Reacties van Nabestaanden

Afscheid van Jan Looms

Wat een mooi afscheid hebben we gehad van onze vader. In overleg met jullie hebben we alles kunnen verwezenlijken wat in deze tijd bijna niet normaal is. Zo mooi en zo correct, jullie hebben het goed gedaan. Namens ons: heel erg bedankt voor alle goede zorgen. Jullie mogen trots zijn op het prachtig mooie werk wat jullie leveren.

Respectvol afscheid

Beste Erik en collega’s,
Mijn complimenten voor de wijze waarop jullie respectvol omgaan met de overledene, zorg en aandacht voor de nabestaanden, familie en genodigden. Een rouwdienst is een heel zwaar moment in het leven, doch door jullie aandacht, zorg en passie, wordt een uitvaart telkens weer bijzonder en in goede banen geleid.
Mijn dank daarvoor !

Bedankt💋 Topteam👌Hartverwarmend ❤

Bedankt lieve Harriet,Erik,Bas,
Jullie hebben er voor gezorgd dat we met een heel goed gevoel terug kunnen kijken van de uitvaart van mijn vader.
Niks dan lof voor jullie,als je dan toch afscheid moet nemen van iemand die je lief is,is er geen betere plek dan bij jullie.
We hebben hoe gek het ook klinkt ons thuis gevoeld in de periode dat mijn pa bij jullie werd verzorgd,de sfeer en de zorgzaamheid die jullie uitstralen is bijzonder.
Nogmaals bedankt voor de fijne zorg…. PERFECT 💕
Familie van Dirk Spee.

Intiem en waardig

Wij kijken een aantal weken na de uitvaart en begrafenis van onze moeder en oma terug op een dag die bijzonder intiem en waardig was. Alsof er midden in de Corona crisis maar één persoon was die was overleden. Zo knap om in een kleine setting de juiste snaar te raken. De aandacht die wij van Harriët kregen was persoonlijk, meelevend en vooral authentiek. Ondanks de fysieke reisafstand tussen moeder en naaste familie werd alles perfect geregeld.
Hartelijk dank voor de mooie herinnering.
Harry Buijs

Waardig afscheid

Wij zijn erg tevreden over de service van Erik Korte. Zijn goed opgevangen en begeleid en zo hebben wij waardig afscheid kunnen nemen tijdens de crematie van mijn man. Vooral de details die Erik aandroeg waren heel prettig. Bedankt voor dit alles en wij denken er goed aan terug. Fam. Heuseveldt Versteeg