Reacties van Nabestaanden

Schatten

Wat een heerlijk uitvaartcentum is dit toch,die mij zo fijn en netjes hebben begeleid met het grote verlies van mijn vrouw Jannie.
Ik raad ze ook altijd en overal bij iedereen aan omdat ze alle tijd en aandacht aan je besteden niet alleen op de dag maar ook na de tijd kun je altijd bij hen binnenlopen voor een praatje.
Ja dan die Erik Korte de man is directeur maar praat met je alsof hij een gewone werknemer is niks geen verbeelding.
Dan zijn verlengstuk Harriët Grooters ook zo’n lieve dame vol attentie en goede raad…….je zou er zo mee trouwen.
Dank,dank voor al jullie goedheid en ik kom nog dikwijls bij jullie tot jullie zeggen………daar heb je hem ook weer.

Dick.

Pap

Wat fijn dat het afscheid van mijn vader niet alleen voor ons maar ook bij de aanwezigen zo’n warme deken is geweest

Warme betrokkenheid en deskundigheid

Wat een bof dat we bij dit fantastische uitvaarthuis terecht kwamen na het vrij plotseling overlijden van onze man en vader op 8 juli j.l. We hebben vooral met Christian te maken gehad en wat een prettig warm en deskundig persoon is dat, die precies de juiste toon weet aan te slaan en je zoveel als mogelijk uit handen neemt. Ook de andere mensen die we ontmoet hebben zijn zeer prettig en deskundig; op de juiste momenten meer of minder aanwezig. De locatie is van binnen fantastisch: mooi, met veel gevoel voor detail en ambiance aangekleed, eigenlijk zelfs gezellig maar ook weer niet tè. Alle lof en dank; we hadden geen betere organisatie kunnen treffen. Als je dit hebt meegemaakt wil je geen andere uitvaartorganisatie meer! Nogmaals Hulde!
Herma, Miriam en Judith

Bedankt

Lieve Cristian, Harriet en alle anderen. Hoe spijtig ook dat wij in 4 weken tijd elkaar 2 x hebben moeten treffen, jullie hebben het wederom weer zeer goed en respectvol geregeld! Jullie zijn allemaal toppers! Bedankt daarvoor! Gr Anna Voorn

Bedankt.

Lieve Harriet, Erik, Cristian en alle anderen, in een moeilijke tijd geholpen worden door zulke fijne mensen doet ons goed. In 1 woord SUPER! Dikke knuffel Peter en Anna Voorn.