Twentelaan 26 7609 RE Almelo

Uitvaart Twente

Op zoek naar een Uitvaartverzorger in Twente? Dan verwelkomen wij u graag bij Erik Korte Uitvaartverzorging. Onze dienstverlening kenmerkt zich door meer dan 30 jaar ervaring. Wij zijn als uitvaartonderneming actief in Almelo en omliggende plaatsen. Wij staan voor waardigheid, aandacht voor ieder individu en een optimale dienstverlening. Dit op een mooie locatie waar u en uw familie voldoende rust en ruimte krijgen. Voor verzorging bij uw uitvaart in Twente bent u bij ons van harte welkom. Wij zijn telefonisch bereikbaar via: 0546 -44 32 64.

Neem gerust contact op

Uitvaartverzorging in Twente

Er komt heel wat kijken bij het organiseren van een crematie of begrafenis. Wij kunnen uw uitvaart in Twente ondersteunen met onze uitvaartverzorging. Erik Korte Uitvaartverzorging beschikt over verschillende familiekamers. In deze kamers kunt u samen met familieleden op uw eigen wijze afscheid nemen. Er is de mogelijkheid om koffie en thee te zetten en bijpassende muziek op te zetten. U kunt 24 uur per dag bij de overledene blijven, zonder afspraak. U krijgt een eigen sleutel. De familiekamers staan bekend om hun huiselijke sfeer. U kunt voor de verzorging van een uitvaart in Twente ook ons contactformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Sfeervol uitvaarthuis

Ons sfeervolle Uitvaarthuis Twente is gevestigd aan de Twentelaan in Almelo. Beschikt u niet over de ruimte en de mogelijkheid om de overledene thuis op te baren? Dan heeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van onze dienstverlening. Is de overledene woonachtig in Almelo? Inwoners van Almelo die verzekerd zijn bij Monuta of DELA kunnen zonder extra kosten bij ons worden opgebaard. Het is wel belangrijk dat er voortijdig een voorkeur wordt aangegeven bij de verzekeraar. Bij andere verzekeraars is het afhankelijk van de polis. Heeft u aanvullende vragen over de verzekering? Deze kunt u ook aan ons stellen.

Familiekamers voor begrafenis of crematie in Twente

Voor een begrafenis of een crematie in Twente hebben wij verschillende familiekamers beschikbaar. Deze kamers zijn stuk voor stuk met zorg ingericht zodat uw familie zo comfortabel mogelijk afscheid kan nemen van de dierbare. Onze familiekamers ‘Klaproos’ en ‘Sering’ bestaan beide uit één ruimte. In de kamer is een zithoek, een plek voor de overledene en een inbetween zodat u de zithoek indien gewenst kunt afschermen. De kamer ‘Klaproos’ is overwegend bordeauxrood ingericht; de kamer ‘Sering’ overwegend groen/blauw.

Naast de comfortabele familiekamers ‘Klaproos’ en ‘Sering’ kunt u bij een begrafenis of crematie in Twente ook kiezen voor een van onze luxere familiekamers, ‘Aqua’ of ‘Terra’. Deze kamers kenmerken zich door de aparte ruimte voor opbaring en aparte woonkamer. Deze zijn natuurlijk geheel privé beschikbaar voor uw familie. De kamers zijn verbonden door een tussendeur. Deze kamers voor een begrafenis of crematie in Twente zijn fijn om te gebruiken indien u behoefte heeft aan een aparte woonkamer. Bij alle familiekamers voor uitvaart in Twente krijgt u de mogelijkheid om koffie, thee of frisdrank te nemen.

Passende uitvaart in kleine kring in Twente

Ons uitvaarthuis in Twente is zeer geschikt voor een passende uitvaart in kleine kring. Hier heeft u de mogelijkheid om een afscheidsdienst te organiseren voor maximaal 30 personen. Wij zorgen er graag voor dat u met een warm gevoel kunt terugkijken naar het afscheid. Iedere uitvaart in Twente krijgt onze volle aandacht, zodat de uitvaart eruit ziet zoals dat was bedoelt. Er zijn verschillende opties om dat mogelijk te maken, die wij graag met persoonlijke aandacht met u bespreken.

U geeft zelf vorm aan hoe de uitvaart in Twente er uit komt te zien, natuurlijk met onze begeleiding. Zo kunt u er voor kiezen om muziek af te spelen tijdens het afscheid, of mensen te laten spreken. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om foto’s te tonen en te kiezen voor een lunch of kleine consumptie. Wij helpen u graag bij de uitvaart in Twente om recht te doen aan het unieke leven van uw dierbare en de zorg voor nabestaanden.

Uitvaart Twente

Persoonlijke begeleiding bij uitvaart in Twente

Onze deskundige medewerkers staan voor u klaar om u door het proces voor en van de uitvaart te begeleiden. Uw wensen staan hierbij voorop. Bij ons uitvaarthuis mag u altijd een goed verzorgde, maar ook zeker persoonlijke en respectvolle uitvaart in Twente verwachten. Samen met een klein team van gedreven mensen zorgen wij ervoor dat nabestaanden tijdens deze tijd van groot verdriet, het afscheid zo mooi en passend mogelijk kunnen maken.

Neem gerust contact op

Contactinformatie

Zoekt u naar een uitvaartverzorger in Twente? Het team van Erik Korte Uitvaartverzorging ondersteunt u graag tijdens deze moeilijke periode. Wilt u liever eerst een kijkje komen nemen? U bent van harte welkom. Wij zijn goed bereikbaar vanuit de regio zoals vanuit WierdenVriezenveenZenderen, Bornerbroek en omgeving.. Neem vrijblijvend telefonisch contact op via: 0546 – 44 32 64.