Reacties van Nabestaanden

Onvergetelijk

Vanaf het moment dat wij belden dat onze (schoon)moeder was overleden tot na de crematie, was alles super verzorgd. Overal werd aan gedacht. Toen Harriët binnenkwam hadden we direct al een click en dat praat zó veel gemakkelijker. Ze gaf ons alle tijd en aandacht om ons verhaal te doen en deed alle moeite om de wensen die Moeder en wij hadden te vervullen. Een uitvaart van iemand, doe je maar 1 keer en dan moet alles kloppen. En ja, zo was het! Het geeft ons samen een goed gevoel en het sterkt ons bij het verwerken van het verlies, dat we dit met elkaar hebben kunnen verwerkelijken. Nogmaals Hartelijk Dank voor alle aandacht en goede zorgen, namens de Familie Lubbers

Mooi en waardig afscheid

Zondag 12 januari 2020 is onze oma overleden. We hebben meteen Erik Korte gebeld. Onze oma werd snel opgehaald. Mooi aangekleed en met haar tas in de kist werd ze netjes en waardig vervoerd.
De uitvaart werd begeleid door Harriët Grooters. Van het begin tot aan het eind heeft ze ons goed en liefdevol geholpen.
We konden die week vaak bij haar terecht met vragen. Ze dacht met ons mee.
De ruimte voor condoleren is sfeervol en ontspannen. Het was een mooi afscheid met alle facetten erin die ons aan onze oma doen denken.
Bedankt Erik en Harriët
Veel liefs van Herald, Claudia en Rutger

Uitvaart Herman

Na het overlijden van onze (schoon)vader en opa belden we Erik Korte Uitvaartverzorging. We werden meteen bij de hand genomen door Harriët. Ze ging ook erg leuk om met onze kinderen in deze moeilijke tijd. Wij hebben haar begeleiding als zeer prettig ervaren. Groetjes van Astrid, Mike, Lynn en Claire van Rooij – de Jong

Liefdevol

Mijn vader overleed tijdens zijn overwintering op Bali. Hoewel zijn dood ons overviel, was hij zelf voorbereid. Hij had zijn wensen al eerder kenbaar gemaakt en wilde begraven worden bij zijn eigen vader in Wierden. Zijn nabestaanden wonen in het westen van het land en nog verder weg: in Amerika en in Spanje. Ik was contactpersoon voor Harriët Grooters van Erik de Korte Uitvaartverzorging. Harriët stelde mij meteen gerust: alles kon per telefoon worden voorbereid. Ons contact bleek absoluut niet afstandelijk. Haar zorg was niet alleen heel deskundig, maar ook heel warm en persoonlijk. Net als mijn vader waren zijn wensen niet allemaal standaard. Bovendien wilden we veel zelf doen. Harriet is daarbij een grote steun geweest. Zij heeft ons met grote betrokkenheid geholpen om datgene te doen, wat wij belangrijk vonden. Harriët houdt duidelijk van haar beroep – en dat kan ik mij goed voorstellen. Met de uitvaart van mijn vader hebben wij hem in liefde kunnen eren, en dat doet ons allen goed.
Anneke en familie

Naar Petrus

Op 10 januari jl.. namen wij afscheid van Jan Aarts, vader, grootvader en overgrootvader.
Het afscheid werd georganiseerd en begeleid door Harriet Grooters. De wijze waarop dit werd gedaan verdient alle lof. Met gepaste betrokkenheid loodste zij ons, kinderen, op een aangename wijze door de te nemen beslissingen. Het resultaat was een waardig afscheid, precies zoals afgesproken en naar tevredenheid van iedereen.