Twentelaan 26 7609 RE Almelo

Robin Schuilenburg

De stilte overvalt ons

De stilte is veel te luid

Zachtjes stromen de tranen

Maar van binnen schreeuwen we het uit

 

Een leven verloren

Een leven dat had moeten zijn

En ons leven dat nu verder moet gaan

Voor altijd met liefde voor jou

Voor altijd met deze pijn

Informatie
  • Geboortedatum: 23/03/1993
  • Overlijdensdatum: 02/04/2020
  • Aantal Reacties: 41
Gif van een kaarsje

Laat je naam achter


Er zijn 100 kaarsjes aangestoken.

Deze mensen hebben een kaarsje aangestoken

100 KAARSJES

Arjan Schepers

Monique S

Ilona

Ruben

Robin baan

Bert Bollen

Linda reuten

Brenda Steenhuis

Martijn Heuven

Jennifer

Hasmik Sepoyan

Hans Pikkemaat

Esther Bloemendal

Jesse talens

Monique Schepers

Janita Hutten

Sabina ter Haar

alex broekhuis

Manuela

Ilse

Niek Wigger

Simon en Rashel

Eline Tiemens

Jolande Disch

Miranda Blokhorst

Ellen Klieverik

Aniek & Manon

Alphons Weierink

Miranda

fam. Roeloffzen

Leda

Brenda Boon

Melissa Verdonk

Frits markerink

Tamira

Nathalie

Sandra Geerligs

Riekky en max

Vincent

Rita Piras

Nicole Westerink

Vita & Manuela

Ali Rizgar Gün

Frits Kleinheerenbrink

Wim, Yvonne Viscaal

Yalcira

Femke

Jessica Schroeder

Kim Roekevisch

Duncan Bleumink

Aron Aksan

Ilona

Gül Turan

Remco Groen

Dannique Zuthof

Hans Oude Groote Beverborg

Marit Schmelter

Bjorn kamphuis

Nicole Hutten

Verena van Oosten

Andre en Jolanda

Cheyenne Schilder

Kaymon Teunissen

Monique Dragt-Haarman

Alex en Sandy

Ilkay Fikir

Lisette

Elly Blaauw

Elco Olde klieverik

Cyril en Erica

Leoni

Leda Bozoglan

Renate

Remy

Jeroen Marjolein Lizzie en Kick

Diane

Klaske Ruschke

Marjan Bulters

Lobke van den Beld

Peter Rauch

jolanda soer-veldman

Ilse de Graaf

Femke

Reacties (41)

Voeg een bericht toe
Titel

sterkte

Bericht

Heel veel sterkte gewenst steun elkaar in deze moelijke tijd.

Titel

Sterkte

Bericht

Robin, wat was je een grote lieve jongen. We hebben leuke gesprekken gehad binnen en buiten school. Je hebt me geholpen aan een fantastische hobby. Comics. Wat was je enthousiast toen je mij mee nam naar de Comicasa en me alles ervan leerde. Je hielp me altijd met de juiste comic uitzoeken. Ik mis je. Ik ben blij dat ik jou heb mogen kennen. Gecondoleerd en veel sterkte familie en verdere vrienden. Je blijft altijd in ons hart Robin.

Fam. M .Knol & H.R Mulder-Horstman
Titel

Sterkte

Bericht

Janny &Remi en Chantal en verdere familie. Gecondoleerd en wij wensen jullie heel veel sterkte voor de tijd die komen gaat.

Titel

Robin Schuilenburg

Bericht

Geschikt en vol ongeloof hebben wij kennis genomen van het onverwachte en veel te vroege afscheid van jullie geliefde zoon en broer Robin. Soms is er zo veel wat wij voelen, maar is er zo weinig wat wij kunnen zeggen, omdat er nauwelijks troostende woorden zijn. Zet zijn leven in gedachten voort, want achter de tranen van verdriet schuilt voor altijd een glimlach van herinneringen. Gecondoleerd en sterkte, jullie zijn in onze gedachten. Ada en Henk van den Nieuwenhof.

Titel

Een plotseling verlies

Bericht

Ik wens de familie veel sterkte toe in deze moeilijke tijd.

Titel

Beste Robin

Bericht

Robin, Ik ben erg blij dat ik jou heb mogen kennen je was echt een fantastische vriend, Alle gesprekken die we hadden bij de auto ridjes van en naar de bios, tijdens de etentjes, en tijdens de potjes munchkins bij Vita en Manu zal ik erg gaan missen. Ik was zo blij voor jou dat je eindenlijk je opleiding had gehaald en dat je goed bezig was met je nieuw baan. Dankje Robin voor alle mooi herinneringen die ik nog lang zal koesteren.

