Reacties van Nabestaanden

Intiem en waardig

Wij kijken een aantal weken na de uitvaart en begrafenis van onze moeder en oma terug op een dag die bijzonder intiem en waardig was. Alsof er midden in de Corona crisis maar één persoon was die was overleden. Zo knap om in een kleine setting de juiste snaar te raken. De aandacht die wij van Harriët kregen was persoonlijk, meelevend en vooral authentiek. Ondanks de fysieke reisafstand tussen moeder en naaste familie werd alles perfect geregeld.
Hartelijk dank voor de mooie herinnering.
Harry Buijs

Waardig afscheid

Wij zijn erg tevreden over de service van Erik Korte. Zijn goed opgevangen en begeleid en zo hebben wij waardig afscheid kunnen nemen tijdens de crematie van mijn man. Vooral de details die Erik aandroeg waren heel prettig. Bedankt voor dit alles en wij denken er goed aan terug. Fam. Heuseveldt Versteeg

Afscheid moeder

Gisteren afscheid genomen van onze lieve moeder/schoonmoeder ,oma /overgrootmoeder.
Harriët Grooters heeft ons liefdevol en vakkundig begeleid.
Goed geadviseerd en niets was haar teveel
Ze had zelfs een mooi gedicht voor onze moeder als afsluiting.
Harriët , namens de familie nogmaals onze hartelijke dank hiervoor.
Familie Groeneveld

Prima geregeld

Harriët en haar collega’s hebben alles prima geregeld rondom de uitvaart van mijn moeder afgelopen week. Het was heel mooi en fijn en we hebben ons nergens om hoeven te bekommeren. Heel erg bedankt, ook namens mijn vader.
Hein Hop

Bedankt

Op 18 augustus overleed mijn man vader opa en overgroot opa. Wij hebben goede gesprekken gehad over hoe wij het zouden willen dat de uitvaart zou zijn voor hem. Er werd ook meegedacht door harriët over het condoleren. Dit mocht bij zijn geliefde VV Luctor et Emergo. Dit ook ivm de geldende corona regels. Wij hebben dit als erg positief ervaren. De dag van uitvaart zelf was het goed geregeld 😊 met een klein smetje , maar daar hebben wij niets van vernomen. Ook aan de kleinkinderen werd gedacht , de beer werd goed ontvangen en bied nog troost voor ze. Ook nu nog bij het uitzoeken van een urn staan ze met raad bij.
Bedankt voor alle goede zorgen team Korte.