Twentelaan 26 7609 RE Almelo

Uitvaart Vriezenveen

Uitvaartverzorging in Vriezenveen gezocht? Erik Korte Uitvaartverzorging kan u ondersteunen bij het afscheid van een dierbaar persoon in uw familie. Erik Korte Uitvaartverzorging is al jaren een begrip in Almelo en omstreken. Erik Korte heeft ruim 25 jaar ervaring omtrent alles dat met een begrafenis of crematie te maken heeft. Mede hierdoor hebben wij een optimale dienstverlening kunnen ontwikkelen. We hechten veel waarde aan waardigheid, medemenselijkheid en aandacht voor ieder individu. Wij ondersteunen u graag bij de uitvaart in Vriezenveen.

Neem gerust contact op

Uitvaartverzorging Vriezenveen

Begrafenis of crematie in Vriezenveen

Na het overlijden van een dierbare komt er heel wat kijken bij het organiseren van een begrafenis of crematie. Wij ondersteunen u graag bij de uitvaart in Vriezenveen. U heeft bij ons de mogelijkheid om in een huiselijke sfeer, samen met de familie, afscheid te nemen. Hiervoor hebben wij speciale huiskamers ingericht. Wij helpen u waar mogelijk om u hier op uw gemak te laten voelen. Wij hechten er veel waarde aan dat u en uw familie het afscheid op uw eigen manier kan invullen. Voor aanvullende vragen over uitvaart in Vriezenveen kunt u ons bellen via: 0546 – 44 32 64.

Over ons uitvaarthuis

Ons uitvaarthuis is gevestigd in Almelo, nabij Vriezenveen. Wij beschikken hier over twee familiekamers. Heeft u niet de mogelijkheid om de overledene thuis op te baren? In een van onze familiekamers kan u langskomen wanneer u wil (zonder afspraak). U krijgt een eigen sleutel van de sfeervolle familiekamer zodat u altijd langs kunt komen. Daarbij is er de mogelijkheid om zelf koffie of thee te zetten. Het is belangrijk dat u zich thuis voelt in onze huiskamers.

Uitvaart Vriezenveen

Uitvaartverzorging Vriezenveen

Heeft u aanvullende vragen op het gebied van uitvaart nabij Vriezenveen? Neem dan telefonisch contact op om met een medewerker de mogelijkheden te bespreken voor een crematie of begrafenis. Dit kan via het telefoonnummer: 0546 – 44 32 64. U kunt ook het contactformulier invullen, wij zullen hier zo snel mogelijk op reageren. Wij ondersteunen u graag bij de uitvaart in Vriezenveen. Profiteer van onze rust en ruimte. We zijn goed bereikbaar vanuit de regio zoals Wierden, BornerbroekZenderenTwente en omgeving.

Neem gerust contact op