Twentelaan 26 7609 RE Almelo

Hennie Schelfhorst – Bloemendal

Intens bedroefd en met diepe bewondering voor haar wilskracht
en positiviteit hebben wij afscheid moeten nemen van
mijn lieve, bijzondere vrouw en onze trotse moeder

Informatie
  • Geboortedatum: 28/12/1962
  • Overlijdensdatum: 14/04/2023
  • Aantal Reacties: 24
Gif van een kaarsje

Laat je naam achter


Er zijn 46 kaarsjes aangestoken.

Deze mensen hebben een kaarsje aangestoken

46 KAARSJES

Peter

Miriam en Frank

René

Fam Kroon

Zarik

Annette schokker

Martijn

Joop Israel

Joop israel

Edwin Pezij

Simone Pezy kampherbeek

Wim Hofsink

Cindy

Familie Sempel

Steve

Edo Boekholt

Ryan

Thom en Mathilda

Conchetta

Jos en Silvia

Erwin

Gerrie Boertien (Odin)

Carolien Monfils

Wim en Marianne Kruithof

Bea Plasmeyer

Renaldo

Yvonne Pierik

William Rudiger

Marga

Ineke Bloemendal

Ashley

Dick en Heleen

Sonja Kroeze

Sonja Kroeze

Appie Kappert

Sharon

Theun

Angelique Berfelo

Eddy Huisman

Willem Echtermeijer

Herman en Ilse Harink

Ingrid Schouten

Reacties (24)

Voeg een bericht toe
Ad Pijnenburg (vader van Rafal)
Titel

Als ik aan Hennie ddnk, dan....

Bericht

Heel vaak hebben we samen onze jongens aangemoedigd bij het basketballen. Jij Hennie zat met pen en papier klaar om de stand bij te houden en je deelde altijd wel wat uit. Je schreeuwde de scheidsrechter toe wanneer je het er niet mee eens was en kende vele van naam en/of gezicht. Dierbare herineringen heb ik aan jou, jouw wijsheid en betrokkenheid daarin was jij uniek. Rien, Yorrick en Ivana gecondoleerd met dit grote verlies en heel veel sterkte voor de komende tijd.

Titel

Gecondoleerd

Bericht

Gecondoleerd Rien, heel veel sterkte gewenst voor jou en je kinderen!

Titel

Gecondoleerd

Bericht

Hennie was altijd vrolijk en positief, en daarmee ook voor mij een grote steun. Ik wens jullie veel sterkte met het verwerken van dit verlies.

Teun en Jenny Kroon
Titel

Gecondoleerd

Bericht

Rien en naasten, heel veel sterkte met het verlies van Hennie de komende tijd. Namens onze gehele familie Kroon.

Titel

Beste Familie

Bericht

Ik wens jullie heel veel sterkte en kracht toe met het verlies van jullie vrouw en moeder. Ik heb hennie leren kennen als een lieve persoonlijkheid.

Titel

Het verlies van een motorrijdster

Bericht

Ik heb fijn herinneringen aan Henny. Als trouwe klanbt van Rien hebben qwe elkaar vaak ontmoet en heb ik haar wilskracht om door te gaan kunnen bewondert. Jamerm weer het verlies van een goed mens, veel te jong en het is niet eerliojk.

Titel

Lieve Hennie,

Bericht

Hennie wat zal ik je missen. Je lach je praatje als ik er was. Vooral in de tijd na het overlijden van Marco ! De motorzaak je ritjes met de zijspan wat heb je genoten ondanks alles,alleen was het veel te kort voor jou. Maar bewonder je wilskracht,spontaniteit, je medeleven in een ander! Het oppassen op jullie kinderen en stoete stip’n met jus de leuke gesprekken en advies was top. Je was een geweldige vrouw .Hennie ik ga je nooit vergeten Till We Meet Again ! Rien, Ivana, Yorick en aanhang ik wens jullie alle sterkte toe….

Simone Pezy kampherbeek
Titel

Lieve vrouw die we intens gaan missen ♥️

Bericht

Wat hebben veel herinneringen vanaf het oppassen op de 2 geweldige kinderen de vele bakken koffie met de geweldige gesprekken die we hadden de adviezen voor onze kinderen de sigaretten samen gezellig roken wat een groot gemis ♥️ Rien ,Ivana en Yorick een hele dikke knuffel en heeeeel veeel sterkte ♥️Simone

Titel

Lieve HENNIE

Bericht

Negen jaar waren we collega”s bij Heuver Banden en na die tijd bij jullie in de motorzaak, altijd een leuk weerzien! Lieve meid ik ga je missen!!!