Arnak, Hasmik en Berc Sepoyan
Titel

De mooie herinneringen houden hem dichtbij jullie

Bericht

Lieve Remy, Janny, Arjan, Chantal en Emma, we leven met jullie mee….Wanneer we iemand verliezen die ons dierbaar is, zijn we nooit meer waar zij zijn, maar zij zullen altijd zijn waar wij zijn.

Titel

Afscheid

Bericht

Lieve Chantal, Arjan, ouders en familie. Er is niets ergers als een geliefd iemand zo uit het leven wordt gerukt. Je hebt geen afscheid kunnen nemen en je blijft achter met onbegrip. Ik kan niet veel meer dan jullie heel veel sterkte wensen de komende tijd om dit grote verlies te gaan verwerken.

Titel

Robin

Bericht

Lieve Robin,

Met pijn in mijn hart kreeg ik het nieuws dat je overleden bent. Daarmee is een prachtig persoonlijkheid iedereen ontnomen. Door alle jaren heen bleek jij een hele zachte, kalme, humoristische, vrolijke en vooral lieve jongen! Als ik naar jou kijk heb je mij enkele mooie lessen geleerd die ik voor altijd mee zal nemen. Erg knap was dat jij altijd alles op je eigen manier wilde doen en dat binnen de lijntjes kleuren niet altijd het beste is maar dat het juist mooi is buiten de lijntjes te kleuren. Hier heb ik veel van geleerd en dit neem ik zeker mee. Zo blijf jij altijd bestaan. Dank voor alle jaren!

Titel

Gecondoleerd

Bericht

Lieve janny Remy Chantal arjan en Emma het is me overvallen van de gebeurtenis ik hou e van buiten heel erg rustig maar van binnen doet het me echt wat, veel sterkte en liefde van mij, liefs Jesse Talens❤️❤️

Titel

Gecondoleerd

Bericht

Helaas heeft Robin maar een kleine twee weken bij ons gewerkt. Hij was een fijne collega en had grote plannen voor de toekomst. In deze twee weken hebben we hem leren kennen als een vriendelijke en vrolijke jongeman die graag wilde leren en nog veel uit het leven wilde halen. Helaas kwam hier abrupt een einde aan. Ik wens zijn familie en vrienden heel veel sterkte toe met dit grote verlies.

Titel

Gecondoleerd

Bericht

Op 16 maart kwam je bij ons op sollicitatie gesprek. Nadat we een leuk en openhartig gesprek hebben gehad, hebben mijn collega en ik direct besloten om je aan te nemen. Op je verjaardag ben je vol goede zin begonnen aan je nieuwe baan. Helaas heb je hier maar twee weken mogen werken. Je hebt in die twee weken een goede indruk op ons achtergelaten. Je had meteen je plek gevonden in de groep en was een harde werker en heel leergierig. Familie en vrienden: gecondoleerd met jullie grote verlies en veel sterkte voor de komende periode.

Titel

Ongeloof

Bericht

Helaas heb ik je maar 2 weken mogen meemaken bij ons op het lab. We hebben leuke gesprekken gevoerd en je had heel wat plannen voor de toekomst. Het nieuws kwam als donderslag bij heldere hemel. Beste familie, vrienden en kennissen, veel sterkte en kracht toegewenst de komende tijd.

Mark, Ilse, Lukas en Isabel
Titel

Gecondoleerd

Bericht

Woorden schieten te kort. Heel veel sterkte lieve mensen……..

Simon de Beer en Rashel Alberts
Titel

Gecondoleerd met het verlies

Bericht

Beste familie en vrienden van onze vriend Robin, Wij wensen jullie veel sterkte in deze lastige tijd.

Titel

Docent en mentor

Bericht

Lieve familie, hele fijne herinneringen heb ik mogen maken met jullie zoon tijdens zijn opleiding. Trots heb ik Robin in februari te woord mogen staan bij zijn diploma- uitreiking. Ik heb grapjes op zijn podium kunnen maken. Lieve Robin met je prachtige zelfspot, het vermogen om steeds weer onderhoudend het woord te krijgen terwijl je, je spreektijd al had gehad. Je laat fijne herinneringen achter. Je had er natuurlijk veel meer moeten maken. Heel veel liefs en sterkte!

Titel

Gecondoleerd

Bericht

Lieve familie, gecondoleerd met dit afschuwelijke verlies. Woorden kunnen niet beschrijven wat jullie nu doormaken. Wij wensen jullie alle kracht en sterkte toe in deze moeilijke tijd

Titel

Condolance

Bericht

Beste Familie, Ik wist niet dat ik hoorde en geloof het nog eigenlijk niet. Dit zal voor jullie ook zo zijn. Ik wens jullie allemaal heel veel sterkte met dit grote verlies van een bijzonder iemand. Gecondoleerd met Robin.

