Reacties van Nabestaanden

Bedankt

Lieve Cristian, Harriet en alle anderen. Hoe spijtig ook dat wij in 4 weken tijd elkaar 2 x hebben moeten treffen, jullie hebben het wederom weer zeer goed en respectvol geregeld! Jullie zijn allemaal toppers! Bedankt daarvoor! Gr Anna Voorn

Bedankt.

Lieve Harriet, Erik, Cristian en alle anderen, in een moeilijke tijd geholpen worden door zulke fijne mensen doet ons goed. In 1 woord SUPER! Dikke knuffel Peter en Anna Voorn.

Grote waardering voor Erik Korte en zijn team

Wij hebben grote waardering voor Erik Korte en zijn team over de afhandeling van de uitvaart van mijn broer. Na het plotseling overlijden van mijn broer, waren we met z’n allen nogal van slag. Harriët heeft onze belangen behartigd. Dat heeft zij met veel warmte en deskundigheid uitgevoerd.
Er was veel aandacht voor alle nabestaanden. Wij hebben de aandacht voor soms kleine details erg gewaardeerd! Bijzonder vonden wij ook de extra aandacht voor de kleinkinderen, die knuffels in de kist konden leggen. Erg warm en speciaal.
Vanaf het overlijden, tot de uitvaart, kon mijn schoonzus beschikken over een familiekamer en een ruimte waar mijn broer lag opgebaard. Zij kreeg een sleutel en mocht daar 24 uur per dag naar toe met eventuele bezoek!
Dat gaf een huiselijk en een ontspannen gevoel.
Ook met een bescheiden budget weten Erik Korte en zijn team een warm en waardig afscheid te creëren! Wij hebben hun warmte en deskundigheid als een grote steun ervaren!
Zij verdienen een 10 met een griffel!!

Afscheid van Jan Looms

Wat een mooi afscheid hebben we gehad van onze vader. In overleg met jullie hebben we alles kunnen verwezenlijken wat in deze tijd bijna niet normaal is. Zo mooi en zo correct, jullie hebben het goed gedaan. Namens ons: heel erg bedankt voor alle goede zorgen. Jullie mogen trots zijn op het prachtig mooie werk wat jullie leveren.

Respectvol afscheid

Beste Erik en collega’s,
Mijn complimenten voor de wijze waarop jullie respectvol omgaan met de overledene, zorg en aandacht voor de nabestaanden, familie en genodigden. Een rouwdienst is een heel zwaar moment in het leven, doch door jullie aandacht, zorg en passie, wordt een uitvaart telkens weer bijzonder en in goede banen geleid.
Mijn dank daarvoor !