Cindy, René en Joanne.
Titel

Bijzonder lief mens

Bericht

Lieve Hennie, we gaan je enorm missen. We zijn blij en dankbaar je gekend te hebben. Yorick, Ivana en Rien, heel veel sterkte met dit verlies.

Titel

Gecondoleerd.

Bericht

Lieve Hennie, het was een voorrecht om je te kennen. En we gaan je missen. Heel veel sterkte toegewenst aan Rien, Ivana, Yorick en andere naasten.

Herman en Ilse Harink
Titel

Sterkte

Bericht

Veel te jong en wat een gemis! Rien en kinderen heel veel sterkte gewenst .

Titel

Lieve spontane Hennie

Bericht

Een bijzonder, lief, warme en spontane vrouw is er niet meer. Zo ineens… Rien, Ivana en Yorick, wat een gemis voor jullie. Wij wensen jullie heel veel Liefde, Kracht en Sterkte de komende tijd om dit grote verlies een plek kunnen te geven. Wanneer we iets voor jullie kunnen betekenen, zijn we er voor jullie. Liefs van ons, Roelof en Janet van nr 100

Titel

Rust zacht, Hennie

Bericht

Het raakt ons allemaal diep hoe hoop en positiviteit ineens omslaat in verdriet en gemis. Hennie was altijd meelevend, geïnteresseerd in iedereen, nederig en vaak op de achtergrond, maar onmiskenbaar verbonden aan MCA en voor ons allemaal een lichtpunt op een regenachtige dag. Hoewel we geen van allen makkelijke klanten zijn en waren buigen we onze hoofden in medeleven en betrokkenheid.

Namens:

Edo
Patrick
Sebastiaan
Danny
Gunnar

Titel

Gecontroleerd

Bericht

Hennie was een sterke vrouw maar moest toch het onderspit delven…..ik wens jullie heel veel sterkte toe in deze moeilijke tijd.

Titel

Gecondoleerd

Bericht

Een lieve vrouw die altijd vooraan stond om ons enthousiast aan te moedigen bij onze wedstrijden. Heel veel sterkte aan Rien, Yorick en Ivana!

Thom en Mathilda Schepers
Titel

Hennie stond altijd klaar voor iedereen

Bericht

Wij herinneren haar als een warme, gezellige en liefdevolle vrouw, onze dochter Monique heeft vele malen van hun gastvrijheid mogen genieten wanneer ze een speelafspraak had met Ivana. Onze oprechte deelneming. Rien, Ivana en Yorick, Wij wensen jullie heel veel kracht en sterkte toe bij dit grote verlies, de hemel heeft er een ster bijgekregen ⭐️

Titel

Gecondoleerd

Bericht

Rien en naasten, veel sterkte in deze moeilijke tijd!

Titel

Moeder van 2

Bericht

Ik koester de warme herinneringen aan Hennie als moeder van 2 prachtige kinderen nu des te meer. Ze was altijd belangstellend, warm en betrokken bij alles op de basisschool. Een groot gemis, héél veel sterkte in jullie verdriet. Hou elkaar stevig vast.

Renaldo, Joyce & Riley
Titel

Gecondoleerd

Bericht

Je was bijzonder en speciaal voor ons. We gaan je heel erg missen, Hennie. Rien, Ivana en Yorick heel veel sterkte en kracht toegewenst met dit grote verlies.

Titel

Een groot verlies..

Bericht

Je was altijd heerlijk nuchter en rechtdoorzee met een gezonde dosis humor. Veel te jong en veel te snel moeten we afscheid van je nemen. We gaan je enorm missen en wensen Rien, Ivana en Yorick veel sterkte toe met dit grote verlies.

Titel

Lief vrouw

Bericht

Een liefe en aardige vrouw .Rust zacht lieve Hennie

Raymond en Angelique Berfelo
Titel

We gaan je missen..❤️‍🩹

Bericht

Lieve Hennie, er zijn zoveel herinneringen, zoveel mooie momenten, maar wat nu alleen nog in ons opkomt, is dat we je enorm gaan missen. Rust zacht mooi mens.

Titel

warm mens

Bericht

Een bijzonder fijn en warm mens is er niet meer, altijd belangstellend en positief. Sterkte

Stuur reactie

Annuleren

Annuleren

Annuleren
Annuleren