Twentelaan 26 7609 RE Almelo

Toon Reints

Mijn allerliefste, onze papa en opa.
Wat gaan we hem missen!

Informatie
  • Geboortedatum: 28/06/1944
  • Overlijdensdatum: 05/05/2021
  • Aantal Reacties: 35
Gif van een kaarsje

Laat je naam achter


Er zijn 39 kaarsjes aangestoken.

Deze mensen hebben een kaarsje aangestoken

39 KAARSJES

Kirsten

Ilja Reints

Marc achterbergh

Vera Olijve

Sophie Timmer

Maxime Timmer

Maxime

Martijn, Jolien, Lieke en Lars

Daphne

Anton & Siny Pots-Oude Avenhuis

Mariëlle & Gert-Jan

Arjan en Mireille

Richard, Janine en Eva

Theo en elske Stegeman

Michel en Dyanne

Jan en Ine muller

Marloes

Paula Maccotta

Ben Geerdink

Hennie en Jaap Evers

Bert & Bregina Fokkert

Bregina

Marc & Charissa

Jan en Jannie Protzman

wim muller

zwakenberg

Louk Mendels

Brigitte Tukker

Joop en Marja Wessels

Hans jansen

Ron Kleeman

Marlies Kamp

Atlanta

Renate en Chris Buunk

Reacties (35)

Voeg een bericht toe
Titel

Ter herinnering

Bericht

Ik heb toon mogen leren kennen als een goedlachs en gezellig persoon, we gaan hem allemaal ontzettend missen. Gecondoleerd ! Ontzettend veel sterkte gewenst met het verlies. Marc achterbergh , iza , brandon.

Titel

Heel veel sterkte met het verlies van Uw Man jullie Vader en Opa !!!!

Bericht

Namens Tante Anne Marie

Bestuur Twentse Caravan Club
Titel

condoleance

Bericht

De Twentse Caravan Club wenst Trudy, kinderen en en kleinkinderen veel sterkte en kracht toe voor nu en de komende tijd.

Anton & Siny Pots-Oude Avenhuis
Titel

Condoleance

Bericht

Een mooi mens is er niet meer. Bijna niet te geloven. Van harte gecondoleerd met het verlies van “jouw” Toon, jullie vader en Opa. Mogen alle goede en mooie herinneringen een steun zijn bij het afscheid en de periode die komen gaat. Een lege plek, geen woord meer, geen arm meer om je heen. Wat zullen jullie hem missen! Wij wensen vooral jou Trudy, kinderen en kleinkinderen alle goeds. Liefs en groet

Titel

Gecondoleerd

Bericht

Lieve familie Reints , Gecondoleerd met het grote verlies van Toon. We wensen jullie alle sterkte dit verlies te dragen. We hopen dat de mooie herinneringen jullie steun geven. Gr Cor en Jennie Rebergen

bennie en ineke en dennie zwakenberg
Titel

gecondeleerd

Bericht

heel veel sterkte

Titel

Gecondoleerd met dit verlies

Bericht

Lieve familie Reints, We wensen jullie heel veel sterkte met het verwerken van dit grote verlies. We denken aan jullie. Mvg familie Maag

Titel

Condoleren

Bericht

Trudy, kinderen en kleinkinderen gecondoleerd met het overlijden van Toon, (schoon)vader en opa. Ik heb menig gesprek met Toon gevoerd en hem leren kennen als een zeer aimabel persoon. Hij was een gewaardeerd lid van De Oostvaarders. We zullen hem missen. Heel veel sterkte toegewenst.

Richard, Janine en Eva Hulshof.
Titel

Gecondoleerd

Bericht

Beste familie, gecondoleerd met het verlies van Toon. Het is niet te bevatten dit onverwachte nieuws. We wensen jullie samen veel sterkte.

Titel

Sterkte

Bericht

Lieve familie, heel veel sterkte met dit verlies! Michel, Dyanne en Charlotte

Titel

Overlijden Toon Reints

Bericht

Beste familie gecondoleerd met het verlies van Toon hij was een bijzonder man en blijft in onze gedachten, je zang maatje Gerard . Sterkte Herma en Gerard Veldhuis

Titel

Lieve Trudy, kinderen, kleinkinderen en familie...... heel veel sterkte met het verlies jullie lieve Toon

Bericht

Lieve Toon, bedankt dat we samen jouw vader en moeder, “mijn” oma en opa afgelegd hebben!

Titel

Gecondoleerd.

