Reacties van Nabestaanden

Het begeleiden van de uitvaart van Ad Eilander.

Nogmaals willen wij jullie hartelijk danken voor het begeleiden bij de uitvaart van onze man, vader en opa. Jullie zorgden voor een vlekkeloos verlopen uitvaart zoals wij het voor ogen hadden. Harriët nogmaals bedankt voor jouw uiterst professionele steun en het snelle schakelen.

Overlijden onze tante Luds Dekkers

Hierbij wil ik Harriët Grooters , nog heel hartelijk dankzeggen voor de bijzonder fijne en betrokken wijze waarop je ons hebt begeleid tijdens het overlijden van onze tante Luds en bij het regelen van het afscheid in het crematorium.
Aanwezig op de achtergrond, maar ons heel goed in het oog houdend dat het iedereen goed ging, aan alle kleine dingen die later zo belangrijk kunnen zijn, denkend.
Nogmaals dank je wel voor de liefdevolle manier waarop je ons hebt bijgestaan.

Lieve groet, ook namens mijn familie.
Ellen Bannink

Een zeer lief en meedenkend team

Een aantal jaren terug was ik bij de condoleance van de vader van een kennis. Dit was bij uitvaarthuis Twente. Ik kreeg daar een zeer goed gevoel over hoe dingen geregeld waren.
Toen ik dit jaar te horen kreeg dat mijn vader zeer binnenkort zou sterven, ben ik ook direct naar Erik Korte en zijn team gereden.
Ze hebben me heel warm opgevangen en alle uitleg gegeven die ik wilde.
Na het overlijden van mijn vader zijn Bianca en Harriët, en ook Erik, mijn vangnet geweest. Zonder hen had ik het niet gered. Ten alle tijden dachten ze met me mee, losten dingen op, hebben alles keurig verzorgd volgens de wensen van mijn vader en hielden ook een oogje op mij.
Mijn vader stond in de Terra familiekamer. 24 uur per dag konden we naar hem toe. En als de dames er waren, werd er altijd even gevraagd of het nog ging of dat er nog vragen waren.
De rust, de vrede en de empathie van dit team, hebben ervoor gezorgd dat mijn vader een respectvol en goed afscheid heeft gehad.
Ook na het afscheid, kon ik altijd even bellen of langskomen als ik vragen had of even van me af wilde praten.
Superblij met dit team, dat me door een hele zware periode heen heeft geholpen!

Overlijden onze tante

Afgelopen week, na het overlijden van onze tante, begeleid door Harriët.
Harriët, je bent een kanjer!
Of wij nu duidelijk of onduidelijk onze wensen bekend maakten jij wist wat we bedoelden.
Door het verlies van onze tante is ons een stukje afgenomen, maar jij hebt een stukje toegevoegd,
Dank je wel

Afscheid van Ineke Raeimakers

Beste Harriët (en collega’s), Wij willen jou en je collega’s hartelijk bedanken voor de begeleiding na het overlijden van mijn vrouw, moeder, schoonmoeder en oma. Je deskundigheid, de ideeën en suggesties waar je mee kwam en je warme, persoonlijke benadering hebben wij erg gewaardeerd. De familiekamer hebben wij ook als heel prettig en van meerwaarde ervaren. Een huiselijke setting waar wij 24 uur per dag terecht konden om Ineke te bezoeken heeft voor ons veel betekend. Wij zijn dan ook erg tevreden over de wijze waarop het afscheid is verlopen, precies zoals Ineke voor ogen had. Nogmaals hartelijk bedankt voor de goede zorgen en afwikkeling! Warme groet, Rudi, Raoul, Alja en Laure