Reacties van Nabestaanden

bedankt voor de goede hulp

Na het overlijden van onze papa en Lieve opa , hebben jullie, Erik en Harriet, ons de hele week veel steun gegeven alles in overleg met ons . Ook de dag van de uitvaart van onze papa waren jullie steeds in de buurt ! dank je wel voor alle goede zorgen. Francis Homan Oude Kotte en zussen Annie en Joke

warm en persoonlijk

Donderdag 25 juni overleed onze moeder. Na haar overlijden namen we contact op met uitvaarthuis Twente. Vanaf het eerste contact t/m de uitvaart van onze moeder werden we op een warme en zeer persoonlijke wijze bijgestaan door het team van het uitvaarthuis. We kregen volop de ruimte om de mogelijkheden en onze wensen te bespreken. De dag van de crematie konden we, mede dankzij de geweldige begeleiding van Harriet Grooters, geheel naar wens en persoonlijk invullen. Dankzij Harriet werd er in het crematorium nog een moment van intiem afscheid nemen van onze moeder geregeld. Dit moment heeft op alle aanwezigen diepe indruk gemaakt. Mede namens de inzet van het team van het uitvaartcentrum hebben we op een heel fijne manier afscheid kunnen nemen van onze moeder. Dank daarvoor.

Albert Hoven

Afscheid nemen bestaat niet.

15 juli jl namen we afscheid van onze moeder, Truus van Dijk Tabak, dit hebben we door uitvaartcentrum Erik Korte laten begeleiden en dit was in 1 woord, super, wat lag ze er mooi en vredig bij. En dan Harriet Grooters, wat is zij een kanjer, ze helpt echt met alles, bij binnenkomst gelijk het gevoel, ja dit zit goed. Zij heeft ons van begin tot eind geweldig begeleid, Erik en Harriet, super bedankt.

Namens familie van Dijk, Dorine en Jonnie van Dijk.

Uitvaart van mijn moeder

Graag onze dank voor het verzorgen van de uitvaart van mijn moeder. We konden alle wensen doorgeven die we wilde. Alles tot in de puntjes goed en netjes verzorgd en geregeld. En wat een mooi gebaar dat de kleinkinderen een beertje in haar kist mochten leggen. Mijn moeder is 29 juni gecremeerd dus we zitten nog in een emotionele fase, maar dankzij Erik Korte en medewerkers en met name Harriët, konden wij het goed afsluiten.
Dank namens alle nabestaanden van Sandra Kopetzky.

Afscheid Wendy

Na het overlijden van Wendy , mijn vrouw , contact opgenomen met Erik Korte. Vooral ook door de goede ervaringen die we hadden opgedaan met de uitvaart van mijn vader.
Wendy werd opgehaald door een team van Erik Korte. Dat ging allemaal zeer respectvol.
Ze werd opgebaard in een familiekamer waarover we 24 uur per dag konden beschikken.
We hebben het als heel fijn ervaren dat dit tot de mogelijkheden behoort. Vooral in deze tijd. (Corona)
We werden begeleid door Harrët Grooters. Niets was haar teveel, ze dacht mee en nam ons heel veel uit handen. We hadden er meteen een heel goed gevoel bij.
Op de dag van de uitvaart was alles tot in de puntjes geregeld.
Ik kijk met een goed gevoel op het afscheid van Wendy terug.
Harriët en Erik bedankt!