Reacties van Nabestaanden

oprechte dank

Beste Erik en collega’s, hartelijk dank voor de hulp en uitvoering van de crematie van mijn grote liefde en onze mamma. Je geduld ,inleving en oog voor detail geeft weer dat hier vakmensen werken. Dat ook haar hondjes de gelegenheid en ruimte kregen om afscheid van hun vrouwtje konden nemen heeft hun erg goed gedaan. Het mogen meerijden in de rouwauto en een fijn gesprek met je collega Hek, heb ik als heel bijzonder ervaren. Jij Erik legde een bloem op de kist vlak voor deze de oven in ging, want je wist dat ze van bloemen hield. Hartelijk dank daarvoor. Bennie, Arnold, Marco, kleinkinderen

❤ voor afscheid

Christian, in een voor ons bizarre en onwerkelijke tijd heb jij ons laten zien hoe bijzonder en mooi afscheid nemen kan zijn. Met jouw geduld, openheid, opmerkzaamheid, inlevingsvermogen en het geven van ruimte om alles mogelijk te maken, hebben wij ons zo ongelooflijk gesteund gevoeld. Dank je wel daarvoor. Ook Ruud, Shirley, Bjorn, Harriët en Erik: dank jullie wel! Jullie zijn geweldig. Jullie hebben ❤ voor afscheid…

liefs, Rianne, Sanne & Maaike

Hartverwarmend.

Om met zoveel begrip en warmte te worden ontvangen.
Vanaf het begin voelde het goed. De sfeer de huiselijkheid. De prachtig familiekamer in één woord geweldig. Geen vraag was teveel.
Erik en team dankjewel voor alles.
Groeten Herma, Nicole Marco en Melanie.

Super fijne begeleiding

Onze ervaringen tijdens de voorbereiding en uiteindelijke uitvaart, overtroffen onze verwachtingen ruimschoots. Wat een geweldig hartelijk team. Er wordt echt goed meegedacht om je te helpen de juiste keuzes te maken. Harriët was onze vaste begeleidster. Hartelijk, meelevend en super fijn om mee samen te werken. Helaas was dit niet onze eerste uitvaart, maar wel de beste. Vreemd om dit van een uitvaart te zeggen, maar het is wel zo. Met name de beschikbaarheid van een familiekamer. Warme kamer en aangrenzend een kamer voor de overledene, hebben wij als bijzonder prettig ervaren. Wij kijken er met tevredenheid en warme gevoelens op terug.

Dank je wel!!
André en Tiny

Schatten

Wat een heerlijk uitvaartcentum is dit toch,die mij zo fijn en netjes hebben begeleid met het grote verlies van mijn vrouw Jannie.
Ik raad ze ook altijd en overal bij iedereen aan omdat ze alle tijd en aandacht aan je besteden niet alleen op de dag maar ook na de tijd kun je altijd bij hen binnenlopen voor een praatje.
Ja dan die Erik Korte de man is directeur maar praat met je alsof hij een gewone werknemer is niks geen verbeelding.
Dan zijn verlengstuk Harriët Grooters ook zo’n lieve dame vol attentie en goede raad…….je zou er zo mee trouwen.
Dank,dank voor al jullie goedheid en ik kom nog dikwijls bij jullie tot jullie zeggen………daar heb je hem ook weer.

Dick.