Later samen naar de Taptoe in Rotterdam.
Samen met zijn tweeën naar Lille de grote braderie.
Of je kwam zomaar een paar dagen naar Luxemburg toen we daar op de camping stonden.
En hoe vaak ben je wel niet bij ons thuis in Rijen geweest.
Zo kan ik nog wel even door gaan.
Daarom zo vreselijk jammer dat ik niet wist dat je ziek was.
Gelukkig dat we op het allerlaatste moment nog even konden praten.
Dat maakte weer een hoop goed.
Ik zal je missen.

John

Titel

Onze condoleances naar alle familie, vrienden en collega’s

Bericht

Sprang-Capelle, 22 juni 2020 Ik leerde je kennen via Geppy. Als je een bezoek bracht aan je vader in Tilburg , lifte Geppy mee tot Sprang-Capelle om haar kleinkinderen weer eens te zien. Dan dronken we gezellig koffie met elkaar. Ook in Wiene op de Koekkoek zagen we elkaar en kwamen we tot lange gesprekken. Misschien omdat José ook een Brabander is, klikte het goed. Wat kwam je graag op de boerderij aan haarweg 1. Vooral de laatste tijd tijdens je ziekte. Vaak liet je blijken liever bij Geppy te zijn dan in een zorghotel. Dat was bestwel een lastige situatie . Marcel jij hoorde al bij de fam. Smeenk. Je kwam op “familiedagen”, verjaardagen en familie vergaderingen. En je stond klaar voor Geppy en Gerard. Administratie en financiën en andere klussen. Je draaide er je hand niet voor om. Daar zijn we jouw als fam. dankbaar voor! ❤️ Marcel er was ook een kant van jouw die wij niet kenden. Zo was er nog nooit iemand van de fam. bij jou thuis geweest. En in bepaalde situaties waren jou gedachten niet te peilen. Marcel wat zullen Geppy en ook wij als kinderen en kleinkinderen jou gaan missen. Je zal in onze harten en herinneringen voort blijven leven. Lieve Marcel, rust zacht.

José Smeenk-Boezer
Titel

Familie smeenk

Bericht

Samen met de familie de verjaardag van Geppy vieren. Super gezellig , mooie herinneringen bij kasteel Doorwerth. Ik zal altijd aan je denken. Vooral omdat wij brabanders veel gemeen hadden. Veel gesproken over Tilburg en Sprang-Capelle. Over mensen die jij en ik samen kenden. Wat een verhalen wat een humor wat een plezier in die pretoogjes. Bedankt Marcel. Zing maar mee bij De Vader 🌈

Titel

Marcel Bogers

Bericht

Onze oprechte deelneming bij het overlijden van Marcel. Wij wensen jullie veel sterkte.
Frank en Cokky Pison – Bogers.

Titel

Marcel, een man met een groot hart op wie je niet boos kon worden...

Bericht

Marcel, wat was onze eerste ontmoeting- een verloren pinpas die jij vond, bijzonder. Bijna 15 jaar heb je de gereformeerde/protestantse kerk gediend als maatschappelijk activeringsconsulent, gemeentetoeruster en diaconaal consulent. Wat je deed deed je top. al had noodzakelijk papierwerk niet jouw prioriteit. wat was je betrokken en wat liet je je weinig in je hart kijken….Jouw leven bleef voor ons verborgen en we hadden zo graag ons met je willen verbinden. Maar jij vreesde dat je net zo gauw weer verlaten zou worden, zoals je in. je jeugd zi vaak had meegemaakt. Wat hielden veel mensen van je, hoe kon je lachen en glimlachen. waar was je zorgzaam voor je pa, elke dag om 6 uur bellen of gebeld wordebn.je zus. Hoe moeilijk vond je het om met familie om te gaan. Marcel je keert terug naar je geboortegrond in Tilburg. wat hadden we je graag, als we het geweten hadden, bij willen staan in je laatste levensfase.. Sterkte voor iedereen die jou gaat missen, je studenten, je collega’s, d mensen die toch om je zijn bleven geven…..Adieu

Stuur reactie

Annuleren

Annuleren

Annuleren
Annuleren