Twentelaan 26 7609 RE Almelo

Winy van der Zwaag – de Jonge

‘De Heer is mijn herder’

 

In liefde heb je altijd gezorgd

in liefde werd er voor je gezorgd

in liefde laten we je gaan.

Informatie
  • Geboortedatum: 19/05/1920
  • Overlijdensdatum: 10/12/2020
  • Aantal Reacties: 19
Gif van een kaarsje

Laat je naam achter


Er zijn 6 kaarsjes aangestoken.

Deze mensen hebben een kaarsje aangestoken

6 KAARSJES

Miranda Korte

Ans en Hans Swarts

wina hordijk-van der zwaag

Gerrie van der Weide

Arend van der Weide

Reacties (19)

Voeg een bericht toe
Titel

Condoleance

Bericht

Gecondoleerd en sterkte met het verlies van jullie moeder en oma.

Roos Kroeze Pattinama
Titel

Condoleance

Bericht

Gecondoleerd met het verlies jullie moeder en oma. Jullie moeder en mijn moeder ( tante Na) hebben samen een aantal jaren in woning 7 op de Botterhof gewoond.

Titel

condoleance

Bericht

Lieve familie, bij deze wil ik jullie condoleren met het verlies van jullie moeder en schoonmoeder Ik heb haar leren kennen in Huize Friso. Ik heb haar daar een paar jaar gepedicuurd. Een gezellig babbelende vrouw. Toen ze later naar de Botterhof verhuisde heb ik mijn werk daar voortgezet. Heel veel sterkte met het verlies.

Lucy La Vos Meijerink
Titel

Wijziging

Bericht

De computer heeft de naam Brennie veranderd in Brenninkmeijer. Moet dus zijn Brennie!

Lucy La Vos Meijerink
Titel

Condoleance

Bericht

Per toeval viel mijn blik op het overlijdensbericht van Douwina van der Zwaag. Lang geleden was zij onze buurvrouw in Oldenzaal. Ik bezit ook nog een paar foto’s uit die tijd. Jan en Winnie waren vele jaren bevriend met onze ouders, Frans en Marietje Meijerink. Brenninkmeijer, Fre, Gabe-Jan en Wim herinner ik mij als vier kleine jochies. Ik wens jullie heel veel sterkte. Het verlies van je ouders is een ingrijpende gebeurtenis, ook al zijn ze nog zo oud.

Manny en Johan Meulman Europaring 213
Titel

Condoleance

Bericht

Familie van der Zwaag, wij willen u via deze weg condoleren met het verlies van jullie moeder en schoonmoeder. Wij wensen u allen veel sterkte.

Marian en Gerard Vloedbeld
Titel

Condoleance

Bericht

Lieve familie, Gecondoleerd met het overlijden van jullie moeder en schoonmoeder. Het moet maar op deze manier, nu we geen fysiek contact kunnen hebben. Wij vonden haar altijd een kwiek en lief vrouwtje, tot op hoge leeftijd. Jammer dat ze er niet meer is.

Jos en Magda Tornij
Titel

Condoleance

Bericht

Onze intense condoleances met het verlies van jullie moeder. We waren gisteren bij de kerk, omdat zondag was afgekondigd dat er een mogelijkheid tot condoleren was vanaf 10.45 uur. Helaas bleek dit niet zo te zijn, waardoor wij jullie niet persoonlijk konden condoleren. Nu dus via deze weg. Wij kennen jullie al heel lang vanuit Almelo, met name Fré en Elly, Jan en Alie en Wim en Maria. Via onze contacten kenden we natuurlijk ook jullie ouders en dat werd nog wat persoonlijker toen ze in Wierden kwamen wonen en wij hen regelmatig zagen in de Geref. kerk. We kijken terug op goede contacten met hen. Nu moeder is overleden, missen jullie een ankerplaats, waar je met de hele familie kon samenkomen , ook al was dat dit laatste half jaar vanwege COVID-19 problematisch. Wij wensen jullie toe, dat de mooie herinneringen van moeder een troost vormen in deze periode van afscheid nemen van jullie moeder. Hartelijke groet van Jos en Magda.

