Reacties van Nabestaanden

Afscheid van onze moeder, oma en overgrootmoeder

Dank, dank je wel Bianca voor de warme, hartelijke en goede begeleiding bij de uitvaart. Jij doet het recht vanuit jou hart met veel liefde. Dat was voor ons gezin heel belangrijk. Het was knus, warm en vol liefde tijdens de bijeenkomst.Het uitvaarthuis is een huiskamer waar je je goed voelt, gelijk als je binnenkomt. De prachtige sterrenhemel waaronder zij was opgebaard. Het was het afscheid zoals mijn moeder wenstte, niet te masaal. Doe maar gewoon! Een dikke knuffel voor jullie allemaal, ook de mensen achter de schermen. With love, Maria en Igo, Erwin en Lutina, Karin en Frank, Agnes en Gerard, Marcel en Marjolein en Gijske, Peter en Lucinda, Marian en Wouter en Isabel.

Overlijden Henri ( Sjim ) de Kroon

Toen mijn man Henri ( Sjim ) de Kroon overleed was het voor ons vanzelfsprekend dat de uitvaart door Erik Korte Uitvaartverzorging zou worden uitgevoerd. Bianca Belksma heeft ons bijgestaan. Ze paste precies bij ons, heel betrokken en heel respectvol en we hadden gelijk een enorme klik. Ze heeft veel dingen voor en met ons geregeld en ons liefdevol bijgestaan om het afscheid dusdanig voor te bereiden zodat het precies zou worden wat we wilden.
De Terra familiekamer, waar we 24 uur naartoe konden, was ook geweldig voor ons.
Tijdens de condoleance werd er niet alleen aan ons, maar ook aan onze gasten gedacht.
Ivm de hitte werd er buiten ijswater uitgedeeld aan de mensen die stonden te wachten en werden mensen die slecht ter been waren uit de lange rij met wachtenden gehaald.
Op een verdrietig moment even een arm om mijn schouder. Wij zijn er trots op hoe mooi en persoonlijk wij deze uitvaart samen met haar hebben kunnen regelen.
Dank je wel lieve Bianca. Jij hebt, samen met ons, deze verdrietige tijd gemaakt tot een prachtige herinnering
José de Kroon- Hinnen en familie.

Uitvaart Henny Meijer

Niets dan lof voor de begeleiding van de uitvaart van mijn moeder. Met name voor Harriët, hartelijk, begripvol en heel professioneel.

Van harte aanbevolen

Bianca Belksma heeft de uitvaart van onze (schoon)moeder op voortreffelijke wijze verzorgd en begeleid: persoonlijk, betrokken en zeer professioneel. Er was alle ruimte voor eigen inbreng en waar nodig behoedde ze ons voor onhandige keuzes. Mede door haar en Erik Korte bewaren we weliswaar verdrietige, maar ook warme herinneringen aan de dag van de uitvaart.

Het begeleiden van de uitvaart van Ad Eilander.

Nogmaals willen wij jullie hartelijk danken voor het begeleiden bij de uitvaart van onze man, vader en opa. Jullie zorgden voor een vlekkeloos verlopen uitvaart zoals wij het voor ogen hadden. Harriët nogmaals bedankt voor jouw uiterst professionele steun en het snelle schakelen.