Twentelaan 26 7609 RE Almelo

Beeld- en geluidsopname

Het maken van beeld- en/of geluidsopnamen bij een uitvaart wordt steeds gebruikelijker. Nabestaanden zeggen het fijn te vinden om de hele uitvaart later nog eens terug te kunnen zien. Nog een terugkijken wie erbij aanwezig waren en nog eens te luisteren naar de sprekers.

Uitvaartfotografie

Tijdens de uitvaart wilt u stilstaan bij uw verlies en daarbij niet worden gestoord. Onze rouwfotograaf zult u tijdens de plechtigheid nauwelijks opmerken. Door het gebruik van de nieuwste technieken kan hij vrijwel geruisloos te werk gaan en onder alle omstandigheden gebruik maken van aanwezig licht. Met andere woorden: geen hinderlijk geklik en geflits. Wilt u als blijvende herinnering aan het laatste afscheid van uw dierbare een video-opname of fotorapportage? Laat het ons weten. We regelen het voor u.

Geluids- en filmopname van de plechtigheid

Van een uitvaartdienst kan in veel gevallen een geluidsopname worden gemaakt, zodat u later nog eens in alle rust kunt luisteren naar de woorden die zijn gesproken en de muziek die is gespeeld. Ook kan er steeds vaker een video-opname gemaakt worden van de plechtigheid, die u later op dvd aangeboden krijgt.

Of een geluids- of videoopname mogelijk is, ligt aan de locatie waar de uitvaartdienst plaatsvindt. Veel crematoria bieden tegenwoordig beide mogelijkheden standaard aan, in kerken wisselt dit sterk en bij andere locaties zal dit apart bekeken moeten worden. Als u uw wensen hieromtrent tijdens het regelen van de uitvaart kenbaar maakt, is er voldoende tijd om opnames voor te bereiden.