Twentelaan 26 7609 RE Almelo

Martin ten Hooven

In ’t Nederlands is iemand dood gegaan,

over zijn reis wordt nooit meer iets vernomen.

In het Twents is iemand uit de tijd gekomen,

dus je weet zeker: hij kwam veilig aan.

Informatie
  • Geboortedatum: 04/06/1951
  • Overlijdensdatum: 24/08/2020
  • Aantal Reacties: 23
Gif van een kaarsje

Laat je naam achter


Er zijn 17 kaarsjes aangestoken.

Deze mensen hebben een kaarsje aangestoken

17 KAARSJES

Johan Vloedbeld

Bert Smit

Tonny Kamphuis

Roel Pekelder

Anneke tieman

Anita tieman

Ricardo tieman

Wouter Bootsveld

Han en Carla Wild

Fam Schulte

Fons en Ria van Iersel

Herman

Fam. Muiderman

Rien en Anneke Bootsveld

Reacties (23)

Voeg een bericht toe
Titel

Condoleren

Bericht

Gecondoleerd met het verlies.

Suze en Fred IJsendoorn
Titel

Martin ten Hooven

Bericht

Beste Lisette en familie, Bij deze willen wij jullie condoleren met het overlijden van Martin. Wij wensen jullie heel veel sterkte.

Titel

Martin

Bericht

Beste familie, Ik heb Martin leren kennen als vrijwilliger bij de voedselbank. We hebben altijd prettig samengewerkt. Ik heb hem geholpen met het aanleggen van jullie tuinverlichting en wat was hij toen trots op zijn tuin. Jammer dat hij daar niet langer van heeft mogen genieten. Heel veel sterkte gewenst!

René Klein Baltink
Titel

Martin,

Bericht

Ik heb je leren kennen als een gedreven vrijwilliger bij de voedselbank. Mede door jou inzet en kennis zijn we gegroeid naar een professionele organisatie! Ik heb altijd met plezier met je gewerkt. Lisette en familie gecondoleerd en heel veel sterkte gewenst voor nu en later!

Titel

Medeleven

Bericht

Lieve Lisette, kinderen en kleinkinderen. Gecondoleerd met het overlijden van Martin. Ik ken jullie als vrijwilligers bij de voedselbank. Daar heb ik Martin altijd zeer gewaardeerd als collega. Het gemis zal groot zijn. Heel veel sterkte samen.

Bennie ten Berge van de papierploeg.
Titel

Condoleren

Bericht

Beste familie, gecondoleerd met het overlijden van Martin. Heel veel sterkte en kracht gewenst!

Titel

Condoleance

Bericht

Beste Lissette en familie, Ik heb Martin leren kennen bij de Voedselbank. Martin was erg betrokken bij de Voedselbank en het was plezierig om met hem samen te werken. Ik wens jullie veel sterkte en kracht toe om dit verlies te dragen. Hartelijke groet, Roel Pekelder

Titel

Condoleance

Bericht

Beste familie Ten Hooven, Gecondoleerd met het overlijden van je man, jullie (schoon)vader en opa. Moge de herinneringen aan hem jullie troosten en sterken om dit verlies te dragen. Ik heb Martin bewonderd om zijn persoonlijkheid en zijn inzet als secretaris van de Papierploeg van de St. Jozefkerk.

Titel

Medeleven overlijden Martin

Bericht

lisette, Niek&Innes, Leoni&Nick, Julie,Bobbie, gecondoleerd met het overlijden van Martin, jouw man, jullie vader en opa. Wij wensen jullie sterkte en kracht nu en de komende tijd. Laten veel mooie herinneringen jullie steunen om dit grote verlies te verwerken. Gerrit en Maria.

Gerrit en Aartje Hamminkk
Titel

Condoleren

Bericht

Gecondoleerd met het overlijden van Martin. Veel sterkte de komende tijd.

