Twentelaan 26 7609 RE Almelo

Uitvaart Wierden

Bent u op zoek naar een uitvaartverzorger voor een uitvaart in Wierden? Dan kunt u terecht bij Erik Korte Uitvaartverzorging. Ons uitvaarthuis in Twente is onderdeel van Erik Korte Uitvaartverzorging en als u woonachtig bent in Almelo, Wierden en/of omgeving zijn we u graag van dienst. Wij zijn gespecialiseerd in uitvaartverzorging en bieden u de mogelijkheid om in alle rust afscheid te nemen van uw dierbare. Met ruim 25 jaar ervaring in de uitvaartbranche, is aan alle details gedacht. Meer over een uitvaart in Wierden leest u hieronder.

Neem gerust contact op

Uitvaartverzorging Wierden

Aandacht voor ieder individu

Een uitvaart in Wierden is een aangrijpende gebeurtenis. Wij vinden het belangrijk een optimale dienstverlening te bieden, zodat u alle rust en ruimte heeft om te rouwen. Erik Korte Uitvaartverzorging  beschikt over vier prachtig verzorgde familiekamers. Deze vindt u in ons uitvaarthuis nabij Wierden. U heeft hier alle rust en ruimte om afscheid van uw dierbare te nemen, zoals u dat thuis ook zou doen. U krijgt de beschikking over een sleutel waarmee u dag en nacht toegang heeft tot de familiekamer. Op deze manier hopen we u alle mogelijkheid te geven om afscheid te nemen op uw eigen manier. Wij staan open voor alles wat familieleden kan helpen gedurende de uitvaart in Wierden.

Familiekamers Klaproos en Sering

Wie vanuit Wierden een uitvaart regelt bij Erik Korte Uitvaartverzorging kan – in of nabij Uitvaarthuis Twente – gebruik maken van vier familiekamers. De eerste twee kamers ‘Klaproos’ en ‘Sering’ vindt u aan de achterzijde van dit gebouw. Ze bestaan uit een zithoek, een pantry en een plek waar de overledene wordt opgebaard. De kist kan van de rest worden afgescheiden met een inbetween. De kamers kunnen tot de uitvaart in Wierden in gebruik worden genomen.

Familiekamers Aqua en Terra

In afwachting van de geplande uitvaart in Wierden kunt u – in het pand naast Uitvaarthuis Twente – ook van onze luxe familiekamers gebruik maken. De kamers ‘Aqua’ en ‘Terra’ bestaan beiden uit twee gescheiden ruimtes: een zitkamer en een opbaarruimte. Deze zijn met elkaar verbonden met een tussendeur. Zo krijgt iedere nabestaande – voor de uitvaart in Wierden – alle tijd en ruimte om afscheid te nemen van de overledene.

Afscheid en condoleance

Het verlies van een geliefde is emotioneel zwaar. Uitvaarthuis Twente dient ervoor om het afscheidsproces – tot de uitvaart in Wierden – in goede banen te leiden. Naast het opbaren van de overledene is het daarom ook mogelijk om condoleancebezoeken te houden en afscheidsceremonies te organiseren. Dit alles vindt in een warme en sfeervolle ambiance plaats, terwijl ook de uitvaart in Wierden tot in de puntjes wordt geregeld.

Neem gerust contact op

Persoonlijk aankleding

Op het moment dat een geliefde is overleden, moeten er plotseling veel keuzes worden gemaakt. Een deel daarvan kan al door de overledene zelf zijn opgeschreven, maar vaak moeten de nabestaanden hier ook zelf invulling aan geven. Wordt het een crematie of toch een begrafenis in Wierden? Daarnaast zijn er ook nog zaken, zoals: de kist, het vervoer, de muziek en de locatie. Hierin staat u gelukkig niet alleen: Erik Korte Uitvaartverzorging helpt u bij het regelen van een uitvaart in Wierden, die perfect bij de overledene past.

Uitvaartverzorging in Wierden

Voor een uitvaart in Wierden werken wij met een ervaren team van specialisten. De oprichter van Erik Korte Uitvaartverzorging, Erik Korte, heeft al ruim 25 jaar ervaring in de uitvaartverzorging. Hij is in 2007 zijn eigen uitvaartonderneming gestart. Het team van Erik Korte Uitvaartverzorging ondersteunt uw familie graag bij de uitvaart in Wierden. Wij staan voor waardigheid, aandacht voor ieder individu en een optimale dienstverlening.

Uitvaart Wierden

Uitvaart in Wierden regelen? Bel voor de mogelijkheden

Erik Korte Uitvaartverzorging ondersteunt u graag bij de uitvaart in Wierden. Heeft u nog vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch te bereiken via 0546 – 44 32 64. Ook kunt u het contactformulier invullen op de website. Wij nemen dan vervolgens zo snel mogelijk contact met u op. Voor spoedgevallen op het gebied van de uitvaartverzorging in Wierden kunt u ons bereiken via 0546 – 44 32 64. Wij willen u vragen ’s nachts alleen te bellen als er sprake is van een spoedgeval. Regelen wij straks uw uitvaart in Wierden? We zijn goed bereikbaar vanuit de regio zoals Bornerbroek, VriezenveenZenderenTwente en omgeving.