Twentelaan 26 7609 RE Almelo

Uitvaarthuis Twente

Ons Uitvaarthuis

Erik Korte heeft de beschikking over een prachtige locatie waar u kunt opbaren, condoleancebezoeken kunt houden en op beperkte schaal afscheidsceremonies kunt houden. Uitvaarthuis Twente onderscheid zich door de warme en sfeervolle ambiance. U vindt bij ons medemenselijkheid, waardigheid, aandacht voor ieder individu en voldoende rust en ruimte.

Uitvaarthuis Twente bestaat uit twee naast elkaar gelegen panden: Twentelaan 24 en 26. Condoleancebezoeken worden gehouden in het Uitvaarthuis op nr. 26; foto’s staan hieronder.  Aan de achterzijde van Uitvaarthuis Twente vindt u de onlangs opnieuw ingerichte familiekamer Nova. Foto’s van Nova kunt u hier vinden.

In pand 24 bevindt zich ons administratiekantoor en de overige twee familiekamers: Aqua en Terra. Alle familiekamers zijn smaakvol ingericht en bestaan uit een zitgedeelte en een opbaarruimte. Hieronder ziet u eerst foto’s van pand 26, van de condoleanceruimte en daaronder staan foto’s van pand 24.

Keurmerk Persoonlijke Uitvaart

Een impressie van Uitvaarthuis Twente aan de Twentelaan 24 krijgt u hieronder. Foto’s van de familiekamers Aqua en Terra vindt u hier.