Bericht

Was toch even schrikken van de advertentie in de krant. Heb toch vrij lang met Toon samengewerkt bij de PTT nu KPN. We zaten samen als collega/vriend/maatje op een auto om kabelstoringen op te lossen. Dit was mijn mooiste tijd in 38 jaar PTT/KPN. Wat hebben we samen gelachen en een lol gehad. Ik zou een boek kunnen schrijven over al de kolderieke gebeurtenissen die we hebben meegemaakt. later elkaar wat uit het oog verloren maar ik weet zeker dat je voor Trudy en de kinderen net zo’n geweldig maatje bent geweest als je dat voor mij bent geweest . Toon rust zacht

Titel

Gecondoleerd

Bericht

Lieve allemaal, Wat een verdriet…gecondoleerd met het overlijden van jullie man, vader, schoonvader en opa. Wij wensen jullie heel veel sterkte toe. Lieve groeten Edwin en Paula xxx

Ben en Hermien Geerdink
Titel

Gecondoleerd met het overlijden van van Toon.

Bericht

Vroeger veel samen leuke dingen gedaan, was een mooie tijd in de Celebesstraat. Wensen jullie veel sterkte met dit grote verlies van jullie man en vader.

Titel

Zo onverwacht en veel te jong. We zullen weer een Oostvaarder moeten missen.

Bericht

Heel veel sterkte gewenst de komende tijd. Ben van der Wal en Hilde

Guusje, Siem, Brenda en George ter Horst
Titel

Veel sterkte met dit gemis en gecondoleerd

Bericht

Lieve Trudy, Ilja & Remco, Fay, Liv, Jill , kinderen en kleinkinderen veel sterkte gewenst met dit grote gemis. Groot is de leegte die achterblijft . Waardevol zijn de herinneringen die blijven……..Wij herinneringen Toon als een gezellige en lieve man, die altijd graag met ons een biertje wilde drinken.

Bert & Bregina Fokkert
Titel

HEEL VEEL STERKTE! GECONDOLEERD!

Bericht

Wij wensen jou Trudy, kinderen, kleinkinderen en de rest van de familie heel veel sterkte toe voor nu èn in de nog komende tijd van gemis. Wij hebben Toon bij De Toss leren kennen als een markante, humoristische, plezierige man. en zullen hem daar ook zeker gaan missen. Met ons hart en gedachten bij jullie. Groetjes, Bert & Bregina Fokkert

Titel

Gecondoleerd en sterkte

Bericht

Beste familie Reints, ik wens jullie heel veel sterkte met het overlijden van Toon. Ik heb diverse jaren samengewerkt met Toon in de PTT tijd.

Titel

Trudy, Ilja Kirsten Jean-Paul strekte in deze moeilijke dagen

Bericht

Zal altijd denken aan die mooie verhalen en momenten die ik en mijn gezin met Toon hebben mogen meemaken. Tijdens elke verjaardag vond ik het prachtig als je weer even bij me kwam zitten. Zoals het verhaal dat ik een zoon van mezelf was. We hebben veel gelachen maar ook voor raad was je er ook. Het missen van Toon zal moeilijk blijven maar de vele mooie herinneringen zullen winnen. Sterkte iedereen.

Marietje Burks.(toen de vriendin van Anton Woertman)
Titel

Trudy en kinderen gecondoleerd met het verlies van je lieve man Toon

Bericht

Wat jammer alweer zo,n beste kerel die ons is ontvallen.Ik heb samen met jullie een heel mooi weekend in Duitsland beleefd waar het Shanty koor was uit genodigd.wij stonden (toen samen met Anton) met de caravan naast elkaar.Wat een gezellige lieve man en zo goed voor jou Trudy.ik wens je heel veel sterkte en alle goeds.

Titel

Sterkte

Bericht

Lieve Trudy en (klein)kinderen, ongelooflijk, zo snel, zo niet te bevatten. Houdt moed met elkaar. Sterkte!

Titel

Gecondoleerd

Bericht

Dat was schrikken toen ik het bericht las van het overlijden van Toon. Met heel veel plezier denk ik nog steeds terug aan de tijd op basisschool De Winsche waar we toen samen optrokken. Ik wens jou en Kirsten, Ilja en Jean-Paul heel veel sterkte

Titel

Condoleance

Bericht

Beste familie, Ik condoleer jullie allemaal met het plotseling overlijden van Toon. Ik kon het binnen het koor uitstekend met hem vinden en zullen wij hem zeker gaan missen. Heel veel sterkte en wens dat hij een bijzonder plekje in onze herinnering zal in nemen.

