Twentelaan 26 7609 RE Almelo

Uitvaart Zenderen

Zoekt u naar ondersteuning bij een uitvaart in Zenderen? Erik Korte Uitvaartverzorging helpt u graag verder. Wij bieden deze dienstverlening al meer dan 25 jaar aan. In Almelo en omgeving kunt u gebruik maken van ons als begrafenisondernemer. Aandacht, waardigheid en een optimale dienstverlening zijn onze speerpunten. Neemt u het liefst afscheid op een rustige locatie waar u voldoende ruimte krijgt? Dit is mogelijk bij ons uitvaarthuis in Twente. Voor het in gang zetten van uitvaartverzorging in Zenderen neemt u telefonisch contact op via: 0546 – 44 32 64.

Neem gerust contact op

Uitvaartverzorging Zenderen

Mogelijkheden bij ons uitvaartcentrum

Er zijn verschillende mogelijkheden tijdens de uitvaart in Zenderen. Begrafenis, crematie, precies zoals u het wilt. Het is mogelijk om uw familielid bij ons te laten opbaren. Daarnaast krijgt u uitgebreid de kans om afscheid te nemen. Dit kunt u doen in een huiselijke omgeving zoals in de familiekamer. Het is ook mogelijk een bezoek tot condoleance te organiseren. U en uw familie zijn vrij in het verzorgen en aankleden van de overledene. Een deskundig medewerker zal u gedurende het proces begeleiden. Dit op basis van uw wensen en behoeften. Voor een uitvaart in Zenderen helpen wij u graag verder.

Ik ben elders verzekerd

Inwoners van Almelo die bij DELA of Monuta verzekerd zijn, kunnen gebruik maken van onze uitvaartverzorging in Zenderen. Hier zitten geen extra kosten aan verbonden. Het verzorgen van de overledene, rouwbezoeken en dagen van verblijf zitten hier allemaal bij in. Het is wel belangrijk dat u uw voorkeur voor ons uitvaarthuis tijdig doorgeeft aan de verzekering. Bent u benieuwd of u ook in aanmerking komt voor onze verzorging van een uitvaart in Zenderen? Bel ons voor de mogelijkheden.

Uitvaart Zenderen

Uitvaartverzorging in Zenderen

Bent u op zoek naar een uitvaartverzorger nabij Zenderen? Wij zijn gevestigd in Almelo. Als u kiest voor Erik Korte Uitvaartverzorging kunt u gebruik maken van onze sfeervolle familiekamers. Zo kunt u op gepaste wijze afscheid nemen van uw dierbare. Voor meer informatie over een uitvaart in Zenderen neemt u telefonisch contact op via: 0546 – 44 32 64. Vragen per mail mogen naar: info@uitvaarthuistwente.nl. Wij zijn goed bereikbaar voor een uitvaart nabij Zenderen, Wierden, Bornerbroek, Almelo, Twente, Vriezenveen en omgeving!

Neem gerust contact op