Aniek Luisman & Manon Schepers
Titel

Gecondoleerd

Bericht

Via dit bericht willen wij veel sterke wensen aan alle naasten in deze verdrietige tijd.

Titel

Gecondoleerd

Bericht

Beste familie en bekenden, in de korte tijd dat ik met Robin heb mogen samenwerken heb ik hem leren kennen als een enthousiaste jongeman. Leergierig en altijd bereid om werk op te pakken. Helaas is er abrupt een einde aan zijn leven gekomen. Ik wens jullie veel sterkte.

Titel

Gecondoleerd

Bericht

Beste familie en vrienden van Robin. Net begonnen bij ons op het lab in Zwolle. In de bloei van zijn leven. En dan ineens… ongeloof heerst. Heel veel sterkte gewenst in de komende zo moeilijke tijd.

Brenda, Geert Harm, Ella en Resa
Titel

Lieve Rémy, Janny, Chantal, Arjan en Emma

Bericht

Heel veel sterkte en kracht voor jullie allemaal!

Titel

Gecondoleerd

Bericht

Heel veel sterkte met het verlies van Robin. Ik kende hem van de laborant opleiding. Wij waren het gamers groepje en we zaten bijna elke pauze samen. Hij was altijd vrolijk en aardig. Hij stond ook altijd klaar om mij te helpen met opdrachten. Gecondoleerd. Ik zal je missen Robin.

Titel

Robin schuilenburg

Bericht

We wensen jullie heel veel sterkte met het grote verlies. We zijn er voor jullie

Titel

Sterkte!

Bericht

Lieve Chantal en familie, woorden schieten tekort!!! Ik wil jullie ontzettend veel sterkte wensen met dit grote verlies.

Titel

Heel veel warmte en kracht

Bericht

Lieve Chantal, Arjan en familie, Alles wat jullie hadden kunnen dromen en verwachten in 1 klap vernietigd… Dit stond niet op de lijst, pfffff! Wat een gat zomaar geslagen in jullie familie! Vreselijk! En hoe nu verder? Want dat weten jullie vast: jullie MOETEN verder, al is het alleen voor Emma, maar HOE DAN? Stapje voor stapje! Tijd nemen, om verdrietig te zijn, om te schreeuwen en te huilen, of je alleen maar lamgeslagen te voelen en je nood te delen met jullie geliefden en naasten… Heel veel sterkte en warmte voor jullie allemaal. Nicole Westerink

Sienie en Dick Jurjens
Titel

Gecondoleerd.

Bericht

Langs deze weg willen we Janny Remy en verdere familie leden heel veel sterkte toewensen in deze moeilijke tijd.

Titel

Gecondoleerd

Bericht

Heel veel sterkte in deze moeilijke tijd

Titel

condoleren

Bericht

Remy,Janny en nabestaanden.via deze weg willen wij jullie condoleren met het grote verlies van jullie zoon Robin.wij wensen jullie heel veel sterkte toe in deze moeilijke tijd

Titel

Saxion

Bericht

Niet geloven toen ik het bericht ontving van het overlijden van Robin. Tijdens zijn eerste jaar op Saxion vele gesprekken gevoerd over studie, over thuis en dat wat hem bezig hield. De woorden die me direct te binnen schieten zijn betrokken, sociaal, oog voor anderen waardoor hij zelf nog wel eens in de knel kwam te zitten, erg betrokken bij zijn familie. Ook nadat Robin overgestapt was naar het ROC was er altijd tijd voor een praatje op de gang en altijd de vraag hoe het met me ging. Een mooi moment was het voor mij als zijn studieloopbaanbegeleider bij Saxion toe hij tijdens zo’n gesprekje op de gang zei: “Liane het was de juiste keus om naar het ROC te gaan, een moeilijke keus maar de juiste.” Robin was op zijn plek en dat bleek ook uit het feit dat hij na het halen van zijn diploma een baan had gevonden. Zo jammer dat de wereld niet langer mogen genieten van Robin’s aanwezigheid.

Titel

Lucifer

Bericht

Robin was een lieve, zachte, grappige jongen waar ik altijd zo leuk mee kon praten. We hadden het over Lucifer, Marvel films, Flash. Noem het maar op. Robin en ik stonden als twee gekke fans te praten over van alles. Hij zorgde ervoor dat ik mij comfortabel voelde toen ik net naar Enschede verhuist was. Ik kan niet geloven dat je weg bent. Ik ga je zo erg missen. Rust zacht lief.

Monique Dragt-Haarman
Titel

Afscheid

Bericht

Afscheid nemen, zo vroeg, als je nog midden in het leven staat, voelt zo oneerlijk. Robin, weet in ieder geval dat je indruk achter hebt gelaten bij de mensen. Bij deze dan ook bedankt voor de tijd tijdens je stage en je inzet daarvoor. Voor de nabestaanden heel veel sterkte met het verwerken van dit immense verlies.