Titel

Afscheid van zangmaatje Toon

Oostvaarders-stadhuis
Bericht

Toon je was meer dan 15 jaar een zangmaatje bij de Oostvaarders. Je was rustig, niet overheersend, maar steeds aanwezig. Opbouwend kritisch en ik vond je fijne vent, ik ga je missen !

Joop en Marja Wessels
Titel

Hij was een aimabel mens

Bericht

Lieve Trudy, Gecondoleerd met het overlijden van Toon. Het was een enorme schok toen wij woensdag laat dit bericht ontving. Diezelfde avond nog had ik met Johan Rekers over Toon gesproken. Van de Oostvaarders was Toon diegene die ik het langste kende. Bij de Leesanghers in Enter heb ik hem voor het eerst ontmoet, wij hadden toen al een goede klik met elkaar. Toon was een aimabele man. Voor aanvang van de repetities en in de TOS periode na afloop hebben we vaak met elkaar gesproken. Ook moest ik samen met hem een aantal keren bij optredens ‘Mien Oaldershoes’ zingen. Ik denk daar met veel plezier aan terug. Bij het opnieuw horen van dit lied zal ik zeker steeds aan Toon denken. Zijn bijzondere stem zit voor altijd in mijn geheugen gegrift. Marja en ik wensen jou en de (klein)kinderen heel veel sterkte toe. Hopelijk zien we je t.z.t. bij speciale gelegenheden van de OV weer komen.

H en S. van den Heuvel
Titel

Gecondoleerd

Bericht

Almelo,9-5-2021. Hallo lieve Familie, Heel veel sterkte met het verlies van Toon. Heel veel liefs toegewenst, Suze en Harry van den Heuvel [ oude vrienden van Jeu de Boule De Toss.

Titel

Mooie herinneringen blijven

Bericht

Lieve Trudy en familie, ik wil jullie heel veel sterkte wensen met dit grote verliest! Lief, vrolijk en altijd in voor een grapje…zo herinner ik mij Toon. Koester de mooie momenten met elkaar. Liefs Anne

Hans & Leny Protzman
Titel

Gecondoleerd, Trudy en kinderen

Bericht

Wij leerden jullie, Trudy en Toon, kennen tijdens een reis met de Twentse Caravan Club naar Oostenrijk in 2019. De animator voor het jeu-de-boule was natuurlijk Toon. We hebben Toon leren kennen als een prettig mens. Veel sterkte toegewenst in deze moeilijke tijd.

Titel

Veel sterkte

Bericht

Trudy. Wij ( de Oostvaarders ) gaan hem erg missen. Toon was een bijzonder belangstellend en begripvol persoon.

Titel

Een bijzondere en bijzonder fijne man.

Bericht

Trudy, Kirsten, Ilja en Jean-Paul. Ik heb Toon destijds (toen we nog buren waren aan de Buizerd) als een vrolijke en heel leuke man leren kennen, vaak zelf aan het klussen en altijd klaarstaand ons op weg te helpen met klussen. Ik wens jullie heel veel sterkte zonder hem.

Titel

Woorden schieten te kort

Bericht

Lieve Trudy en familie, wens jullie heel veel sterkte de komende tijd. Toon, je praatje, humor, lach en je niet meer tegen komen in de buurt zal ik missen. Goede reis Toon, rust zacht. Liefs Atlanta

Titel

Een lieve man, zacht en bescheiden.......

Bericht

Lieve Trudy en familie, ik wens jou en de jouwen een glimlach op je lippen als jullie het verlies van Toon een plek hebben kunnen geven. Ik vond hem een prettig, aardig mens! Mijn deelneming en sterkte!

Titel

Lieve Trudy en (klein)kinderen

Bericht

Wat een prachtig mens heeft jullie verlaten ,wij denken met heel veel blijheid aan hem ( jullie ) terug ,wat zullen jullie hem gaan missen ,wij zijn met onze liefste gedachten bij jullie ,vooral de komende dagen .Trudy wij wensen je kracht en sterkte toe met dit enorme verlies .onze allerliefste groeten Chris en Renate Buunk

Titel

Gecondoleerd

Bericht

Lieve familie, Heel veel sterkte met het verlies van (oom) Toon.

Stuur reactie

Annuleren

Annuleren

Annuleren
Annuleren