Twentelaan 26 7609 RE Almelo

Even voorstellen

Erik Korte

Erik Korte Uitvaartverzorging staat garant voor een persoonlijke, respectvolle en kwalitatief goed verzorgde uitvaart. We werken met een klein team van gedreven mensen, die op een integere, respectvolle wijze samenwerken met nabestaanden om er, ondanks het grote verdriet, een mooie uitvaart van te maken; waardig en passend bij de overledene en de nabestaanden.

Erik is inmiddels al dertig jaar uitvaartverzorger in Almelo en staat alom bekend als een vriendelijke, integere man. Maar ook Wilma, Bianca en Harriët krijgen elk veel complimenten en waardering voor hun werk. Daar zijn we blij mee want zo weten we dat nabestaanden tevreden zijn over onze dienstverlening.  Onze werkwijze kenmerkt zich door betrokkenheid, persoonlijk contact, goed luisteren en creatief zijn. We hebben veel ervaring in het op een speelse wijze betrekken van kinderen bij een uitvaartplechtigheid en de voorbereidingen daarvan, vanzelfsprekend in nauw overleg met ouders. Dit om kinderen te helpen het verlies een plekje te geven en zo een basis te leggen voor verdere rouwverwerking.

Voor het opbaren en voor condoleancebezoeken hebben we de beschikking over onze eigen locatie Uitvaarthuis Twente om u nog beter van dienst te kunnen zijn.

Met de keuze voor Erik Korte Uitvaartverzorging kiest u voor persoonlijke en betrouwbare uitvaartbegeleiding.