André en Maria Straatsma
Titel

Condoleance

Bericht

Van harte gecondoleerd met het overlijden van jullie moeder en oma. Ik heb fijne herinneringen aan haar, een heel warme vrouw. Toen mijn ouders, die vrienden van jullie moeder en vader waren, een maand naar Canada gingen op familie bezoek,ben ik als 16 jarige in julie gezin opgenomen. Ik vond het lastig zonder mijn ouders maar jullie moeder zorgde er voor dat ik mij snel op mijn gemak voelde. Veel sterkte gewenst.

Titel

Condoleance

Bericht

Gecondoleerd met het verlies van jullie moeder en oma. Herinner me haar als een lieve vrouw, die altijd erg trots kon vertellen over haar kinderen. Jammer genoeg kon ze niet langer bij ons blijven wonen, maar vergeten ben ik haar nooit. Lieve groet, Miranda Korte. W.Z.C Friso

Titel

Condoleance

Bericht

Een klein vrouwtje met een groot hart, alle familieleden veel sterkte.

Titel

Memoriam

Bericht

Wij kennen Mw van der Zwaag als een lieve, gezellige dame. Zij hield van mooie kleding. Mw was altijd erg gezellig aanwezig en kon heerlijk kletsen. Erg jammer dat we haar meestal niet zo goed konden verstaan. Mw bleef altijd haar eigen willetje houden en wist goed wat ze wel en niet wilde en maakte dat ook duidelijk. Bij het naar bed gaan vond mw het altijd fijn dat je nog even bij haar op de bedrand ging zitten om gezellig te praten. Mw hield dan vaak je hand vast en streelde je over je arm of wang. We zullen haar missen. Langs deze weg willen wij jullie condoleren en sterkte toe wensen. Personeel Botterhof woning 7.

Titel

Wat hebben we fijne herinneringen aan jullie moeder en oma en grootmoeder.

Bericht

Vele jaren hebben we elke week kaartspelletjes gespeeld, totdat het niet meer ging. Op de bowls hebben ze met ons een toernooi gespeeld, ze waren toen 90 jaar, de 1e prijs hadden we gewonnen. Geweldig was dat, iedereen was natuurlijk voor hun. Winny heeft een mooie leeftijd bereikt .We wensen jullie veel Sterkte met dit verlies.

Titel

condoleance

Bericht

gecondoleerd met jullie moeder. ik heb alleen maar warme herinneringen aan haar. Zij was een hele lieve vrouw waar ik altijd met veel plezier gewerkt heb

wina hordijk-van der zwaag
Titel

Afscheid nemen...

Bericht

Afscheid nemen
is met zachte vingers
wat voorbij is dichtdoen
en verpakken
in goede gedachten
van herinneringen,

is stil staan
bij dat voorbije leven
en stilstaan op de pieken
van pijn en blijdschap.

Afscheid nemen
is met dankbare handen
weemoedig meedragen
al wat waard is
niet te vergeten…..

is moeizaam
de draden losmaken
en uit het spinrag
van de belevenissen loskomen
en achterlaten

en niet kunnen vergeten.

Dietrich Bonhoeffer

Gerrie van der Weide
Titel

Condoleance

Bericht

Gecondoleerd met het overlijden van jullie moeder en oma. Sterkte gewenst.

Titel

Condelance

Bericht

Gecondoleerd en heel veel sterkte

Titel

Condelance

Bericht

Gecondoleerd en heel veel sterkte.

Arend Van der Weide
Titel

Codelance

Bericht

Gecondoleerd en veel sterkte

Stuur reactie

Annuleren

Annuleren

Annuleren
Annuleren