Twentelaan 26 7609 RE Almelo

Uitvaarthuis Twente

Ons Uitvaarthuis

Erik Korte heeft de beschikking over een prachtige locatie waar u kunt opbaren, condoleancebezoeken kunt houden en op beperkte schaal afscheidsceremonies kunt houden. Uitvaarthuis Twente onderscheid zich door de warme en sfeervolle ambiance en is een geschikte locatie voor een crematie in Twente. U vindt bij ons medemenselijkheid, waardigheid, aandacht voor ieder individu en voldoende rust en ruimte.

Uitvaarthuis Twente bestaat uit twee naast elkaar gelegen panden: Twentelaan 24 en 26. Condoleancebezoeken voor een begrafenis of crematie in Twente worden gehouden in het Uitvaarthuis op nr. 26; foto’s staan hieronder.  Aan de achterzijde van Uitvaarthuis Twente vindt u de onlangs opnieuw ingerichte familiekamer Nova. Foto’s van Nova kunt u hier vinden.

In pand 24 bevindt zich ons administratiekantoor en de overige twee familiekamers: Aqua en Terra. Alle familiekamers zijn smaakvol ingericht en bestaan uit een zitgedeelte en een opbaarruimte. Hieronder ziet u eerst foto’s van pand 26, van de condoleanceruimte en daaronder staan foto’s van pand 24. Voor een crematie in Twente kunt u bij Uitvaarthuis Twente terecht voor een passend afscheid.

Keurmerk Persoonlijke Uitvaart

Een impressie van Uitvaarthuis Twente aan de Twentelaan 24 krijgt u hieronder. Foto’s van de familiekamers Aqua en Terra vindt u hier.