Twentelaan 26 7609 RE Almelo

Gedicht van een moeder

Op 25 november 2012, nu zes jaar geleden, verongelukte Lars van Essen op 16-jarige leeftijd. Een prachtige knul in de bloei van zijn leven. Zijn moeder, Monique Boom, plaatste vandaag een door haarzelf geschreven tekst op Facebook, waarin ze haar intense verdriet verwoordt.

Op 25 november 2012, nu zes jaar geleden, verongelukte Lars van Essen op 16-jarige leeftijd. Een prachtige knul in de bloei van zijn leven. Zijn moeder, Monique Boom, plaatste vandaag een door haarzelf geschreven tekst op Facebook, waarin ze haar intense verdriet verwoordt.
Monique gaf ons haar toestemming om deze tekst met anderen te delen:

Ik ben moe

Moe om te horen dat ik je ooit weer ga zien. Ik wil niet wachten. Ik wil je zien. Vandaag! Nu!

Moe om te horen dat ik mooie herinneringen moet koesteren. Ik wil geen herinneringen, ik wil ze maken met je!

Moe van het horen dat tijd alle wonden heelt. Tijd gaat nooit dit gat in mijn hart helen.

Zo moe om te horen dat je bij God bent nu. Veilig in zijn handen. Een engel in de hemel. Het kan me niks schelen waar je bent! Ik wil je hier! Hier! Hier bij mij! Ik wil je zien, voelen, je horen, met je praten en gewoon in stilte bij je zitten. Ik voel me niet beter wetende dat je in de hemel bent!

Ik ben er zo moe van dat er gezegd wordt dat je altijd bij me bent! Dat je over me waakt. Ik kan geen ziel of geest aanraken… Ik wil je niet als mijn beschermengel. Ik wil je face to face! Ik wil je levend en ademend en zien dat je borst omhoog gaat bij elke adem.

Ik ben er zo moe van om te proberen om mijn leven weer op te pakken..een leven zonder jou.. Moe om te proberen te lachen.. te moe om sterk te zijn…
Ik kan die pijn niet verdragen!! Soms heb ik zelfs moeite om te ademen…

Ik ben zo moe….

% Berichten (1)

Ella wanschers (zusje van Nick)
Bericht

Bezorgd me toch een traan, elke keer weer. Mooi geschreven

Laat een reactie achter