Twentelaan 26 7609 RE Almelo

Uitvaart Wierden

Bent u op zoek naar een uitvaartverzorger in Wierden? Dan kunt u terecht bij Erik Korte Uitvaartverzorging. Ons uitvaarthuis in Twente is onderdeel van Erik Korte Uitvaartverzorging en als u woonachtig bent in Almelo, Wierden en/of omgeving zijn we u graag van dienst. Wij zijn gespecialiseerd in uitvaartverzorging en bieden u de mogelijkheid om in alle rust afscheid te nemen van uw dierbare. Met ruim 25 jaar ervaring in de uitvaartbranche, is aan alle details gedacht. Meer over uitvaart in Wierden leest u hieronder.

Uitvaartverzorging Wierden

Aandacht voor ieder individu

Een uitvaart is een aangrijpende gebeurtenis. Wij vinden het belangrijk een optimale dienstverlening te bieden, zodat u alle rust en ruimte heeft om te rouwen. Erik Korte Uitvaartverzorging nabij Wierden beschikt over vier prachtig verzorgde familiekamers. U heeft hier alle rust en ruimte om afscheid van uw dierbare te nemen, zoals u dat thuis ook zou doen. U krijgt de beschikking over een sleutel waarmee u dag en nacht toegang heeft tot de familiekamer. Op deze manier hopen we u alle mogelijkheid te geven om afscheid te nemen op uw eigen manier. Wij staan open voor alles wat familieleden kan helpen gedurende de uitvaart in Wierden.

Uitvaartverzorging in Wierden

Voor een uitvaart in Wierden werken wij met een ervaren team van specialisten. De oprichter van Erik Korte Uitvaartverzorging, Erik Korte, heeft al ruim 25 jaar ervaring in de uitvaartverzorging. Hij is in 2007 zijn eigen uitvaartonderneming gestart. Het team van Erik Korte Uitvaartverzorging ondersteunt uw familie graag bij de uitvaart in Wierden. Wij staan voor waardigheid, aandacht voor ieder individu en een optimale dienstverlening.

Onze contactinformatie

Erik Korte Uitvaartverzorging ondersteunt u graag bij de uitvaart in Wierden. Heeft u nog vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch te bereiken via 0546 – 44 32 64. Ook kunt u het contactformulier invullen op de website. Wij nemen dan vervolgens zo snel mogelijk contact met u op. Voor spoedgevallen op het gebied van de uitvaartverzorging in Wierden kunt u ons bereiken via 0546 – 44 32 64. Wij willen u vragen ’s nachts alleen te bellen als er sprake is van een spoedgeval.