Titel

Stilte

Bericht

Ik word er stil van. Robin was een projectpartner van mij toen we het eerste jaar HBO deden. Een ongelooflijk energieke kerel was het, waar ik zowel mee kon lachen als kon discussiëren over belangrijke dingen. Later vaak in de wandelgangen gezien en zoals gewoonlijk was hij de vrolijke Robin die altijd groette. Ik schrok er dan natuurlijk wel van toen ik het nieuws van zijn overlijden langs zag komen en ik kon het niet geloven. Onze Robin, de oh zo enthousiaste en gemotiveerde jongen… Ik wens de nabestaanden alle sterkte toe in deze moeilijke tijden.

Titel

Een groot gemis

Bericht

Robin, een super lieve jongen die ik ken sinds de middelbare school. In het weekend werkte ik bij Shoeby en jij kwam daar vaak met je moeder langs. Altijd leuk om met jou een praatje te maken, altijd was het gezellig en praatten we over ‘vroeger’ en hoe het nu ging. Een paar maanden geleden kwam ik je tegen en wederom was het super gezellig! Het nieuws over jou sloeg bij mij ook als een bom in. Ontzettend veel sterkte gewenst voor de nabestaanden.

Jeroen, Marjolein, Lizzie en Kick
Titel

Sterkte...

Bericht

Lieve Chantal, Arjan, Emma en familie, wat een verdrietig bericht. Wij wensen jullie heel veel sterkte.

Titel

Ze

Bericht

Zo onverwacht, zo definitief. Langs deze weg wil ik jullie mijn medeleven betuigen en voor de komende tijd veel veel sterkte toewensen.

Titel

Saxion

Bericht

Beste familie van Robin, zojuist vernam ik via mijn collega het schokkende bericht dat Robin bij een tragisch ongeval om het leven is gekomen. Robin heeft 1 jaar bij onze opleiding op Saxion gestuurd en met plezier denk ik aan hem terug. Hij volgde bij mij practicum en dat deed hij met veel interesse, plezier, respect en enthousiasme. Daarna vervolgde hij zijn weg bij onze collega’s van het ROC, maar elke keer als wel elkaar in de wandelgang tegenkwamen zei hij gedag en vroeg altijd hoe het me ging. Een lieve attente en zorgzame jongen, die een mooie toekomst voor zich had en die hem nu ontnomen is. Ik kan jullie allen dan ook alleen maar heel veel sterkte wensen om dit enorme verlies te verwerken. Vriendelijke groet, Klaske

Titel

Gecondoleerd

Bericht

Nog steeds in shock van het bericht op facebook (nog van niks wetende).. Samen met Robin heb ik in de flat naast het Bethesdaziekenhuis in Hoogeveen gewoond voor 5 maanden. Zonder Robin is die groep (flat squad) niet meer zoals t was.. samen veel leuke avonden beleefd in die flat! Wat een vrolijke, lieve en grappige jongen was dat. Ik wens familie en vrienden veel sterkte met dit verlies!

Titel

Saxion

Bericht

Beste familie van Robin, wat een schok toen ik het overlijdensbericht van Robin las. Robin heeft in zijn eerste (en enige) jaar bij Saxion biologie van mij gehad. Toen hij de overstap naar het ROC had gemaakt, bleef hij letterlijk in de buurt. Tijdens al zijn jaren dat hij bij het ROC zijn opleiding volgde, groette hij mij als we elkaar tegenkwamen: “Dag meneer. Hoe gaat het met u?” “Goed hoor Robin en met jou?”. Zo ging het elke keer. Soms was dat precies wat ik nodig had. En dan afstuderen bij het ROC en volgens mij meteen een baan vinden. Er lag een mooie toekomst voor hem. Wat moet dit een verdrietige tijd zijn voor u, zeker onder de huidige omstandigheden moet dat heel zwaar zijn. Ik wens u heel veel sterkte. Hopelijk helpen de goede herinneringen aan de fijne vent die Robin was u hier een beetje doorheen. Ik heb een digitale kaars voor Robin aangestoken, maar ik zal ook een echte kaars voor hem aansteken.

jolanda soer-veldman
Titel

gecontroleerd

Bericht

via deze weg wil ik jullie condoleren met het grote verlies van Robin.ik wens jullie allemaal heel veel sterkte toe in deze moeilijke tijd.

Titel

Comicasa

Bericht

Robin nam me een keer mee naar comicasa, waar hij zijn comics weghaalde en hij gaf mij mijn 1e comic als cadeau. Sinds toen ben ik ook comics gaan sparen en hadden altijd veel lol in de Comicasa en op school. Ook geweldige deadpool film marathon gehad in de bioscoop.

Stuur reactie

Annuleren

Annuleren

Annuleren
Annuleren