Twentelaan 26 7609 RE Almelo

Uitvaart Twente

Op zoek naar een Uitvaartverzorger in Twente? Dan verwelkomen wij u graag bij Erik Korte Uitvaartverzorging. Onze dienstverlening kenmerkt zich door meer dan 30 jaar ervaring. Wij zijn als uitvaartonderneming actief in Almelo en omliggende plaatsen. Wij staan voor waardigheid, aandacht voor ieder individu en een optimale dienstverlening. Dit op een mooie locatie waar u en uw familie voldoende rust en ruimte krijgen. Voor verzorging bij uw uitvaart in Twente bent u bij ons van harte welkom. Wij zijn telefonisch bereikbaar via: 0546 -44 32 64.

Uitvaartverzorging in Twente

Er komt heel wat kijken bij het organiseren van een crematie of begrafenis. Wij kunnen uw uitvaart in Twente ondersteunen met onze uitvaartverzorging. Erik Korte Uitvaartverzorging beschikt over verschillende familiekamers. In deze kamers kunt u samen met familieleden op uw eigen wijze afscheid nemen. Er is de mogelijkheid om koffie en thee te zetten en bijpassende muziek op te zetten. U kunt 24 uur per dag bij de overledene blijven, zonder afspraak. U krijgt een eigen sleutel. De familiekamers staan bekend om hun huiselijke sfeer. U kunt voor de verzorging van een uitvaart in Twente ook ons contactformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Sfeervol uitvaarthuis

Ons sfeervolle Uitvaarthuis Twente is gevestigd aan de Twentelaan in Almelo. Beschikt u niet over de ruimte en de mogelijkheid om de overledene thuis op te baren? Dan heeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van onze dienstverlening. Is de overledene woonachtig in Almelo? Inwoners van Almelo die verzekerd zijn bij Monuta of DELA kunnen zonder extra kosten bij ons worden opgebaard. Het is wel belangrijk dat er voortijdig een voorkeur wordt aangegeven bij de verzekeraar. Bij andere verzekeraars is het afhankelijk van de polis. Heeft u aanvullende vragen over de verzekering? Deze kunt u ook aan ons stellen.

Uitvaartverzorging Twente

Contactinformatie

Zoekt u naar een uitvaartverzorger in Twente? Het team van Erik Korte Uitvaartverzorging ondersteunt u graag tijdens deze moeilijke periode. Wilt u liever eerst een kijkje komen nemen? U bent van harte welkom. Wij zijn goed bereikbaar vanuit de regio zoals vanuit Wierden of Bornerbroek. Neem vrijblijvend telefonisch contact op via: 0546 – 44 32 64.

Keurmerk Persoonlijke Uitvaart