Titel

Martin

Bericht

Hallo Lisette en familie, ik hoorde van Suzan dat Martin is overleden. Wat een afschuwelijk nieuws. Ik hoop dat er naast het verdriet en pijn, ook ruimte mag ontstaan voor de mooie herinneringen die jullie aan hem hebben. Heel veel sterkte bij het fysiek afscheid nemen van Martin en weet: “ dierbaren die we verliezen zijn nooit meer waar ze waren maar altijd waar wij zijn.” Hartelijke groeten, Judith

Anneke Tieman-Schipper
Titel

Condoleren

Bericht

Gecondoleerd met het verlies je man vader en opa Anneke,Ricardo,Anita en kinderen Senna🐾

Titel

Sterkte

Bericht

Sterkte met jullie verlies. Ik heb een jaar of zes met heel veel plezier met Martin gewerkt, hij was vakman, gedreven maar wat me vooral bijgebleven is: familieman. Dat spreekt ook heel erg uit het gedenkkaartje dat na de condoleance uitgereikt werd.

Hans en Ankie Veldscholten
Titel

Condoleren

Bericht

Gecondoleerd met het verlies van Martin. Wij wensen jullie heel veel sterkte toe bij het verwerken van dit grote verlies. Jarenlang met veel plezier met hem bij de oud papierploeg gewerkt.

Titel

Martin ten Hooven

Bericht

Gecondoleerd met het overlijden van uw man, vader en opa. Heel veel sterkte gewenst de komende periode.

Titel

Martin

Bericht

Beste Lisette, kinderen en kleinkinderen, gecondoleerd met het verlies van jullie dierbare man, vader en opa. We wensen jullie veel sterkte om dit een plek te geven in jullie leven.

Dick en Lidy Duindam
Titel

Condoleance

Bericht

Hallo Lisette en kinderen en kleinkinderen. Het bericht van het overlijden van Martin bereikte ons in onze vakantie. We zijn er erg van geschrokken. We zijn samen herinneringen aan het ophalen over onze tijd bij de Praktijkschool. Martin altijd spontaan en goedgehumeurd! We wensen jullie heel veel sterkte de komende tijd, moeilijk om zo’n lieve man, vader en opa te moeten missen.

Titel

Martin te Hooven

Bericht

Lissette kinderen en kleinkinderen we kennen Martin van het regelmatig ontmoeten tijdens het uitlaten van Floor en onze hond Abby .Het waren altijd open en hartelijke gesprekjes.Het was altijd een vertrouwt gezicht om beiden te zien. Heel veel sterkte met het verlies van Martin. Wim Margareth Zanderink poot Abby ( liebeek 19 )

Titel

Condoleren

Bericht

Beste Lisette,kinderen en kleinkinderen, Heel veel sterkte toegewenst deze moeilijke periode door het verlies van Martin

Titel

Medeleven

Bericht

Beste Lisette en verdere familie, ik heb Martin leren kennen tijdens mijn tijd als vrijwilliger bij de Voedselbank. Hij was betrokken bij wat hij deed en was een fijne man om mee samen te werken. Ik wens jullie heel veel kracht en sterkte toe om dit verlies te dragen en een plaats te kunnen geven.

Titel

Condoleren

Bericht

Dag Lisette en kinderen ,gecondoleerd met het verlies van jullie man en vader op zo,n jonge leeftijd. Veel sterkte in de toekomst zonder Martin.Hartelijke groet Ben en Mathilde Prenger,collega voedselbank en oud bewoners van het Slot

Titel

Martin ten Hooven

Bericht

Lisette,kinderen en kleinkinderen.gecondoleerd met het verlies van Martin.Wij wensen jullie kracht en sterkte toe,voor nu en in de toekomst.Rien en Anneke Bootsveld.

Gerrit& Rie Schróder
Titel

condoleren

Bericht

Gecondoleerd met het verlies van je man ,vader en opa.We wensen jullie veel sterkte in deze moeilijke tijd.

Stuur reactie

Annuleren

Annuleren

Annuleren
Annuleren