Twentelaan 26 7609 RE Almelo

Uitvaart Bornerbroek

Op zoek naar een Uitvaartverzorger in Bornerbroek? Dan verwelkomt Erik Korte Uitvaartverzorging u graag. Onze dienstverlening kenmerkt zich door meer dan 30 jaar ervaring. Wij zijn als uitvaartonderneming actief in Almelo en omliggende plaatsen. Wij staan voor waardigheid, aandacht voor ieder individu en een optimale dienstverlening. Dit op een mooie locatie waar u en uw familie voldoende rust en ruimte krijgen. Voor een uitvaart in Bornerbroek bent u van harte welkom bij Erik Korte Uitvaartverzorging. Wij zijn telefonisch bereikbaar via: 0546 -44 32 64.

Uitvaartverzorging Bornerbroek

Neem gerust contact op

Wat zijn de mogelijkheden?

Erik Korte Uitvaartverzorging beschikt over diverse mogelijkheden zoals opbaren, afscheid nemen en condoleancebezoeken. Wij staan open voor alles wat familieleden kan helpen gedurende de uitvaartverzorging in Bornerbroek. De familie is vrij in het verzorgen en aankleden van de overledene. U zal hierin worden begeleid door een deskundig medewerker en bepaalt zelf wat u wil doen of wilt laten doen. U en uw familie krijgen de ruimte en rust om afscheid te nemen van uw dierbare. Hiervoor kunt u gebruik maken van onze familiekamers. Zo kunt u in een vertrouwde en huiselijke sfeer bij uw overleden familielid zijn. Erik Korte Uitvaartverzorging is gevestigd in Almelo, bijna tegen Bornerbroek aan.

Begrafenis of crematie in Bornerbroek in kleine kring

Wilde uw overleden familielid graag een afscheid in kleine kring? Dit is mogelijk in ons uitvaarthuis. Er is de mogelijkheid op een afscheidsdienst van maximaal 30 personen. Zo houdt u de crematie of begrafenis in Bornerbroek klein. Voor of na de dienst kan er gebruik gemaakt worden van een consumptie of lunch. Daarnaast is de mogelijkheid om tijdens de dienst sprekers te regelen of muziek af te spelen. Bovendien kunnen er ook foto’s van uw overleden familielid worden getoond op een beeldscherm. De dienst wordt afgesloten met het overbrengen van de overledene naar de begraafplaats of crematorium. Zo krijgt u een crematie of begrafenis in Bornerbroek zoals uw overleden familielid het graag wilde hebben.

Uitvaart Bornerbroek

Uitvaartverzorging Bornerbroek

Erik Korte en zijn team ondersteunt uw familie graag bij de uitvaart in Bornerbroek. Wij zijn telefonisch bereikbaar voor al uw vragen op het telefoonnummer: 0546 – 44 32 64. U kunt ook het contactformulier invullen op onze website. Hier kunnen wij ook uw vragen beantwoorden over de uitvaart in Bornerbroek. We zijn goed bereikbaar vanuit de regio, zoals vanuit Wierden, Vriezenveen, Zenderen, Twente en omgeving.

Neem gerust contact op