Twentelaan 26 7609 RE Almelo

Afscheid van Wilma …

Begin dit jaar besloot Wilma te stoppen bij Erik Korte Uitvaartverzorging. Wilma had jarenlang twee banen: als verpleegkundige bij het ZGT én als uitvaartleidster bij Erik Korte Uitvaartverzorging. Zij is altijd een bezig bijtje geweest en had naast haar beide banen ook allerlei hobby’s waaronder schilderen en ze gaf al eerder aan daar graag meer tijd aan te willen besteden.

Afscheid nemen van Wilma ….

Als ik dat opschrijf dan denkt u waarschijnlijk gelijk aan het definitieve, het overlijden van een dierbare. Maar afscheid kun je ook nemen van een vriend die gaat emigreren, of van die overtollige (corona) kilo’s, van je eerste woning en ga zo maar door. In dit blog wil ik het graag hebben over afscheid nemen van onze zeer gewaardeerde collega Wilma.

Begin dit jaar besloot Wilma te stoppen bij Erik Korte Uitvaartverzorging. Wilma had jarenlang twee banen: als verpleegkundige bij het ZGT én als uitvaartleidster bij Erik Korte Uitvaartverzorging. Zij is altijd een bezig bijtje geweest en had naast haar beide banen ook allerlei hobby’s waaronder schilderen en ze gaf al eerder aan daar graag meer tijd aan te willen besteden. De grootste verandering in haar leven vond echter vorig jaar plaats toen zij maar liefst twee keer oma werd!! Ze wilde zo graag meer tijd hebben om met haar kleinkinderen door te brengen, naast haar baan als verpleegkundige.

Hoe betreurenswaardig wij het ook vonden om zo’n goede kracht te verliezen, natuurlijk begrepen en respecteerden wij haar beslissing. Wilma is de eerste geweest die bij Erik Korte Uitvaartverzorging in dienst kwam. Ze heeft meegeholpen onze organisatie op te bouwen. De aankoop van Uitvaarthuis Twente, de realisatie hiervan en de groei van het team, Wilma was er vanaf het begin bij en heeft alles meegemaakt. Ze was onze steun en toeverlaat.

In de beginjaren kon het voorkomen dat Wilma zo vanuit haar werk als nachtzuster in het ZGT, direct ’s ochtends doorging naar een uitvaart zonder ook maar iemand tekort te doen. Een bijzondere, energieke en bevlogen vrouw.
Vele mooie, ontroerende, fijne, grappige en bijzondere momenten hebben wij samen met Wilma meegemaakt en we hebben samen ervaringen opgedaan, teveel om hier allemaal op te noemen. Gelukkig zijn we wel in de gelegenheid geweest om die anekdotes aan te halen tijdens de afscheidsborrel die wij hebben gehouden met bekenden en collega’s uit de uitvaartbranche.

Toen we Wilma vroegen waar zij het afscheid wilde houden, twijfelde ze niet: in het Uitvaarthuis natuurlijk. Passender kon een afsluiting niet zijn.
Net als ons werk was ook deze avond er een met een lach en een traan. Wilma heeft veel betekend voor onze organisatie en uiteraard voor alle nabestaanden die zij heeft begeleid in de loop der jaren.
Wij zijn Wilma zeer dankbaar voor alle mooie en waardevolle jaren en voor haar tomeloze inzet.

Wilma, nogmaals ontzettend bedankt voor alles!

Laat een reactie achter